FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 15
lorelei78 spune:
aristica,eu am sunat la CFR si mi-au dat o oferta speciala pt Budapesta.Eu am verificat din BV si costa un dus 19 euro cu trenul,trebuie sa faci rezervarea din timp pentru a beneficia de acest tarif.Asadar un dus-intors costa 160 lei,pentru mine e mult mai convenabil sa mergem asa decat cu masina,cel putin la prima vizita.Dar au numai cateva locuri la acest tarif si trebuie procurat biletul din timp,minim 7 zile dar se poate si cu 1 luna inainte daca stiti data exacta.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
cybele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia Bine v-am regasit,n-am mai scris de mult dar v-am citit.Scriu acum ca sa va intreb ceva:TSH se face numai in Z2 nu??(eu asa stiu).Pt ca mie mi-a iesit cam mare si mi-a zis PK sa iau levotiroxina 25 mg/zi ca sa scada pana in noiembrie cand trebuia sa fac FET.Mi-a mai zis sa repet TSH la inceputul lui noiembrie dar mie trebuie sa-mi vina CM cam pe 10 noiembrie.Daca scade TSH cam pe 26-27 ar trebui sa facem FET.(pe 26 noiembrie 2009 am facut FET-ul la fata=reusit)Sper sa fie bine si acum. |
rubia, poti repeta TSH in orice zi a ciclului, sper iasa bine si sa fie cu noroc FET-ul acesta!
cate zile ai de cand ai inceput sa iiei levotiroxina? in mod normal dureaza cateva saptamani -4, 5 ca sa lucreze
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
samira33 spune:
aristico,doamna draga...io ma gandeam sa mergi cu soata personala in Decembrie la consultatie preliminara...prinzi si Targu de Craciun atunci.
acu' in Noiembrie ma duc doar eu cu soata....ca vantu si ca gandu ..plecam azi si ne intoarcem maine.
dar sunt de acord cu cafeleala...ce zici de Vineri???si voi celelalte gagici,ce ziceti???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
simonia este foarte posibil sa nu am dreptate in ce-ti zic. dar este foarte posbil ca doza de euthyrox sa fie cam mare. doua pastile pe zi? tu cum te simti? agitata sau obosita?
de ce-ti zic asa...eu cand am avut tsh 5 am primit doza de 25 mcg si dupa...fiv...mi-am urcat singura doza la 37,5 mcg pentru ca tsh-ul meu statea la 1,8-2. rezultatul n-a fost unul bun neaparat. la mine TSH a cedat spre 1 dar mi s-au inrautatit al naibii celelalte. eu am avut fsh luna trecuta 17,9. prima oara, in 2009, am avut fsh 8 si ceva. in 2011 februarie FSH era 10,92. in septembrie 2011 17,9 FSH. sambata acum octombrie aveam FSH-12,4 (dupa o luna in care mi-am redus doza de euthyrox la 25 mcg).
n-as sti ce sa-ti spun decat ce am simtit eu pe cazul meu. am avut o luna in care nu am ovulat. am dormit foarte putin noaptea in luna aia, eram destul de agitata in timpul zilei, TSH 3 si ceva, in conditiile in care in mod normal TSH era in jur de 1 cu doza de 37,5. FSH dupa luna asta agitata 17,9.
eu am ajuns la concluzia ca mie una mi se intampla ceva de la euthyrox. cand ovarele mele dorm, efectiv TSH imi iese ca si cum ar fi doza de euthyrox prea mare. cand imi muncesc ovarele TSH imi iese mic. pe scurt: lucreaza tiroida, lucreaza si ovarele. dar daca pun prea mult tiroida sa lucreze prin doza prea mare de euthyrox...lucreaza cam mult ovarele si degeaba.
tu iti faci analiza de TSH dupa ce ai luat pastila sau iei pastila dupa ce te intepi?
aristica spune:
samiruta eu am 2 saptamani de foc. Pe 7 nov ma eliberez...c-am lipsit de la munci cam mult. Deci te duci? gata? Te-ai hotarat pentru histero la PK?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
aristico,pai...e cea mai buna varianta...cred ca in subconstientul meu am stiut tot timpul treaba asta...ca doar de aia l-am intrebat pe PK in vara daca imi face histero...mi-a zis ca da...apoi m-am sucit eu in favoarea Albisorului...ca acu' sa revin la PK.
deci....de Mihail si Gavril...imi serbez soata cu o histeroscopie.
maine ma duc sa recoltez pentru lame si Sambata ii scriu doftorasului.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
danutza27 spune:
ciao fetelor,
am fost azi cu sora-mea la un control ginecologic si am facut si eu un eco..... dupa 3 zile de menopur am foliculi mici.
Cam in cate zile de tratament ar trebui sa creasca si bineinteles vesnica mea problema endometru foarte subtire.
Abia astept sa vad maine ce imi zice PK.
Ati luat ceva pt ingrosarea endometrului?
Pupici
ronna spune:
Samira, am vazut ca faci histero cu PK.Va fi histero doar de diagnostic sau daca va fi cazul o transforma in operatorie?
ronna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutza27 ciao fetelor, am fost azi cu sora-mea la un control ginecologic si am facut si eu un eco..... dupa 3 zile de menopur am foliculi mici. Cam in cate zile de tratament ar trebui sa creasca si bineinteles vesnica mea problema endometru foarte subtire. Abia astept sa vad maine ce imi zice PK. Ati luat ceva pt ingrosarea endometrului? Pupici |
Eu am baut ceai de cretisoara si m-am dat cu divigel.
H.Mirela spune:
[font=Arial Black][font=Arial]Buna fetelor , dupa ce am facut testul de urina si am vazut ca e negativ , m-a apucat disperarea , dar o prietena de a mea care a fost alaturi de mine m-a incurajat si ma dus sa fac si testul de sange , stiu ca e prea repede testul ca este a 10 zi si mi-a iesit valoarea 5 si ca sa fie pozitiv trebuie sa fie peste 25 .Acum D-na Dr mi-a spus ca este prea devreme si sa nu disper si sa repet testul , asa ca m-am hotarat ca vineri sa il repet ca sunt in a 14 zi si atunci vad exact cum este. Acum m-am ami linistit , cum se spune speranta moare ultima . VA pup si succes la toate