Brumarei nov.dec'11 (79) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

ooka asteptam vestile bune maine de la tine..sa fie bebelina sanatoasa si sa te recuperezi repede..ce emotii cred ca ai

hai ooka

aris la multi ani piticului

berty bine ai venit la noi

sa va spun cum a fost la eco: bebelina mea e grasana rau..la 32 sapt si 2 zile are 3 sapt avans greutate 2.600 kg si e dezvoltata ca pt 35 de sapt
ecografista zicea sa intrerupt vitaminele si sa continui doar cu fierul (ca am anemie) ca in ritmul asta depaseste 4 kg la termen
e in pozitie de tragere, nu are cordon infasurat dar dr mi-a recomandat cezariana (printre altele sa protejez si ochii mei miopi)
rezistenta pe uterine, ombilic sunt bune..la fel ca restul valorilor de le-a trecut pe acolo
colul e de 3 cm acum
joi ma duc la dr mea cu rezultatul sa isi dea si ea cu parerea
am venit doar un pic dezamagita ca ne-a tratat cu fundul la propriu nu a vrut sa ne arate mutrita

sa aveti o noapte linistita si cu somn pana'n zori

32+

Felicitari pt grasunica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

NASTERE USOARA SI O FETITA PERFECTA!

ai luat inutil haine pt ea ca acolo o sa o tina infasata, nu uita incarcatorul de telefon si poate o carte daca ai stare. in rest pare in regula bagajul. eu ash zice sa ai un fel de gentuta mica in care sa ai lucrurile importante cand te duce la grupul sanitar ca sa nu circuli cu ele in mana pe hol.

multa bafta, recuperare usoara si adaptare cat mai usoara pentru toti, te asteptam cu sms-uri multe si poate chiar un mms

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Lia, Cristi ce dragute sunteti cu fetitele balanta, sa dea Doamne Doamne sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa!

Multumesc pentru sustinere fetelor, cam am emotii..

Intreba cineva, o sa am 38 saptamani si 4 zile. Dar cred ca daca ar fi dupa Zoe, ar mai sta, ca nu da semne sa iasa.

Bun venit mamicii cu doi baieti si acum cu al treilea in burtica!

Am facut si eu bagajul, partial. Nu prea stiu ce sa pun pentru bebe, m'am tot uitat pe forumuri, dar ma gindesc ca daca o mai trebui ceva ia sotul. Oare poti bea ceai de lactatie la terapie intensiva? Sau sa iau doar apa?

Pentru bebe am pus: scutece (3 x 6 buc), baneocin pudra, bepanthen unguent. Separat, am pus hainute, de mai multe dimensiuni ca nu stiu cit are (sper macar 3kg).

Pentru mine:
pachet mic:
apa, o camasa, halatul (), papucii, trusa de epidurala, supozitoare glicerina.
pachet mare:
tampoane facute (vreo 20buc), o cutie de zilnice dar mai mari, tampoane de sani, bustiere (vreo 4 ca ma irit de la orice nu e bumbac si nu prea am gasit comode decit de plastic), 3 camasi rochie, o pijama cu pantaloni si bluza, halat, sosete, papuci, 2 prosoape mici, 1 sapun, perie, de prins parul, deo, o crema, crema de sani (doar mostra de la medela), compresele bioclin parca se numesc, am lasat instructiuni de sterilizat pompa. O cana, tacamuri, set de pungi rola pentru ce oi avea nevoie.

daca mai aveti vreo idee ce o mai trebui, nu ezitati sa scrieti.

Mi'e urit si de Sofica sa nu plinga daca nu ma gaseste prin casa, le'am spus sa o aduca totusi intr'o zi, eu tot sper sa fie bine, sa ies vineri.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu am cum sa recuperez in seara asta, sper sa va prind din urma maine dimineata.

dar mi-a sarit in ochi...
ralu, care intalnire? chiar asa chioara sunt, eu nu am vazut nimic referitor la intalnire...sa ma traga si pe mine cineva de maneca ca dorm in bocanci

noapte buna fetelor, ne vedem maine dimineata sa o felicitam pe ooka si sa ne bem cafeaua

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Okka nastere usoara si o bebita sanatoasa tun!!!

