FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 20
elenus26 spune:
Adinutzo sa-ti traiasca printisorii!
Olimpici sau nu, dar sa fie sanatosi tun!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
anaasta spune:
Mamma mia, ce de bunatati!!! De ce nu stati voi in Timisoara, ha? Aud?! Deci, pofte mari mi-ati facut, trebuie sa prestez si eu ceva dulce prin week-end, bag seama.
Eu va doresc tuturor o zi frumoasa si insorita ca si aici la noi.
aristica spune:
Ne cinstim?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
floryma spune:
La multi ani sarbatoritilor....asa cu intarziere!
Voiam sa va intreb daca cineva a apelat la acupunctura de exemplu in perioada de refacere a organismului dupa un FIV nereusit. Daca este un raspuns pozitiv m-ar interesa cateva detalii.
PS. Cum imi activez PM-ul. Ceva imi scapa.
la toata lumea.
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
ali_miha_75 spune:
Buna fetelor,
Stie cineva in cat timp obtii programare la Dr Kovacs la Budapesta pt FIV?
Va multumesc.
adipapazi spune:
bai, a insirat doar o parte din delicatese.
ma tanoo, daca e asa mare flacau, puneti-i keia de gat si veniti amndoi.
doamne maica dlui, mai vrei sute de grame?my, my, my delilah!are u nuts? pai credeam ca il keama bogdan, nu nicu vlad. potolez-vous ca e foarte bine copilul.
elenus, senx si pupicei.
s-a dat miresul meu iar pe banana cu orice. cum sa nu iti placa piure de cartof si sa iti placa banana cu carne de curcan/peste si dovlecel?
samira33 spune:
hello unguroaicelor
ce faceti???
fete...hai,ne cafelim Vineri,sa o incurajam pe prietena lylycare se pregateste sa inceapa marea injectare.
o prietena de-a mea si-a facut azi programare la PK pentru Decembrie,cand suntem si noi acolo.
Doamna-ajuta!!!sa ne gravideasca PK pe toate.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lyly_mar spune:
samiro,ne incurajam cu toate pe toate ..eu incerc sa stau calma....ca dc nu dispare chistul hematic ....vin in decembrie...face al meu ca trenu dc e zapada