FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Trebuie sa fii tare, si sa nu iti pierzi speranta . D-zeu stie de ce vrea sa avem atatea incercari, trebuie sa vem rabdare , stiu ca vorbele sunt de prisos dar asa ne putem intari. Si eu am trecut prin foarte multe , ca sa intelegi , iti spun ca am 16 anestezi , si am fost tare de fiecare data . Acum sunt in a 9 zi de la transfer , D-zeu sper ca nu ma lasa si imi asculta rugile sa avem si noi copii. Dimineata fac testul de pipi si apoi cred ca vineri fac de sange . Doamne ajuta la fiecare si capul sus fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claupompi spune:

Ciao,
va citesc de mult timp, m-am bucurat, m-am intristat alaturi de voi, v-am admirat pentru curaj si perseverenta, m-ati complexat cu cat sunteti de documentate si parca am simtit ca nu merit sa raman insarcinata pentru ca nu fac suficient in acest sens. Incerc sa sa spun pe scurt povestea mea, incerc sa nu ma lungesc prea mult, dar e greu sa sintetizezi 5 ani in cateva randuri. Am 35 de ani si povestea infertilitatii mele a inceput la 30 de ani, cand in timpul unui control de rutina mi s-a spus ca am un fibrom si daca ma va opera voi raman fara uter. Ne-am dorit intotdeauna copii, dar nu venise momentul inca...in acel moment a inceput disperarea. Mi s-a recomandat sa incerc sa raman insarcinata cu fibrom, am incercat timp de aproape 2 ani, fara succes, m-am hotarat sa ma operez in urma unei histerosalpingografii, care a aratat ca o trompa este prinsa de fibrom. Spermograma a fost tot timpul buna. Pentru ca fibromul a fost mare, am facut 9 luni Diphereline pentru reducerea lui si am facut miomectomie, mi s-a scos fibromul, dar s-a deschis si cavitatea uterina, endometrul ramanand cu cicatrice, fapt care mi s-s spus ca ulterior va ingreuna implantarea unei eventuale sarcini. La scurt timp dupa operatie am facut 4 inseminari fara rezultat. Acesta a fost momentul in care m-am hotarat sa incerc in alta parte, desi aveam incredere deplina in doctorul meu, dar din pacate clinica din Cluj unde am facut inseminarile nu straluceste la capitolul dotari de laborator. A urmat o asteptare de 6 luni pana am ajuns la prima programare la Debrecen, unde ne-a expediat in 5 min., cand am iesit de acolo, radeam nervos " asta a fost tot?". A urmat o tentativa de inseminare, nefinalizata, pentru ca rezultatul spermogramei a fost dezastruos, cu o mobilitatea mai mica de 1 % (sunt destul de sceptica cu privire la prelucrarea probei predate dimineata la 8, dar am fost chemati la inseminare la 14). Nu vreau sa descurajez pe nimeni cu privire la clinica Kaali din Debrecen, am multe persoane cu copii in jurul meu in urma tratamentelor de acolo, dar pentru mine experienta de acolo, astpeptarea la usi, traducatoarea de acolo si atitudinea doctorilor a fost extrem de dezamagitoare. A urmat evident Budapesta und PK m-a cucerit din prima. Si asa am ajuns in martie 2011 la primul FV, care a inceput cu 3 ovocite amarate, si s-a incheiat cu transferul a doi embrioni de 8 celule clasa A, nereusit. A urmat AMH de 0,36 si un FSH de 14,5. PK m-a incurajat sa mai incerc, spunandu-mi ca sunt inca tanara si am obtinut embrioni buni prima data. Asa ca a urmat FIV 2 la sfarsitul lui septembrie, 5 foliculi, 4 ovocite, transferati 3 embrioni, 2 de 6 celule calitatea B1, B2 si unul de 8 celule C3. Stiam ca PK nu prea recomanda transferul a trei embrioni, asa ca m-am gandit ca nu am prea multe sanse, ca daca ar fi fost sanse mari de implantare nu mi-ar fi recomandat sa transfer 3. Nu pot povesti ce am simtit pana la beta, eram un pic dezamagita pentru ca embrionii nu s-au dezvoltat ca la primul FIV, il programam deja pe urmatorul, si a venit beta de 163. Inca nu ma pot bucura, mi-e extrem de teama sa nu se intample ceva rau, parca sunt in stare de soc. Am vazut multe discutii in ultimul timp pe forum despre AMH si lucrul acesta m-a facut sa va scriu, sa va incurajez, ca se poate, AMH meu fiind micut, avand endometru cu cicatrice, FSH mare si spermograma proasta. La ambele FIV s-a facut ICSI si la ultimul si assisted hatching. Vreau sa va multumesc ca existati, pentru ca datorita voua am ajuns la Budapesta, l-am cunoscut pe PK si echipa extraordinara de acolo, si imi pare rau ca nu am scris pana acum, dar mi se parea ca experienta mea nu este de natura sa incurajeze pe nimeni. Parca mergeam din rau in mai rau... A, sa nu uit, intre FIV 1 si 2 am facut aprox. 10 sedinte de masaj Bowen, nu stiu cat a contribuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

floryma,stiu ca orice cuvant e de prisos!Pentru ca sunt in situatia ta,nici nu ma gandesc sa reincep fara a face trombofiliile.Pentru inceput poti merge la Fundeni la dna dr Uscatescu si acolo vei face o parte din analize care ti le va si interpreta in aceeasi zi(sunt gratuite).Ea te va orienta intr-o directie mai departe,ce alte analize mai poti face contra-cost,care se fac la Synevo.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Am si eu iar intrebari pt voi fetelor,caci am vrea sa mergem la o vizita la dr Kovacs si apoi sa ne orientam unde vom ramane,daca la Budapesta sau ramanem la Sibiu.As vrea sa stiu daca in cei 1500 euro intra si ET si in ce zile ale saptamanii poate fi gasit dl dr la clinica.Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

floryma,stiu ca orice cuvant e de prisos!Pentru ca sunt in situatia ta,nici nu ma gandesc sa reincep fara a face trombofiliile.Pentru inceput poti merge la Fundeni la dna dr Uscatescu si acolo vei face o parte din analize care ti le va si interpreta in aceeasi zi(sunt gratuite).Ea te va orienta intr-o directie mai departe,ce alte analize mai poti face contra-cost,care se fac la Synevo.

Lore Tu ai fost la Dr Uscatescu? Imi poti trimite pe scurt niste indrumari, programul dansei, cum pot lua legatura in prealabil, unde anume la Fundeni o gasesc, dc unele analize sunt facute gratuit imi trebuie ceva adev de asigurat si dc mai sunt si alte detalii ce trebuiesc stiute?

Sa auzim numai vesti bune.

FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit

Mergi la inceput

floryma,iti dau pm acum.

Mergi la inceput

floryma,acum am vazut ca nu ai pm activat.Dar scriu aici pt ca poate mai sunt si alte fete interesate.
Dna dr Uscatescu poate fi gasita in princiu zilnic de luni pana vineri.mergi dimineata pt analize,pe la 7-8.In aceeasi zi,in jurul orei 16 te cheama pt a interpreta analizele.Trebuie sa ai cu tine dosarul FIV,adica toate analizele care le-ai facut si un sfat din partea mea ar fi sa ordonezi si sa pui pe prima pagina problema principala pt care faci FIV(la mine s-a prins tare greu,caci nu erau ordonate).Iti dau un nr de tel al asistentei dnei Uscatescu:0743018067.Cu 1 zi inainte de a merge ii dai un sms ca vrei sa vorbesti cu ea si iti da un beep cand e disponibila,dupa care tu o suni si lamuresti cu ea toate detaliile,insemnand ce ti-am scris eu mai sus,plus iti confirma ca o vei gasi pe dna dr(poate sa mai fie si in concediu).Eu asa am facut.Insa din pacate nu am continuat sa-mi fac mutatiile,iar acum voi face si acest lucru.In cazul meu dna dr nu a gasit nimic,insa mi-a dat un tratament si il urmez si acum.Dupa ce faci mutatiile poti vorbi tot cu ea sau cu un alt hematolog bun,daca stii altul.

Mergi la inceput

O gasesti la Spitalul Fundeni,la sectia de Hematologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

floryma,eu iti recomand sa faci analizele care se gasesc pe prima pagina a acestui topic...la cele scrise acolo mai adauga si gena PAI.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167296&whichpage=1

asta e primul pas....apoi mergi la Fundeni pentru analizele gratuite si pentru consultatia dr.Uscatescu-iti doresc s-o gasesti intr-o zi buna.
personal iti recomand sa nu te bazezi prea mult pe faptul ca o sa te indrume dr.U mai departe...mai bine du-te cu toate analizele facute.
nu-ti trebuie adeverinta de salariat pentru cele d ela Fundeni.

analizele cu plata se pot face la Synevo,Medlife,Centru Medical Matei Basarab,Geneticlab,Unisyn etc etc.

te-as mai sfatui sa-ti faci si AMH daca nu ai facut pana acum.

lorelei,consulatia cu PK o stabilesti prin mail,direct cu el.
in principiu este acolo zilnic insa fara programare nu poti merge la el.
1500 euro costa Fiv simplu-monitorizare,punctie,fertilizare,transfer.

o zi buna tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Bine v-am regasit,n-am mai scris de mult dar v-am citit.Scriu acum ca sa va intreb ceva:TSH se face numai in Z2 nu??(eu asa stiu).Pt ca mie mi-a iesit cam mare si mi-a zis PK sa iau levotiroxina 25 mg/zi ca sa scada pana in noiembrie cand trebuia sa fac FET.Mi-a mai zis sa repet TSH la inceputul lui noiembrie dar mie trebuie sa-mi vina CM cam pe 10 noiembrie.Daca scade TSH cam pe 26-27 ar trebui sa facem FET.(pe 26 noiembrie 2009 am facut FET-ul la fata=reusit)Sper sa fie bine si acum.

Mergi la inceput