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Noapte buna, Aris.

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ooka desi cred/sper ca dormi la ora asta, mai bag si eu capul sa-ti zic de betadina pt bebe(vor cere la neonato, dar in mod sigur poate aduce sotul)
mie mi l-au imbracat in hainele aduse de mine, parca o singura tura de asistente erau puturoase si-i tineau infasati. iar in ce priveste asezatul pe capacul de la wc, nici daca-i dai foc in prealabil ( a se vedea metodele de la anotlogia umorului pe DC a lui brambu) si tot nu ti-ar veni sa sezi pe el...insa alcoolul il poti folosi sa te dezinfectezi dupa ce folosesti tu buda
externarea la ceza va fi sambata daca nasti maine, asa e politica acolo. in ziua a treia vei fi functionala, o poti primi pe sofica in vizita. miscarea multa e chiea recuperarii, mai ales urcatul/coboratul scarilor, in ciuda a ceea ce-ti dicteaza instinctul de conservare, adica sa nu te misti niciun mm. cu cat te misti mai mult, cu atat recuperarea e mai rapida.
bafta multa, suntem cu gandul la tine/voi

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 36+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aris intalnirea e joi, pe la 11, inca n-am stabilit exact locul. pana acum suntem eu, luny si pica. si evident in continuare asteptam doritoare
corina ce fata mare ai tu acolo. felicitari!

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 36+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

SUCCES OOKA!!!

Nastere usoara, bebe sanatos si recuperare rapida iti doresc!!!!

Fetelor, usor usor ne vine randul.....aoleeeeeu, pe mine ma apuca emotiile si simt o oarecare teama.

Miere ai un scump de baiat...mor dupa perisorul lui

Nicole de unde ai luat finetul cu ursuleti?

Noapte buna celor care pot dormi.....ca pe mine iara ma paste o noapte alba cred.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 34+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

corina, ce fetita mare! acum incep sa ma gandesc ca poate si pentru ca n-am luat vitamine nu era a mea asa marisoara la ultimul eco, dar daca n-avem lipsa de nimic m-am gandit sa nu iau...acum oricum ce mai conteaza, cand ma gandesc ca de maine mai am o saptamana... oare cum o sa "dorm" cu o noapte inainte?

ooka, probabil dormi si bine faci, eu te intrebasem de saptamani, la cezariana mea de miercurea viitoare am sa am 38 sapt si 3 zile, deci cam la fel si tot asa, ma gandesc ca daca fetita nu da nici un semn ca vrea sa iasa, am sa am tragere de inima sa merg la spital?... om vedea abia astept si eu sa citesc vesti aici maine dimineata, e asa de emotionant!

luny, nu, nu sunt contractii "din alea", desi nu ma pricep, clar, dar sunt aceleasi pe care le am de o luna si ceva cu fratele meu, ai dreptate, cred ca trebuia sa vorbim mai mult, nu sa-l ignor asa, pe ideea ca e baiat mai mare si are alte preocupari, el cred ca se gandeste mult la bebe, chiar daca nu spune, cica a avut de facut o cumpunere la scoala despre familia lui si a scris despre mine si despre fetita care va veni :) imi pare rau ca nu l-am luat niciodata la cumparaturi pentru bebe de exemplu, dar am sa-l rog sa ma ajute pe urma, cu baita, daca a vrea

somn usor pentru cele care dormiti deja, eu mai stau pe aici, poate mai vine cineva pana dimineata, si asa tot ma chinui sa ma hotarasc ce centura sa-mi comand....

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neata fetelor.O cafeluta va ofer si niste suc de portocale ca in rest..mai greu pt ca am ochii impaienjeniti de somn.
E zi mare azi pt noi(nu numai datorita sarbatoritelor)-LA MULTI ANI LIA si CarlaV !Nasteri usoare,bebei super sanatosi de care sa va bucurati pana la adanci batraneti...si sa ne intalnim pe forum sa discutam despre nepotei:)
Un motiv in plus:prima nastere programata.OOka-sa mearga totul brici,sa se termine repede si recuperare usoara.Acomodare lina si multa sanatate!

Revin dupa fizioterapie.O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput