FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 17
lyly_mar spune:
cybele,eu nu iau AC , pt ca la trombofilie nu se da AC-uri..nici inhibare nu am acum...incep din z2 de CM stimularea,dc o sa incep
Citat: |
citat din mesajul lui cybele lyly, mai am pana la stimulare, sunt in faza premergatoare, aia in care iau AC-Uri, fac analize de coagulare (care imi ies prost - si nu stiu daca de la asta sau de la altceva si stau si cuget daca nu cumva ceva imi scapa); tu inainte de stimulare nu ai AC-uri? MTHFR C667T Heterozigot FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter Keep walking --life is such an incredible journey!!!! |
cybele spune:
lyly, sper sa rezolvi pb cu chistul si sa incepi stimularea cum ai estimat
Eu iau AC-uri, toti imi spun ca la mutatia mea nu e pb cu ele. Tu ce mutatie ai?
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
lyly_mar spune:
scrisei la Pk,sa vad ce zice...dar parca vad ca zice ca pana nu dispare,nu incep
eu am MTHFR 677 homozigota si 2 PAI-uri hetero
citat din mesajul lui cybele lyly, sper sa rezolvi pb cu chistul si sa incepi stimularea cum ai estimat Eu iau AC-uri, toti imi spun ca la mutatia mea nu e pb cu ele. Tu ce mutatie ai? MTHFR C667T Heterozigot FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter Keep walking --life is such an incredible journey!!!! |
samira33 spune:
lyly,deh...e batraior si Marinescu asta...o fi fost la vremea lui to the be the best...da' ar cam trebui sa iasa la pensie.
somn usor gagici
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
cybele spune:
luck, aspirina am luat de la inceputul stimularii, am intrerupt cu 3 zile inainte de punctie (dupa ultima eco); clexane am facut 0.2 dupa ET, si 0.4 imediat dupa beta pozitiv.
lyly, da, tu ai mutatia aia mai rea , homozigota, eu zic ca e f bine ca nu ai AC-uri, ca eu am acum niste analize modificate si sigur de la ele mi se trage
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
ank30 spune:
claupompi,felicitari oricum pentru reusita ta si pot sa spun ca in legatura cu traducatoarea exact acelasi lucru l-am simtit si noi cand am apelat la ea si anume ca avea tendinta sa de-a sfaturi de la ea citire fara sa mai intrebe medicul...in final am renuntat la ea datorita unei neantelegeri. Ma surprinde faptul ca dr. Tandor ti-a lasat aceea impresie,pot sa spun ca pentru noi este un medic foarte implicat. E normal sa aibe fiecare parerea proprie dar tu deja ai ales drumul tau si a fost unul norocos.
Fetelor stie cineva daca ngh mai citeste acest forum?
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
arrin spune:
lyly, am avut si eu un chist hematic, in luna respectiva CM a fost cel mai lung avut vreodata - 41 zile, fata de 26-29 - din care 10 zile un fel de spotting cu sange rosu, foarte putin. S-a eliminat la menstruatie, in luna urmatoare diparuse. Nu am luat decat un antiinflamator - ketonal. Pana in Z2 cand incepi stimularea ar trebui sa dispara si al tau.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G si PAI 844G heterozigote, endometrioza gr.3-4, OATS, NK mari
lyly_mar spune:
asa mi-a zis si PK , si sa ii trimit eco pe care o fac inainte de a incepe stimularea
fetele ,eu am programare la eco trans in z23 si z27 ,ca asa am gasit la albisor,cd ziceti ca e mai bine sa merg pt eco inainte de stimulare? in z23 se vad foli antrali si chisturile?sau sa ma duc in z27,cd e posibil sa fie z1 de CM?
citat din mesajul lui arrin lyly, am avut si eu un chist hematic, in luna respectiva CM a fost cel mai lung avut vreodata - 41 zile, fata de 26-29 - din care 10 zile un fel de spotting cu sange rosu, foarte putin. S-a eliminat la menstruatie, in luna urmatoare diparuse. Nu am luat decat un antiinflamator - ketonal. Pana in Z2 cand incepi stimularea ar trebui sa dispara si al tau. MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G si PAI 844G heterozigote, endometrioza gr.3-4, OATS, NK mari |
5ab1na spune:
mirela multa bafta.
lyly eu nu stiu de chist hematic si nici de antrali. pe aici in orasel nu se citesc antrali desi probabil dai aceiasi bani. chist am avut dar nu-i zicea hematic...
dar ma bag si-ti zic ca sigur e de la euthyrox. de la modificarea dozei ma refer. fii atenta si cu singe rece renunta daca simti ca nu e in regula.
tare visez si eu sa scap de AC inainte de a face un FIV. si eu am c677t homo+pai homo. credeti ca as putea scapa de AC???????
cybele fata curajoasa cu floricica
eu dorm de nu ma simt....fara probleme. nu sunt pasare de noapte daca nu vreau sa stau noaptea. dar pur si simplu in luna august cand nu am ovulat, la fel cu luna martie cea cu AC de dinainte de FIV am stat cu ochii zgaiti noaptea, nu puteam adormi. dormeam putin si ma trezeam transpirata. si TSH imi iesea in crestere din ce in ce. dubios. sa zici: ar trebui sa cresc doza de euthyrox ca sa scada TSH asta. dar nu. pur si simplu aveam doza prea mare de euthyrox. eu nu dormeam si ziua eram agitata iar TSH imi iesea 3. va amintiti ca luna trecuta dupa experienta asta cu neovulatul am avut FSH 17,9 si TSH 1,2.
fetele imi ziceau pe forum ce bun TSH am. hm....in urma cu numai 2 saptamani iesise 3 fara nici o explicatie.
ziua buna tuturor