Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 20
anca.b spune:
neata fetelor!
si noi suntem acasa, stefan e racit, mi-a facut ieri super febra...dr zice ca viroza. trebuie sa stam in casa si sa controlam temperatura...
mai nasol e ca sunt si singurica, ovi e plecat la tara, nici nu stiu cind se intoarce...
acum a fost pe afara (doar eu), am deszapezit masina, just in case...e foarte frumos, ninge usor, nu e frig deloc...ce bine ne-am fi distrat prin omat daca nu era boala...asta e...nu prea am avut noroc de iesit la zapada anul asta, din cauza bolilor.
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
raluca, legat de bronsiolite, la fel am patit si noi, in al doilea an de cresa...5 luni consecutiv antibiotic (adica toata iarna). de cum a dat caldura, insa, am inceput un tratament de bronhovaxom, pt imunizare. am repetat de 3 ori si de atunci n-a mai facut nimic grav pe partea respiratorie. racelile se rezuma acum la rosu in git, nas infundat si putina tuse (in general, de la mucozitati, ca se ineaca cu ele). poate va ajuta si pe voi. pupici
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Ancutule multa sanatate! Cand aud de febra, mi se ridica parul pe mine Sa se faca repede bine!
Si noi iarna asta asa de putin am iesit pe afara, mai mult bolnava a fost decat sanatoasa. Ma apuca groaza ca trebuie s-o duc iar la gradi. Astept cu nerabdare sa vina caldura si sa scapam de antibiotice. Pana n-a merg la gradinita, cand racea si racea rar, o facea in forma usoara, doar nas infundat si cateodata un pic de tuse, cum a intrat in colectivitate, non stop imi face infectii respiratorii. Noi pentru imunitate mergem pe catina cu miere, sper sa-si faca treaba. Mai am un kg in congelator si o sa ma tina pana apare noua catina.
anca.b spune:
Saptamana a inceput bine:
1.raceala lui Stefan a trecut, in schimb ma ia pe mine
2.mi s-a stricat dushul
3. mi-a pushcat un bec si mi-au sarit sigurantele
4. mi s-a spart o teava de la calorifere
5. ovi e plecat de saptamina trecuta
....si e abia marti!
voi ce mai faceti?
ps: macar instalatorul a fost tinar si dragutz
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
Salutare fetelor .Din pacate nu prea reusesc sa intru pe forum :( greu cu timpul asta.
N am nascut inca dar nici mult nu mai am ...vineri chiar de Dragobete voi naste initial cezariana era planificata pe 3 martie .....dar am avut ceva probleme cu tensiunea si nu e ok sa mai asteptam pana pe 3.
Nu mai am rabdare ,de abea astept sa mi tin ingerasul in brate
Va doresc din toata inima multa sanatate voua si la bebei si sa auzim numai de bine
somnic usor si ne auzim dupa ce nasc
kitzy spune:
Alex ce putin mai ai... Vineri ii ziua mare...scoatem majoretele din cutie si strigam : Hai Alex!!!!!
Abia astept si eu sa vad pozici cu cel mai nou membru al familiei voastre
Anca deci dragut si tanar instalatorul, huh? Si esti si fara husband..hmm....
Imi pare rau ca ca toate au dat rateuri prin casa, stii tu, un rau nu vine niciodata singur. Sper ca ati rezolvat problemele.
Andrei a invatat sa se urce pe canapea, ieri l-am vazut cocotat in varful ei, a cazut primele dati si pana sa-i arat cum se coboara safe, s-a prins singur de smecherie, dar tot cu ochii in patru is dupa el.
Din sectiunea perle:
Cand il schimbam pe Andrei de scutec, vine Diana si ii pune de cateva ori mana pe cuculet si zice incantata: imi place!
Deja? OMG!
anca.b spune:
Alex, iti tin pumnii!!!!! AMR 2 zile!!!!
Raluca, e dementiala Ralucutza! iar piticotul e un mare smecher! s-a prins repede cum sta treaba cu escaladatul...
Ehhhhh...de azi am iar sotz...pt 2 zile asa ca miine seara sarbatorim reintregirea familiei (si 10 ani de cind ne cunoastem) cu o iesire ... in doi
Povestea Nasterii
Victo spune:
anca, a venit sotul sa te salveze,huh?
alex, recuperare usoara, bb sanatos si sa ne arati poze! cum il va chema?
kitzy spune:
Anca la cat mai multi ani impreuna sa aveti! Ce romantic....si mie mi-e dor de o iesire in doi, dar deocamdata n-avem sansa, Alin e la lucru de dimineata pana seara pe la 8-9 si urmatoarele 2 weekenduri tot la job o sa fie asa ca nici o sansa.
anamica spune:
Salutare,
Alex asteptam vestile bune despre voi, Doamne ce repede a trecut timpul si astazi e ziua cea mare!
Anca felicitari pt cei 10 ani, cum a decurs aniversarea?
Raluca ati scapat de raceala? Mortala faza cu cuculetul
Paula ai tai feciori ce fac, cum esti cu serviciul?
Elena te imbratisez, am mai vazut poze cu puii tai, sunt superbi!
Noi am fost virusati la inceputul lunii, cam 1 saptamana amandoi au bolit apoi am luat eu si a fost un episod tare urat. In rest, Ana e cu gradinita si activitatile de dupa-masa(eu abia mai fac fata) si Tudor e un smecheras, acrobat si catarator, vorbeste foarte putin(evident, comparativ cu Ana la aceeasi varsta) dar nu ma stresez ca e asa dulce cum se exprima el, in felul lui personal... si se iubesc si isi tin unul altuia partea ca nu-mi vine sa cred ca am deja copii mari.
Eu astept primavara, iarba, caldura si va doresc tuturor macar in suflete sa o simtim!