FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Multumesc frumos,samira!Si ai drepetate cu Fundeniul,trebuie mai bine mers cu toate analizele sa le citeasca ea!Eu am gasit-o intr-o zi extrem de obosita,mi-a fost greu sa ma pot intelege intr-o oarecare limba cu ea,dar pana la urma a fost ok...
claupompi,felicitari!Imi dau seama ce situatie grea ai avut si Bunul Dumnezeu te-a ajutat pana la urma!
Am citit de harti ceva,ari parca tu ziceai ca stii cum se ajunge de la gara.In ce district este clinica sau ce punct de reper bun exista pe langa aceasta?Deja imi caut si cazare si cand revine dr pe 26 la clinica,ma programez pt inceputul lui decembrie,daca are loc.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_Lia spune:

Buna fetelor,
Sunt noua pe acest forum, insa va urmaresc cu interes de mai multa vreme. Va scriu pentru a va cere sfatul in legatura cu ultimele analize pe care le-am facut. Experienta mea este un ICSI nereusit la sp. Athena, in luna mai, astfel ca in septembrie ne-am hotarat sa schimbam, asa ca am fost la o consultatie la Budapesta unde am primit clasicele analize de refacut, avand in vedere ca cele vechi nu mai erau 'valabile'.
Cine poate sa imi dea un sfat??
Ziua a doua CM: FSH: 14.5, LH: 10,25, TSH: 3,13, Estradiol: 189
Precizez ca inca nu i le-am trimis pe mail lui PK, deoarece astept AMH-ul care dureaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

simona mergi inainte cu incredere. e posibil sa-ti zica pk sa iei ceva pt tsh-ul ala. posibil, nu stiu sigur.estradiolul e in pmol sau pg?

claupompi multumim pentru incurajari si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lorelei,clinica este in districtul XII.
ai pe prima pagina variante de cazare pe langa clinica,toate testate de noi,la maxim 4-5 km de clinica.
n-am inteles unde vrei sa ajungi de la gara???daca la clinica cel mai bine iei un taxi...iti notezi adresa pe o hartie si ii arati soferului adresa ca altfel nu prea ai sanse sa te intelegi cu ei ca nu vorbesc engleza.
daca alegi sa te cazezi la Pensiunea Korall-ai detalii postate de mine acolo...am scris si cum se ajunge de la pensiune la clinica cu transportul in comun.
multa bafta

rubia,TSH-ul care il intereseaza pe PK e ala din ziua 2-3 de CM.

simona,spune-ne si in ce sunt exprimate valorile respective...desi indeferent care ar fi unitatea de masura...parca nu sunt prea stralucite.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

elenuso,ce faci domnita???
ma bucur ca ne-ai mai scris.
daca te gandesti la histero...te gandesti sa faci si un Fiv pe natural,asa-i???
ai vreo clinica in minte sau inca e la nivel de idee???
cum organizam cafeleala...iti dau de veste.
pup fata

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Multumesc mult Lore si Samira. Astept sa mai diger un pic lucrurile...sa treaca si sarbatorile (oricum acum am inceput si facultatea si o sa ma tina ocupata impreuna k serviciu) si poate am sa primesc si un email de la dr si de la anul ma pun pe analize asa cum trebuie ...am sa ma caut si de necautate.

Samira am facut AMH ptr FIV 2 si a iesit 1,34 dr a zis k e ok sa nu am emotii, iar restul analizelor eu ptr fiv 2 nu le-am mai repetat au fost valabile cele de la fiv 1 ptr k m-am incadrat in cele 6 luni de valabilitate.

Sa aveti o saptamana plina de impiniri....

FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cybele
cand noua ni s-a spus prima data clar ca trebuie sa apelam la FIV a fost in 2008. M-am pus pe citit si pe studiat, mi-am dat seama imediat (chiar daca nu pe intregul) ce efort psihic presupune. Am zis NU. Simteam ca nu pot sa o iau pe drumul asta, eu chiar aveam probleme destul de mari, viata mea era un stres total. Intre timp am rezolvat problemele, mi-am pus ordine in haosul din viata mea, am facut rost de bani. Si-am zis ca incercam O DATA. Pe masura ce inaintam in consultatii, am ajuns la concluzia ca daca nu e sa fie de prima data, POATE - dar asa... ffff cu semnul intrebarii- poate incercam si a doua oara. Cand am vazut rezultatul de la beta am cazut in genunchi si i-am multumit lui Dumnezeu ca ne-a dat tocmai noua norocul asta , de a reusi din prima. Pentru ca apoi, cand am pierdut sarcina sa imi zic ca nu mai conteaza de cate ori incerc , ca nu ma las pana nu reusesc. Cred ca fac parte din categoria care nu se lasa pana nu raman fara ovule sau ramanem faliti. La AMH-ul meu din pacate , probabil faza cu ovulele e mai aproape (nu ca am fi plini de bani ). Insa si asa mi-am zis ca toate variantele posibile intra in discutie, de la donare de ovule la adoptie de embrioni, pur si simplu nu concep sa nu fiu mama.

Tot ce imi doresc , atat mie cat si fetelor de pe topicul asta, care m-au incurajat si sustinut permanent, este sa nu ajungem niciodata sa dovedim cat de departe putem merge ca sa ne implinim visul... si ca el sa devina realitate cat mai curand

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Ce m-ai emotionat cu postarea asta ... aproape ca mi-au dat lacrimile... In 2009 cand am aflat si eu ca am trompele infundate si ca singura sansa e FIV, am fost la inceput furioasa, apoi m-am intrebat de ce tocmai eu ... si intr-un final am acceptat situatia asa cum e si am inceput sa caut solutii. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca voi ajunge sa am 3 FIV-uri nereusite. Mi se parea atat de trist cand citeam pe forum atatea si atatea cazuri de nereusita si speram ca eu voi avea mai mult noroc.... Dar iata-ma-s dupa 3 incercari ... si simt uneori ca timpul nu a trecut deloc din 2009 pana azi (in unele privinte) Cum zicea si Samira intr-o postare anterioara, ne planificam si noi concediile in fct de FIV-uri ... si parca devine din ce in ce mai apasatoare situatia ... dar nici nu vad alta solutie...

Ne-am intrebat si noi de multe ori daca vom sti cand sa ne oprim ... si intradevar, nu cred ca exista un nr de FIV-uri dupa care sa zici... GATA ... Eu una, momentan nu pot sa renunt la visul de a deveni MAMA (si nu cred ca voi putea renunta vreodata)...

Sper sa ne dea DD putere la toate sa mergem mai departe ....si intr-un final sa ne implinim visul... Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

D-ZEU NE VA AJUTA SA TRECEM PESTE TOATE . AU SUNT IN A 9 ZI DE LA TRANSFER , NU POT DORMI NOAPTEA SI NICSTE BUFEURI SI GREATA , OARE SA FIE BEBELE ??? DOAMNE AJUATA
MA MAI GANDESC CA POATE DE LA DERMESTRIL , CA AM CITIT PROSPECTUL SI ASA SCRIE SI ACOLO CA AI INSOMNI , GRETURI.. NU STIU CE SA ZIC ,MA GANDESC SA FAC MAINE UN TEST DE SARCINA DIN PIPI , VOI CE ZICETI FETELOR ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, eu zic sa astepti cu testul de pipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

TANNO.. OARE IASA TESTUL DE PIPI SI DACA ESTE IN ZIUA A 10 ?

Mergi la inceput