Brumarei nov.dec'11 (79) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

ooka, ai voie sa zici si sa faci orice trebuie sa fii rasfatata acum

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

ooka, n-ai scris de chilotei

31+ asteptam bursucica mica Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

eu am trecut in lista de bagaj si o paturica absorbanta, imprumut de la bebe... de fel aveam o menstruatie foarte abundenta si de lunga durata, sa o pun sub mine, sa nu patez lenjeriile pe acolo...

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Ooka, la ce spital nasti? :)
Suntem alaturi de tine...cred ca maine pana primim vesti, o sa stam toate cu sufletul la gura.

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

PArca a zis ca la Elias.

Ooka transmite-i salutari lui Tutu din partea mea:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

salutare fetelor

nu am mai scris in ultimele zile pt ca am avut activitati casnice...am avut o femeie la curatenie care mi-a facut casa luna...exact curatenia la care visam si pe care nu puteam sa o fac...si vreau sa va spun ca e prima data cand am avut femeie la curatenie pt ca eu mergeam pe principiul ca nu face nimeni ca mine...dar acum mi-am schimbat parerea.

am inceput de ieri si cu spalatul/calcatul/aranjatul hainutelor pt bebe si vreau sa incep incet incet sa ma ocup si de bagajul de spital...asa ca sa fie facute toate

azi am fost la dr si am venit putin cam dezamagita...fata este cu 4 zile mai micuta(data trecuta cand am fost era cu o sapt mai mare),are 2900gr si este foarte falcoasa si are niste buzite groase si le tine asa ca o pitzi...asaaaa...mi-a zis sa-mi iau si trusa de epidurala braun si peste 2 sapt sa ma mai duc la un control si dupa cezariana...deci mai am 2 sapt fix pana nasc

felicitari pt toate fetele cu rezultate bune la eco

va pupi

36+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

OOKA ... sa dea Dumnezeu sa mearga totul ca pe roate maine...sa doarma tutu bine in noaptea asta si maine dimi sa vina super bine dispus...tu sa te recuperezi super repede si fata sa fie super sanatoasa!!!
te asteptam acasa cu povestea nasterii si cu poze cu minunea cea mica

BAFTA MULTA!!!

36+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ooka asteptam vestile bune maine de la tine..sa fie bebelina sanatoasa si sa te recuperezi repede..ce emotii cred ca ai

hai ooka

aris la multi ani piticului

berty bine ai venit la noi

sa va spun cum a fost la eco: bebelina mea e grasana rau..la 32 sapt si 2 zile are 3 sapt avans greutate 2.600 kg si e dezvoltata ca pt 35 de sapt
ecografista zicea sa intrerupt vitaminele si sa continui doar cu fierul (ca am anemie) ca in ritmul asta depaseste 4 kg la termen
e in pozitie de tragere, nu are cordon infasurat dar dr mi-a recomandat cezariana (printre altele sa protejez si ochii mei miopi)
rezistenta pe uterine, ombilic sunt bune..la fel ca restul valorilor de le-a trecut pe acolo
colul e de 3 cm acum
joi ma duc la dr mea cu rezultatul sa isi dea si ea cu parerea
am venit doar un pic dezamagita ca ne-a tratat cu fundul la propriu nu a vrut sa ne arate mutrita

sa aveti o noapte linistita si cu somn pana'n zori

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

vad ca inca nu v-ati culcat ...
am citit ce ati mai scris voi si am facut lista cu lipsurile mele , zilele astea o sa fac aprovizionari si o sa completez bagajul .
cred ca pana la urma o sa fac un geamantan , avand in vedere ca sunt atat de multe ..

o seara buna la toate !!

bafta multa OOKA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

ooka asteptam vestile bune maine de la tine..sa fie bebelina sanatoasa si sa te recuperezi repede..ce emotii cred ca ai

hai ooka

aris la multi ani piticului

berty bine ai venit la noi

sa va spun cum a fost la eco: bebelina mea e grasana rau..la 32 sapt si 2 zile are 3 sapt avans greutate 2.600 kg si e dezvoltata ca pt 35 de sapt
ecografista zicea sa intrerupt vitaminele si sa continui doar cu fierul (ca am anemie) ca in ritmul asta depaseste 4 kg la termen
e in pozitie de tragere, nu are cordon infasurat dar dr mi-a recomandat cezariana (printre altele sa protejez si ochii mei miopi)
rezistenta pe uterine, ombilic sunt bune..la fel ca restul valorilor de le-a trecut pe acolo
colul e de 3 cm acum
joi ma duc la dr mea cu rezultatul sa isi dea si ea cu parerea
am venit doar un pic dezamagita ca ne-a tratat cu fundul la propriu nu a vrut sa ne arate mutrita

sa aveti o noapte linistita si cu somn pana'n zori

32+

Felicitari, Corina, chiar e grasunica bebitza ta, dar e foarte bine ca e sanatasa si dezvoltata :)

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput