FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sabina,eu inca nu am luat 50 de mg de eutyrox,ca nu am inceput stimularea, sunt tot pe 25 de mg...acu' TSH e 1,14.
sa ii zici lui PK ce trombofilii ai, ca sigur nu iti da AC,poate doar suprefact pt inhibare
tu la FV ai luat clexane?ce doza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu n-am luat clexane la fiv. descoperisem atunci doar c677t si pk m-a convins ca n-am nevoie de clexane.
dupa fiv am mai facut si analizele astea cu factor XIII si PAI.
TSH-ul tau e f bun lyly. eu am avut endo subtire in luna in care n-am ovulat si luam euthyrox 37,5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly am avut si eu un chist d-asta. Cica a fost de la histeroscopie, ca am facut-o in ziua 11 si cica foliculul de pe stanga nu s-a mai spart, s-a umlut cu sange. da' s-a dus la menstruatie, fara sa iau nimic. Eram deja pe diphereline si de la 0,1 a injumatatit doza. si mi-a oprit thrombbo ass-ul de 100. In rest, am continuat cu protocolul lung. Ciclul ala a fost dureros tare din ce-mi amintesc....mai dureros ca asta de acum, de dupa fiv. da' io ma bucuram ca se duce chistul - cred ca devenisem maso

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

La multi ani Ioachim si Ana, gemanasi de adipapazi! iar mamica lor sa ramana mereu vesela si plina de viata cum o stim, ca ne tine moralul sus, sa-i calcam si noi repede pe urme!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

adino, la multi ani pentru puii tai!

Mergi la inceput

adino,sa iti traiasca printisorii si sa fie sanatosi.La multi ani!

Mergi la inceput

aristico,si eu sper sa imi treaca chistul...era ideal dc mai aveam un CM inainte de stimulare,ca stiiam sigur dc a disparut sau nu...asa mie imi tb sa imi dispar al CM cu stimularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

lyly, te cred ca ai emotii, te inteleg perfect

si eu acum cand ma gandesc la stimulare & co ma apuca toate cele, prima data am luat toate cele ca atare, acuma mi se pare extra mega complicat, realizez ca trebuie sa se alinieze planetele si sa vrea Doamne Doamne in primul rand. Sunt atatia factori, e greu sa fii in control, uneori ai senzatia ca cu cat te "cauti" mai mult cu atat gasesti mai multe inadvertente de parca ai deschide cutia pandorei. Cu toate astea -orice ar fi- gandeste pozitiv. Sper sa se absoarba chistul si sa poti da startul.

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

cybele,

Citat:
citat din mesajul lui cybele

lyly, te cred ca ai emotii, te inteleg perfect

si eu acum cand ma gandesc la stimulare & co ma apuca toate cele, prima data am luat toate cele ca atare, acuma mi se pare extra mega complicat, realizez ca trebuie sa se alinieze planetele si sa vrea Doamne Doamne in primul rand. Sunt atatia factori, e greu sa fii in control, uneori ai senzatia ca cu cat te "cauti" mai mult cu atat gasesti mai multe inadvertente de parca ai deschide cutia pandorei. Cu toate astea -orice ar fi- gandeste pozitiv. Sper sa se absoarba chistul si sa poti da startul.

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Adina, La multi ani! pentru copilasii tai, sa fie fericiti, sanatosi, norocosi, sa aiba parte numai de bucurii si voi alaturi de ei mereu.

Mergi la inceput