Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 19
kitzy spune:
Paula m-am gandit si la solutia asta dar aluneca pe parchet cu ei, oi vedea eu.
Azi dupa ce-a papat i-am o sticluta de propolis sa roada dopul si a tot mosmondit la ea pana a desurubat-o putin si cand ma uit la el, ce sa vad?! Tot era galben pe la gura, s-a prelins pe langa dop putin. Doamne, numa prostii face, izbeste jucariile de mobila, trage tot jos, daca mi-ati vedea casa....linguri de lemn la usile de la mobila de bucatarie, mai nou a invatat sa le scoata de la loc, usile la camere legate cu sfoara ca incontinuu le tranteste, ii asa de diferit de Diana, ea era mult mai linistita.
anca.b spune:
Raluca, imi pare rau da necazurile cu sanatatea...sper sa fie ultimele pe anul asta si sa vina odata caldura...nici eu nu mai am rabdare cu frigul asta...
iar legat de nazdravaniile piciului ;)))))...cam asa e cu baietii, nu prea ai ce face....
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Giulia_S spune:
Eu am un strumf de 7 luni deja (bebe de iulie 2011) si nici nu stiu cand a trecut timpul :). Sugestie (din proprie experienta) - ca sa va odihniti mai bine noaptea luati o lingurita de polen inainte de culcare si incalecati o perna pentru gravide. "Odihna" de dupa nastere m-a convins - cam tarziu - ca merita sa dormiti acum cat puteti de mult, sa va incarcati bateriile. Va recomand perna "bastonas" de pe www.pernegravide.ro - e super confortabila, nu se lasa si are si un pret bun. Sarcina usoara!
kitzy spune:
Mi s-a mai spus ca asa e cu baietii, ce sa facem? Sa fie numa sanatos ca in rest or trece toate.
De 2 zile vine Andrei la noi si ori ne imbratiseaza piciorul, ori ne mangaie pe fata si zice: a-ti-ti si asa se lipeste de noi...
Lilly79 spune:
si eu mai intru din cand in cand pe-aici sa vad daca ne anunta Alex ca a nascut
kitxy nu numai baietii is asa Mie mi se pare mai linistit Victor fata de Julia, si desi are doar 8 luni daca ii spun nu-i voie de cateva ori, se opreste din ce facea interzis, se uita la mine mirat si pleaca in alta parte si cauta altceva interesant Sa vedem cum va fi cand va avea 1 an si ceva ca deocamdata e in stadiul de 4 labute.
Imi pare rau ca sunteti tot bolnavi.Noi am tras cu bolile 1 an si ceva cu gradinita.Acum e mai bine, Julia face cam o raceala pe luna si nu e grav, iar Victor a facut o data bronsiolita in rest tot raceli usoare si el.
andreea mersi de informatii.Deocamdata am lasat balta cautarile ca am avut alte probleme, dar va trebui sa incep iarasi sa caut idei de vacanta pt ca nu mai suntem siguri cu Croatia(eu as vrea, dar nu-s eu soferul).
Ma duc sa mai fac cate ceva prin casa pana imi doarme piticu'.
kitzy spune:
Lilly am auzit si eu ca asa e in primul an de gradinita, raceli non stop, partea proasta e ca Diana imi face cam o bronsiolita pe luna cu febra mare si nu scade pana nu-i dau antibiotic, de vreo 2 ori deja mergea spre pneumonie, am dus-o si la pedi 3 care-i specializata pe pulmnonar, i-au facut analize, n-are nimic suspect la plamani care sa ne dea de gandit, deci cred ca imunitatea-i praf, acuma cum ia cate un antibiotic pe luna e si mai praf, ii dau catina cu miere in continuare si sirop de ridiche neagra, sfanta in tuse si incerc sa mai am rabdare pana termina primul an de gradi si pana incepe urmatorul sper sa fie si ea mai ok.
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
raluca, uf, mami...ce mai trageti si voi...sanatate multa puilor... si cumpara-i la pici niste ciorapei lungi/treisferturi care au pe talpute cauciuc...dar, din experienta proprie, nici ai mei nu stau incaltati... deloc...se descalta imediat... de-asta am si pus mocheta in living, pe coridoare...in dormitorul lor am covoare...so...
lily, lasa ca pana la urma gasiti voi locatie buna de cocnediu...
chiar asa...ALEEEEEEX!! pe unde esti???? cand nasti???
gabiiiiiiiiiii!!!! cum sunteti voi? fetele????
mamici, la raport!!!!
va pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
elenuta23 spune:
salutare gasca
raluasa e in primul an de colectivitate.
legat de : asa sunt baietii....nu e regula, la mine e invers, Dragos a fost ff cuminte si ascultator , in schimb Iulia e nazdravana rau,e nepasatoare, face prostioare peste prostioare....depinde de personalitatea si temperamantul fiecarui copil....am 3 si nu seamna deloc
sanatate multa si sa treceti cu bine peste toate
sa va povestesc putin si de noi,Drags e cu grania, cu gagcile azi ii sounea ,iubitei lui ca vrea sa se casatoreasca cu ea , iar Sonia ii raspunde... da, si eu vreau dar de-adevarat. Ea viseaza si isi imagineaza acasa , cum se va casatori cu Dragos
Iulia, e o sengarita si jmechera, inca face kk pe ea, daca o pun la olita se constipa si nu mai face o spatamana...numai in scutec face....cu rabdaree vom trece si peste acesta etapa .
Adelina, are 10 lunite, deja e mare si tot cuminte e ....avem un dintisor , incepe sa faca pe olita , o va intrece pe IUlia
o pupacesc toat ziau, sunt totpita dupa
andreea ti-am admirat azi flacaii, sunt superbi, parac is gemeni, identici ,, par asa cuminti
fetelor iesiti din barlog
va pupam si poate facem o intalire de 8 martie
kitzy spune:
Andreea si eu am covoare peste tot, dar vecina de sub noi nu-si face caldura asa ca jos tot e rece si mai tot timpul is cu ochii pe el sa aiba sosete in picioare.
Elena ce copii mari ai, imediat ajungi soacra mare
Felcitiari pentru dintisor, la 10 luni deja sta la olita? Ce fetita precoce ai... Diana a stat devreme la olita dar nu facea mai nimic, abia pe la 2,5 ani am dezvatat-o de scutec, de Andrei nu mai zic nimic ca el sare ca ars de pe olita