Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 8
gabrielaromt spune:
Neata,
cer si eu parerea voastra, ca sunteti mai experimentate ca mine. Tudor e cu muci. se infunda, nu poate manca, dormi, etc... Nu e nici o surpriza, ca vad ca se poarta. Doctorita asta minune a noastra mi-a recomandat sa-i pun niste picaturi care se fac in farma... dar cand ma uit pe reteta acum, vad ca au in compozitie Neomicina (antibiotic) si dexametozona (steroid). Voi credeti ca e cazul de chestii asa grele?? adica, nu are copilu decat niste muci, iar cand am fost la ea, abia, abia avea putini.
Eu ma gandeam sa-i pun niste picaturi sau ce ziceati voi de o crema pe piept ca sa-l mai desfunde, iar in rest ser. O varianta ar mai vi aerosoli cu ser si acc. Voi ce ziceti?
Sora-mea zice sa-i pun doar ser...
deci plizzz, plizzz o opinie.
La cadou eu nu ma bag, cu toate ca as vrea, ca plec din B de pe 22 si nu stiu daca apuc sa trimit/ridic cadouri.
ziki spune:
MAYANE - fix asa m-a intrebat si dr.
- mar ras, banana?
io, incantata:
- ba da, banana i-o dau cruda!
aia se uita chiondoras:
- poi doar nu era s-o coaceti si pe aia....
(http://soundbible.com/1830-Sad-Trombone.html)
eu nu stiu ce sa zic, daca pt mamici sau pt copii, daca vreti sa fiu sincera, eu as pune de ambele
eu zic ca ne cunoastem destul de bine, e fix cam ca la serviciu (nu aceleasi relatii, dar acelasi nivel de intimitate) ca sa putem oferi mamicii, dar si bebelinilor merge sa le luam ceva.
nu stiu, eu una as zice sa ramana la latitudinea celui are face cadoul, pana la urma. poate unii copii ofera mai multa inspiratie, sau poate invers, gasesti un cadou care merge manusa cu mamica pe care ai nimerit-o...
nu stiu ce sa zic. astept sa vad ce votati. indata va fac lista si cu votarile
4 in cuibusor
roxx26 spune:
Cu cadourile, eu zic sa fie la latitudinea fiecareia, cine vrea trimite pt mami, cine vrea trimite pt bebe.
GABRIELA, mie mi-a recomandat picaturile astea minune cand avea Cata vreo 2 luni si 3 muci...nu i le-am dat, bineinteles.
Si eu zic doar ser. Eu i-am luat si colargol, dar nu i-am mai dat pana la urma. Oricum Catalina s-a tinut bine, i-a trecut repejor. Am si sarit pe ea de la primii muci cu Oscilo si Coryzalia. Apropo, ziceai tu LORI ca ti s-a parut ineficienta. EU zic ca de la primele simptome face ceva, cand gripa/virusaraia e in toi, e posibil sa nu mai aiba nici un efect.
Unguentul pt piept - PULMEX BABY.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
angieangie spune:
eu votez pt bebe,dar sa-mi amintiti cand si cam ce trebuie sa facem,pt ca eu maine plec din bucuresti la predeal si vin duminica..o sa fiu fara net,deci detalii acum..plss!!!!
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
angieangie spune:
binee..acum am mai citit..ca sunt mai blonda..eu sunt de acord si pt mamica si pt bebe..ne combini tu care mamica la care sa faca cadoul???sau iar am inteles aiurea?
poze Tudor
ziki spune:
ANGIE - nu facem inca nimic, pana sambata astept mamici care sa se mai puna/ scoata de pe lista.
apoi, sambata, o sa traga flavia biletele cu numele voastre, pe combinatii, si eu va trimit PM fiecareia cu cine i-a picat.
acum alta socoteala. vreti sa ramana secret si eu sa dau fiecareia dintre noi adresa celei care i-a picat?
adica sa nu va intrebati voi una pe alta? sau lasam surpriza si fiecare intreaba pe fiecare?
4 in cuibusor
angieangie spune:
surprizaaa....DA!!!!!asa imi place...am inteles..am timp de shoppinguiala
poze Tudor
roxx26 spune:
Deci nu vrea nimeni colostrum-ul..o sa pun anunt la bazar. Mai bine acceptam oferta doctoritei sa i-l duc la cabinet sa-l dea altui copil, dar i-am spus ca am cui sa-l dau
_
Roxana
roxx26 spune:
Eu zic totusi sa lasam la latitudinea fiecareia, nu stiu daca toata lumea e de acord si pt mami si pt bebe...fiecare face cum simte. Si cum poate. Parerea mea.
Si da, sunt de acord sa-ti trimitem tie, ZIKI, cate un PM cu adresa. Si fiecare va sti cui trebe sa trimita. Dar nu si de la cine va primi. Si vom afla la primirea coletului.
_
Roxana
angieangie spune:
da..e ok..eu sunt de acord sa trimit si mamicii si copilului..indiferent daca mamica cealalta nu-si permite sau nu vrea sa trimita decat unuia dintre noideci astept pm-ul cu mamica care imi revine mie
poze Tudor