FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 10
adrianaady spune:
Hormonalele pot varia de la o luna la alta, de fel se tine cont de cele mai proaste. Pune te rog intervalele de referinta, sa vedem cit de bune sau rele sunt.
samira33 spune:
va pup fetelor
asa stiu si eu ca se iau in calcul hormonalele cele mai proaste la intocmirea schemei de tratament in cazul unu FIV.
cat despre interferenta Eutyro si naturiste...nush sa spun ca nu am studiat problema.
adriana,te-am sunat inapoi domnita da vorbeai cu altcineva.
ce faceti fete cucuiete???
eu rumeg la ideea histeroscopie cu PK.
stiu si eu ca e cea mai buna varianta sa exploreze PK prin adancurile mele,insa cred ca sunt tracasata si obosita,satula psihic de toate drumurile astea Bucuresti-Budapesta.
ideea de 2 zile pierdute pe drum...doar pentru juma de ora petrecuta la clinica ma termina.
cu avionul mi se pare prea scump...ajung, in puii mei ,la 8-900 de euro cu totu.
sincer am nevoie de neshte suturi in fund,de niste imbrancituri sa-mi iau traiectoria corecta ca acum sunt p'afara drumului si simt ca nu-s in stare sa revin pe unde mi-am trasat culoaru'
asa ca mi-am indemnat 2 prietene dragi sufletului meu sa ma "scuture" bine pana imi revin la creiere si iau in piept iar ruta Bucuresti-Pitesti-Valcea-Sibiu-Sebes-Deva-Campuri Surduc-Arad-Mako-Szeged-Budapesta-iesire de pe M0-Radok ut.nr19-asta-i adresa de la pensiune
hai ca m-am miorlait destul si nu ma caracterizeaza treaba asta...ma duc naibilor sa bag niste rufe la spalat si mai meditez si la ruta Bucuresti-Pitesti......
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
balanta_tm spune:
samira, ma tiu si io de capul tau sa faci histero la PK .
Te inteleg perfect ca esti satula de drumurile Bucuresti-Budapesta. La fel sunt si eu de satula de ruta Timisoara-Viena. Anul trecut...am facut la drumuri la Viena de mi s-a urat: FIVul ca FIVul, dar apoi morfofetala, urmata de nastere la vreo 10 zile dupa morfofetala, apoi la 2 saptamani de la nastere am fost sa luam cenusa lui bb; la 6 saptamani de la nastere am facut alt drum la Viena, pt controlul post partum. In Oct ne-a ne-a chemat geneticianul sa discutam rezultatele genetice. In Noiembrie am fost la hematolog si imunolog....
Oricat de mult mi-ar placea Viena, m-am saturat...Dar stiu ca alta cale nu am si ca asta e drumul corect pt mine. Asa ca anul asta am mers din nou in Februarie sa imi faca dr protocolul. Si, nu demult, m-am suit in avion si am mai facut un drum pana acolo. Am plecat dimineata si m-am intors seara. Am fost pt un control banal si fiindca n-am vrut sa il mai tarasc si pe al meu dupa mine, m-am dus singura si de aia am luat avionul. Exact cum ai zis si tu, am stat acolo efectiv jumate de ora; in schimb, pe drum am facut o gramada, fiindca atat la dus cat si la intors, am schimbat avionul la Bucuresti; aveam si o rinita si am avut niste dureri cumplite de cap la 3 din cele 4 aterizari (eu cand sunt racita si zbor, am dureri infioratoare de cap/sinusuri/etc cand avionul incepe sa coboare, deci stiam prin ce am sa trec). In ziua aia, cu bilet de avion cu tot, am tocat 550 euro. Asta e, trebuie sa fiu impacata cu mine insami ca am facut tot de a depins de mine.
5ab1na spune:
la estradiol pe buletin limita maxima pt zilele 2,3 e 84 pg.
la FSH 3.0-14.4
la LH 1.1-11.6
da asa este hormonalele cele mai rele. dar sa nu iei nici o pastila. eu luam euthyrox 37,5.
cam asta e.
samira eu am cochetat pt histero cu diverse destinatii numai nu iasi. pana la urma am facut histero in iasi. tot din cauza ca pierdeam numai 2 ore intr-o dupa amiaza decat 2 zile. si n-am fost de atatea ori ca tine la budapesta. mda...
samira33 spune:
mda....histeroscopiea e drumu nr.6 la Budapesta si in Decembrie va fi drumu nr.7
balanta,multumesc mult pentru suport.
patimesti si tu ,fata draga,cat pentru 2 vieti de om
sabina si ai fost multumita de procedura la Iasi???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
da. nu a fost nici o problema. si mi-a gasit 2 polipi. f multumita. nici nu am discutat multe cu doctorul. doctorul e unul bun din orasel, are clinica privata totul ok. tzac pac: saptamana asta am fost si i-am zis ca vreau histero, saptamana viitoare in ziua 7 m-a programat. motivul: vreau pt ca am un polip.
in prealabil am negociat cu pk care nu a vrut pt ca polipul nu pune probleme. tot in prealabil am fost la sibiu la ispasoiu care nu a recomandat dar a zis ca daca insist...nu putea neuronul meu sa traiasca cu polip. n-am mai avut rabdare si chef sa-i conving pe cei 2 asa ca m-am dus in iasi. doctorul din iasi face si el fiv dar nu ma incumet.
adrianaady spune:
Sabina hormonalele nu sunt chiar cele mai bune, raportul intre fsh si lh dar si estradiolul mare arata o rezerva ovariana mai putin buna . Dar eu cred cu taria ca euthiroxul nu are nici o legatura
Samira eu imi spusei deja parerea cu histero la Budapesta
elenus26 spune:
Buna dimineata unguroaicelor!
Samirutza draga mea te inteleg perfect. Acum o luma eram si eu in dubii cu histeroscopia...sa o fac la Medlife ori ba. Dupa ce am citit si am auzit tot felul de povesti despre diverse balarii nemaipomenite m-am razgandit. Momentan nu o sa o fac acum, dar zau ca la ei nu mai am nicio tragere de inima sa merg.
Mergi la doftorasul cel cu ochisori magici. Decat inca o luna amanata de antibiotice mai bine inca un drum si o suta de injuraturi pe ruta Bucuresti-Pitesti... :)
Te pupacesc si sa iei decizia cea mai buna pentru tine
-ci multi la toate unguroicele
PS: Aristico acum intelegi de ce nu ti-am adus bomboane dintr-alea bune, bune? "Unguras" o sa fie si al vostru :)
PS2: cand mai facem o intalneala?
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
floryma spune:
Buna la toata lumea,
Aristica ai avut dreptate, testul 2 tot negativ (si eu eram sigura ca nu o sa fie altfel, dar am respectat si indicatiile dr) si intradevar la 2 zile dupa ce am intrerupt medicamentatia de sustinere mi-a venit menstruatia asa cum o cunosteam eu.
Cybele, da ai retinut bine prima incercare nu am facut embrioni, a doua oara din 4 ovo, 4 embrio din care 2 blasto care au fost pus si la purtator dar nu au vreut sa ramana pana la sfarsit.
Au fost niste zile grele....si vor mai fi cu siguranta, dar toata lumea de aici cunoste sentimentul asa ca nu am sa insist si am sa incerc sa pastrez o nota de optimism si sa ma gandesc pentru viitor.
Am primit si un raspuns de la dr, conform caruia urmatoarea incercare sa fie anul urmator dupa ianuarie, dar...din multe motive (atat si financiare) cred ca vom incerca prim mai-iunie anul viitor. Insa pana atunci l-am rugat sa imi spuna ce alte analize sa pregatesc pe langa cele general de baza si a zis ca imi va vreifica dosarul si imi va trimite cat de curand se poate.
As dorii daca indrazneala nu este prea mare sa imi impartasiti si voi cam ce alte analize suplimentare ati fost indrumate sa faceti sau ati facut.
Va multumesc tuturor anticipat si sper sa auzim cat mai repede si vesti bune mult asteptate.
o zi minunata,
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, sarcina neconfirmata