Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 17
olim spune:
salutare tuturor!
anca, la Cluj se punce concediu?Abia asteptam toti sa mergem la vara acasa in formula noua de 4!
in rest idei sa iti dau, vara urmatoare as merge in Turcia , o saptamana de relaxare, dar pana atunci mai este putin, Sophia va fi marisoara, mult mai usor decat cu un bebe!
va mai astept cu idei de perdele
kitzy spune:
Salutare! Noi cred ca zicem pas si anul acesta la concediu, VISEZ sa ajung la mare in Turcia, Grecia....dar nu cred ca vom putea financiar avand in vedere ca, casa e pe primul plan, dar vom merge cu siguranta undeva prin imprejurimi.
Diana cu tati la mall: tati, vreau o jucarie! El: nu, ca ai destule acasa. Ea: hai sa-i facem la mami o surpriza si sa-i luam un ou kinder
Ii place foarte mult sa vada ce jucarie gaseste si cam atat. Ciocoloata de obicei mie imi ramane
Asa pe moment scoate frazele si intotdeauna sa incline balanta in favoarea ei
anca.b spune:
Olim, chiar in Cluj nu se pune concediul
Raluca, sunt tare draguti in perioada asta...plini de "perlutze" si de tertipuri
Mi-am cumparat azi harta Muntilor Apuseni si a Padisului...poate dam o raita pe acolo la vara.
Pina atunci, am rezervat drum+hotel la Venetia in martie. Abia astept....
Dar mai astept sugestii pt concediul de vara...undeva la o balaceala mi-ar placea...la mare ar fi perfect daca nu ar fi atit de departe...
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
se vede ca mi-a zis la horoscop ca anul asta e anul calatoriilor si vacantelor pt mine, nu?
n-as vrea sa se fi inselat astrologii, asa ca ajut si eu soarta asa cum pot. hihihihi
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
UN 2012 PLIN DE REALIZARI!!!
LA MULTI ANI,STEFAN!!! TE PUPAM
deja vb de concedii, frumos ::))) abia astept sa vina vara , sa pot evada ,,,hihi
Sanso, stii cumva daac se mai fac cursuri de engleza???unde facea Sorana ,anu trecut??
noi suntem bine, maine facem 9 luni, va vine sa credeti??? deja am copii mari
LA MULTI ANI,CRISTINA!!!
O SEARA FAINA, VA PUP
anca.b spune:
Multumim, Elena! La multi ani si voua!
ce liniste e pe aici...
Povestea Nasterii
soanso spune:
Elenuta 23 , merge Sora la engleza la Cristiana in Manastur langa s Rebreanu, este pe grupe de varsta, ma uit azi pe un calendar si iti scriu un numar de telefon !
Olim, perdele gasesti la Cocosul de Aur este un magazin si din cate stiu eu poti sa le lasi acolo la cusut(contracost), este un magazin in statia de la Minerva, sunt perdele prin magazinele astea mari Baumax, praktiker.
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soanso Elenuta 23 , merge Sora la engleza la Cristiana in Manastur langa s Rebreanu, este pe grupe de varsta, ma uit azi pe un calendar si iti scriu un numar de telefon ! Olim, perdele gasesti la Cocosul de Aur este un magazin si din cate stiu eu poti sa le lasi acolo la cusut(contracost), este un magazin in statia de la Minerva, sunt perdele prin magazinele astea mari Baumax, praktiker. SOSO (20 dec 2005) |
mersi mult, astept nr de telefon
eladea2005 spune:
salutare fete!
slaba miscare pe aici...
Anca, noi tocmai am platit avansul pt concediul din vara...mergem in Croatia, Brela, Dalmatia centrala...e superb, intra si da un ochi...
sa aveti un weekend fain!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...