FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci,Mirela.Si histeroscopia,HSG(bine,ca banuiesc ca la mine nu e cazul) si cealalta analiza care nu am inteles-o?Toate astea 6 luni sau cele de sange doar?

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

doar de sange e valabil 6 luni . Succes sa ai
H.Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Sa de-a D-zeu sa fie bine la toate fetele si eu sunt in a 7 zi de la transfer , sa de-a dumnezeu la toate fetele numai noroc si sanatate ca e mai buna de cat toate. Si eu am trecut prin multe , dar inca am mai avut putere sa mai incerc si data asta care cred ca bunul d-zeu ma va ajuta si sa nu ma lase sa sufar iar , ca atunci nu cred ca o sa mai am putere s mai incerc. De fapt m-am si hotarat ca e ultima data care mai incerc FIV ca e si sanatatea in joc .Eu oricum ii multumesc din tot sufletul d-nei doctor Maria , este o femeie minunata si ceia ce face e din tot sufletul asta am simtit eu si cred ca si voi fetelor care mergeti la ea si care vrea sa incerce sa faca FIv , le sfatuiesc sa mearga pe mana D-nei doctor si la traducere cu GHIONGHi si ea este o femeie super si traieste fiecare emotie cu voi . Eu astept sa-mi fac testul , desi imi este frica de rezultat , din cauza ca am trecut prin prea multe si cand ma uitam la rezultat numai esecuri am avut ., Dar o sa fac testul cred ca vineri. Eu va doresc fetelor succes si sa stiti ca SPERANTA MOARE ULTIMA . Doamne ajuta si asteptam numai vesti bune . Cine vrea sa imi scrie va las adresa de e-mail : hmirela75@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lorelei,histero si HSG nu mai faci insa celelalte trebuie sa le faci pentru ca sunt valabile doar 6 luni.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Ce vesti bune...Cred ca renuntam daca mai treceam prin histeroscopie,eu am facut cu anestezie locala si mi-a fost foarte rau dupa...Multam fain!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ziua 2

TSH- 1,9
FSH- 12,4
LH- 5,24
Estradiol- 83,6 pg/ml
Progesteron- 0,676 ng/ml
Prolactina- 12,5 ng/ml
Testosteron- 0,44 ng/ml

Fetele care isi amintesc stiu poate ca luna trecuta aveam 17,9 FSH si estradiolul 93 pg DUPA o luna in care nu am ovulat.
Pentru ca am banuit ca doza mea de Euthyrox era prea mare (in luna de dinainte de estradiol 93 avusesem estradiol 201 pg) mi-am scazut doza de euthyrox de la mine putere de la 37mcg la 25mcg si am luat Femicur (Vitex).
am pur si simplu senzatia ca ori e doza prea mare de euthyrox ori iau degeaba acest euthyrox...de cand iau euthyrox doar TSH s-a imbunatatit celelalte analize au fost praf. nu mai spun cam cat de praf banuiesc ca au fost dupa luna de AC pe care o avusesem inainte de FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina eu nu vad legstura intre euthirox si estradiol sau fsh cine ti-a zis tie ca ar afecta?
eu iau euthirox de aproape 2 ani, si tsh s-a imbunatatit iar celelalte hormonale sunt la fel de bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Cybele, tu la cata vreme dupa chiuretaj ai facut histeroscopie?! Ai facut cu anestezie generala? Eu am facut histerosalpingografie si zau ca nu as mai trece prin asta inca o data. Nu m-a durut, nu a fost naspa sau ceva de genul, dar procedura in sine mi s-a parut macabra de-a dreptul...

Mirela, iti tin pumnii sa iasa bine testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

stiu. asa ar si fi trebuit sa fie. eu stiu dozarile mele de dinainte de euthyrox. erau rele dar nu asa de rele. eu iau euthyrox doar din februarie anul asta. aveam fsh inainte de euthyrox de 10,9. aveam si estradiolul in jur de 80. dar tsh era 5. am luat euthyrox si uite asa s-a intamplat s-au inrautatit.
mai vad si luna urmatoare. pt ca deocamdata au trecut doar 4 saptamani de cand am scazut doza. voi cum mergeti la analiza de tsh? luati pastiluta dimineata cand va treziti si apoi mergeti la intepat? eu asa am mers de fiecare data desi stiu ca ar trebui fie luata mai devreme fie dupa intepat. dar ca sa pot face o comparatie am luat-o normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

in ziua cand testezi tsh nu iei euthirox dimineatza. Eu sunt sigura ca nu are legatura una cu alta mai cerceteaza inainte sa iei tu decizi sa maresti sau sa scazi euthiroxul.
Cred ca probabil alea sunt analizele tale hormonale din pacate

Mergi la inceput