FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 16
claupompi spune:
Va multumesc pentru felicitari, va citesc in continuare, sunt deja dependenta si va doresc sa va impliniti visul.
In legatura cu Kaali Debrecen, eu am fost la dr. Tandor, probabil a fost greseala mea ca nu am avut incredere in engleza mea si mi-am luat traducatoare, care in loc sa-mi traduca intrebarile mele, imi punea ea diagnostice, iar doctorul era extrem de sec, nici nu se uita la mine cand vorbea, se uita tot la traducatoare si nu-mi raspundea clar la nicio intrebare. In conditiile astea am ales sa nu incerc acolo fertilizare in vitro, pentru ca nu comunicam deloc cu doctorul si el nici nu era interesat de asta. Nu era organizare, ne chema la 8 la inseminare, se preda proba si ne chema la inseminare mult mai tarziu, am stat la usa si 6 ore, ceea ce nu mi se pare normal nici pentru o clinica de stat, ce sa mai vorbesc de una privata. Repet, nu vreau sa descurajez fetele care merg la Debrecen, sunt multe reusite si acolo, dar personal nu as repeta experienta, mai ales facand acum comparatia cu Budapesta. Am avut incredere in PK de la prima intalnire, si desi prima fertilizare a fost nereusita, am plecat cu impresia ca s-a facut tot ceea ce era posibil, ce a urmat nu a mai depins de ei.
samira33 spune:
mirela,eu nu am inteles nimic din postarea ta...poate o redactezi putin sa se inteleaga ceva.
ronna,histeroscopie diagnostica o sa fac si daca o sa fie nevoie se va transforma in operatorie ca oricum voi avea anestezie generala si stiu ca asta este practica medicilor,in general.
bine,acum vorbesc din amintiri...asa am stabilit cu medicul cand am facut prima data histero...acum nu am stabilit cu PK detaliile tehnice inca.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
H.Mirela spune:
SAMIRA , ce nu ai inteles , inseamna ca nu ai urmarit ce am ami scris si acum am spus : sunt in a 10 zi de la transfer si am facut testul de urina si mi-a iesit NEGATIV , apoi am facut si testul de sange si mi-a iesit valoarea 5 si ca sa fie pozitiv , trebuie sa fie peste 25 . Eu am sunat in Ungaria si mi-a spus D-na Dr. ca este prea repede si sa repet testul vineri cand sunt in ziua 14 . Acum sper ca ai intels si speram ca o s afie bine , SPERANTA MOARE ULTIMA
cybele spune:
samira, super! f bine ca ai deja histero, sa fie cu noroc si sa pregatesti culcusul pentru puiuti!
claupompi, ce schema de tratament ai avut?
mirela, intr-adevar, pana la 25 rezultatul e echivoc; sper ca urmatoarea valoare sa fie in crestere -Doamne ajuta!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
bombi spune:
Implantarea embrionului incepe in ziua www.visembryo.com/baby/4.html" target="_blank">6-7 dupa ovulatie/punctie, moment la care HCGul incepe sa creasca; o valoare peste 5 este pozitiva. Statistic, valoarea de 5 ar corespunde zilei 7 DPO, iar prin dublare la 48h ar ajunge in jur de 100 in ziua 15.
Pe de alta parte, Pregnylul poate induce in eroare (fals pozitiv) un test efectuat prea devreme. Daca consideram modelul ca hcg-ul din pregnyl se injumatateste la fiecare xx h, avem nevoie de 10 "perioade" de injumatatire pt ca pregnylul sa ajunga sub 5.
De aceea, doctorii recomanda testul la 14 zile dupa ET. La momentul respectiv, nu mai este nici urma de pregnyl, iar HCGul produs de sarcina e suficient de mare ca sa nu exista nici o urma de indoiala (200-300 pt ET la 3 zile).
Pe de alta parte, 14 zile de asteptate post-ET sint luuuuungi (mai ales ultima saptamina). Eu personal consider ca un beta de ~50 e suficient de mare ca sa fie sarcina si in acelasi timp iese din zona de gri a pregnylului. De unde rezulta test de singe in ziua 12-13 dupa punctie (respectiv 9-10 dupa ET de Z3, respectiv 7-8 dupa ET de blasto).
Bineinteles ca statistica e statistica, iar cazurile individuale sint diferite de la caz la caz.
claupompi spune:
11 zile de stimulare 2 Menopour si 150 gonal, ultimele trei zile cate 1 Cetrotide, pentru declansare 1 Ovitrelle jumatate, cealalta jumatate am facut-o in ziua ET
lyly_mar spune:
cybele,te-ai apucat de stimulare?
danuta, pai variaza nr de zile de stimulare ...cam 10-12 zile dureaza...si pt endometru ia vit E 3/zi,l-arginina 3/zi...si poti lua si laptisor de matca 3/zi in conditiile in care nu ai exces de extrogen...endometrioza/fibroame..si ceai de cretisoara/tinctura
samiro,stii ca io sunt disponibila pt intalnire...sa vedem ce zic si fetele
mirela,sa dea DD sa se dubleze beta
fetele cu problema de tiroida,mie endocrinoloaga mea mi-a zis sa iau 50 de mg eutyrox pana la punctie,in mod normal eu iau 25 de mg
si azi..neavand ce face..m-a mancat f tare si m-am dus sa imi fac o eco transvaginala..ca sunt z13 si asa de sanchi sa vad eu cat e foliculul..si sa aud dr cum imi zice ..vai doamna ce endometru mic aveti ! si mi-a gasit un chist de 2,3/2cm pe care el l-a considerat hematic,era f inchis la culoare si septat ...si normal ca am intrat in vrie..aoleu,dc nu dispare ?nu mai pot incepe stimularea luna viitoare...mi-a zis sa iau antimflamatoare 7 zile..asa ca, stau cu morcovu
aveti idee ce pot lua pt chistul hematic ,ca sa dispara ?
samira33 spune:
lyly,pai ai mai avut chist hematic...atunci ce ai luat de a trecut???sau a trecut de la sine???
i-ai scris lu Kovacs,ce-a zis???
si eu ma duc maine sa-mi fac lamele...sper sa primesc rezultatul pana Sambata,ca atunci mi-am propus sa-i trimit scrisorica de amor lui PK.
si am o droaie de analize de scanat si trimis.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
cybele spune:
lyly, mai am pana la stimulare, sunt in faza premergatoare, aia in care iau AC-Uri, fac analize de coagulare (care imi ies prost - si nu stiu daca de la asta sau de la altceva si stau si cuget daca nu cumva ceva imi scapa); tu inainte de stimulare nu ai AC-uri?
sabinuta, voiam sa iti zic ca ti-am citit cu atentie mesajele si analizele; eu sa stii ca sunt de acord ca totul trebuie privit asa , mai holistic, sunt de acord ca atunci cand se defecteaza ceva angreneaza un intreg sistem; tiroida cel putin... e vinovata de multe
si de asemenea voiam sa zic ca citisem undeva ca somnul de noapte si calitatea lui influenteaza hormonii, ca e recomandat sa adormi cam pe la aceeasi ora si sa dormi un nr constant de ore. Stiu ca e greu de facut, dar....
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
lyly_mar spune:
sami,nu i-am scris lui PK,ii scriu acu'
nu ma avut chist hematic,numai marinescu l-a vazut hematic este endometriozic
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
[/quote]