Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 18
ALEX29 spune:
Saluti ,deja vad ca se vorbeste de concediu
super
inca nu ne am facut planuri ....ne apucam de constructia casei asa ca ....o sa vedem ce vom face ...cum stam cu bugetul
Mai am putin fetelor ,chiar astazi puiutzul meu face 34 de saptamani ....nu mai am rabdare
Activitatea pe forum e tot mai slabutza :( timpul asta nu ne mai ajunge
va pup si noapte buna
anca.b spune:
Neata!
Alex, ce putin mai ai!
Andreea, ati rezervat prin ceva agentie?
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
soanso spune:
Alex, oau ce reoede a trecut timpul, tinem pumnii sa vina bb sanatos si la termen!
nu cred ca e prea devreme pt rezervarea concediilor, sapt asta am aflat ca la hotelul la care am fost noi anul trecut in Bulgaria-nisipurile de aur, nu mai sunt locuri, oricum noi nu mergem de doua ori in acelasi loc, anul asta nu am idee incotro sa ma indrept...as alege Grecia din nou dar imi este groaza de drum.
Sorana e racita bocna, tuseste o ustura gatul, asta dupa o sapt de gradi!
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Neata! Alex, ce putin mai ai! Andreea, ati rezervat prin ceva agentie? Anca si Stefan (13.01.2008) Povestea Nasterii |
anca nu prin agentie...am cautat eu direct vila la particulari..
www.brela.com
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
soanso spune:
puisorul, la multi ani Stefanei, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
v-am vazut aseara in Polus la spectacol, foarte frumos au cantat fetitele din Turda muzica populara, au niste voci extraordinare!
Lilly79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 salutare fete! slaba miscare pe aici... Anca, noi tocmai am platit avansul pt concediul din vara...mergem in Croatia, Brela, Dalmatia centrala...e superb, intra si da un ochi... sa aveti un weekend fain! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Si noi vrem in Croatia anul asta.
Cu cat ati gasit cazare? M-am uitat pe site-ul brela si nu prea am vazut preturi.
anca.b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
anca nu prin agentie...am cautat eu direct vila la particulari.. www.brela.com ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ms mult, andreea! intru ca caut.
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
Lily, Anca, preturile gasite lacazare pe perioada de varf (iulie -august) sunt intre 37 euro - 60 euro...cel putin la vilele de la care am cerut oferta...dar deja multe vile nu mai au camere libere pt periaoda aia...asa ca trebuie sa va grabiti, daca vreti sa gasiti ceva rezonabil...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
hello ladies!!!
ce faceti??? pe unde umblati???? abia am gasit subiectul nostru...rusinica...
haideti cu raportul...nu cred ca stati afara pe vremea asta....
noi (adica Eric)am scapat de o otita...in rest suntem bine... asteptam caldurica...
va pup! sa aveti un weekend fain!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
kitzy spune:
Chiar ma gandeam zilele astea ca nu mai scrie nimeni....
Noi binisor acuma, acuma 2 saptamani a avut Andrei enteroviroza cu febra mare 3 zile, diaree si n-a vrut sa pape nimic, dar absolut nimic, 3 zile a baut doar apa...dar s-a facut bine.
Saptamana trecuta Diana s-a imbolavit, tuse, curs de nas, febra, a avut 5 zile febra mare, 39-40, 5 zile i-am dat antitermice din 4 in 4 ore, era ca o leguma, dupa antitermic abia ii scadeam febra pe la un 38 dupa care imediat urca iar, am chemat dr de fam acasa si mi-a zis ca pe dreapta avea deja un inceput de penumonie plus debut de amigdalita pultacee. Mama ma-sii de infectii respiratorii ca de cand a inceput gradinita a fost luna si bronsita, luna si antibioticul ca de fiecare data facea febra mare. Luna asta mi-a recomandat dr s-o tin acasa sa se mai intremeze un pic. Azi am terminat antibioticul, e bine, putin ii mai curge nasul, il am si pe Andrei cu nas curgator si tuse, fara febra din fericire, el doar o zi a facut febra, dar ii dau si lui sirop de ridiche neagra si vad ca incet se imbunatateste situatia si la el. Noroc ca daca tot a fost sa se imbolnaveasca, s-au imbolnavit acuma cand ii frig afara si oricum nu ieseam din casa. Acuma iesim dar nu mai mult de o ora maxim. M-am saturat pana peste cap de raceli, of, abia astept sa vina un pic de caldura.
Are 7 dinti si o maseluta, inca una pe drum si cam atat. Si ii foarte foarte neascultator
Nu-l pot tine in sosete ca instant si le da jos si umbla descult, degeaba l-am certat si i le-am pus inapoi de 100 de ori. Daca il incalt cu ghetute, isi dezleaga sireturile si le scoate si pe alea. Noroc ca nu le scoate usor si cateodata se mai da batut