Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

'neata! Si parca as mai bea si niste de la voi.

Al meu prichi doarme de 2-3 ori/zi. Doar o data cam 1,5-2 ore si doar daca doarme cineva langa el. Altfel 30-40 minute, de zici ca e ceas. Seara se culaca pe la 9.30-10, da'uite ca de doua zile mi s-a culcat la 11 si sper sa nu devina obicei ca nu mai am timp de nimic seara.

Azi mi-am programat sa ma duc si eu cu bebe la serviciu. Sper sa ma tin de plan.

O zi buna va doresc!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Aaa, cu apa am mai citit ca nu e bine sa bea foarte multa. Acunu stiu ce oinseamna foarte muta si nici explicatii nu erau. Poate ca ideea e sa nu diminueze cantitatea de mancare/lapte.'Ma mai documentez. Al meu a descoperit ca poate sa bea singur cu biberonul mic si de placere bea toata apa din el.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

reveniram de la doctor.
copilul e roz in gat, nu tu muci, nu tu febra. raguseala ii vine de la... racnit [:pk]
adevarul e ca el inca nu zice mai nimic, si doar chiuie. uneori vorbeste ca Gollum ala cu "my preeecioussss"

asa ca ne-a dat zyrtec si fluimucil, continuam cu stodal, multe lichide, ceiut, si ne-a certat ca nu mancam nimic crud
eu pana acum ii dadeam copilului totul fiert sau copt. nu stiu de ce nu sunt si eu atenta la ce vorbiti voi pe aici.. noroc ca m-a intrebat femeia ca pana la controlul de 9 luni nu primea copilu vitamine din partea mea.

ma intorc sa-mi beau cafeaua cu voi!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi

vreau o canistra de cafea
de la 2.30 a urlat puica mea pana pe la 4. s-a trezitinfundata, cu mucii pana pe parchet, de dormit nu putea, de papat nici atat..si asa ca s-a pus p plans
la 7 era in picioare, dai aspirat, ser, aspirat, ser, nasu plin de muci tata unde i-o tine nu stiu
asa e vesela, activa, dar nu poate sa respire, sa doarme si sa manance
ziceti-mi si mie var og cum se numeste crema aia de se da p piept sa desfunde nasucu. ca imi scapa acu si s-a dus cineva sa imi ia ce am nevoie pt asta mica

Mergi la inceput

TUNDE a zis flavia ca si ea vrea sa te pupe, ca esti frumoasa, dar, citez, "daca era si blonda, era perfecta!"
asta aseara, pt ca voia sa stie cine anume i-a facut coletul (de parca erau pt ea)

SIMO - nici felix nu vrea calda, asta pt ca s-o fi obisnuit pe perioada verii. dar mie nu-mi prea convine... o avea ceva?

Citat:
ZIKI, tu nu vrei mami pe lista aia?

LOOOL - nici nu ma prinsesem!!!!
ROXX

MAYANE la voi e serioasa tare treaba!!

FRAGRANT o sa pun o pila la flavia sa va traga una pe cealalta sa fiti si voi pe lista. dar DOLORESS stie? vrea?

mai voiam sa zic ceva si am uitat

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata! Vin si io la cafea cu voi!
De dormit doarme cam 2 somnuri pe zi unul de pe la 9 pina la 10 jumate si unul de pe la 3 pina pe la 6 sau 6 jumate si se culca pe la 8 jumate 9. dimineata la maxiiim 7 ii in picioare. Bineinteles ca se trezeste noaptea de cateva ori... de vreo saptamana manca iar noaptea pe la 4 un bibe de 120 cu lp. Apoi la 7 mai ia 150 lp.
L-am cantarit si io aseara si m-am mirat ca are doar 8kg ca mi se pare ca manca f bine, dar nu a luat intr-o luna jumate decat 150 gr. Sa ma ingrijorez? Al meu sot repede sa mergem la dr.. dar eu cum am doar experiente placute cu ei am refuzat. Mai asteptam sa vedem ce o fi.
Ziki si io vreau in listuta de cadouri!
Tunde, numai mie nu mi-a ajuns inca pocul
Asta din cauza ca stau asa departe de tine?
Am mai vrut sa zic ceva dar neuronul nu e drogat destul inca, revin
Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nati nu bea apa decat ff rar si atunci max 50ml,
de dormit are cam 3 reprize a cate max 40-50min, din care primele 10-15 sunt in brate pana adoarme bine
pe gresie nu o las, de fapt in bucatarie, baie, hol nu are voie clar.
in rest, ii place sa seridice in picioare p canapea si sa linga peretii si sa mai dea cu capu. in rest se mai loveste cand e pe jos,

ziki deci sambata e marea extragere. abia astept ei zic sa luam pt bebelusi ca e mai usor, asa pt mamici mi se pare mai complicat, mai ales ca nu prea ai cum sa stai sa cunosti bine mamica in condiitle in care ai un bb energic de abia te lasa sa respiri.

mai vroiam sa zic multe, dar deja iar e cu mucii intinsi peste tot si urmeazao alta repriza de urlat

Mergi la inceput

aa, ROXX sau pe cine mai intereseaza:

http://www.coolbuy.ro/offers/view/excursii_craciun_praga_budapesta_vacanta_concediu_craciun_preturi_excursii_city_break_holiday#a_aid=cbnl

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ocsanica, pata aia e permanenta? al meu doarme infipt intr-ul obraz si cand se trezeste e rosu... Dar dispare... Zicea Doloress ceva de "boala obrajilor palmuiti"... dar nu stiu daca se poate pe un singur obraz... deci eu as spune ca ori s-a lovit, ori e de la vre-un dintisor. Tine-o sub observatie, daca mai apar si alte semne.

Roxx, ar fi cazul sa te gandesti bine de tot ce-ti doresti. Si sa constientizezi ca nu poti fi si superfemeie de cariera si supermama simultan. Fara sa vrei te vei concentra pe una si o vei neglija pe cealalta. Toni stie! (ca sa nu-i mai povestesc ca la 12 ani vechime si functie de conducere, aveam salariu cu 200 de lei mai mare decat al noii-angajate, pe care eu o invatam meserie, ca nu stia nimic...)

Magnetism, eu ma gandeam sa-i cumpar lu' fi-miu casca de protectie, ca alea pentru role. Al meu nu da cu capul, ca e consemnat in tarc. Dar deja nu mai rezista si nu stiu ce-o sa fac...

Simo, noi ne trezim la 7... pe la 7.30 se trezeste si Darius. Pana la cel tarziu 8 mananca. Dar la noi masa de dimineata e lapte (la temperatura camerei).

Ziki, cum asa? nici o bananuta, nici un mar ras?

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, iau si eu

Nu pot sa zic ca am avut o noapte proasta, ba chiar m-am odihnit nitel, dar sunt si eu deprime, ca nu le mai trece, frateee!!! Robert mai e cum mai e, muci grosi (eu zic ca e semn ca trece), rari si tuse doar la trezire, dar Ana pare mai rau, miorlaita de numa, parca putin ragusita, nu a mancat nimic dimineata, nu i-a mai palcut grisuletul cu mar, acum am adormit-o. Mai, m-am saturat!!! Si nu, eu nu cred ca iarna si frig=muci.... Robert n-a avut nici urma d emuc cand a fost mic, singura raceala facuta iarna (la 7 luni) a fost pt ca au venit niste musafiri gripati-rupti!

mersi ziki pt ca te-ai mobilizat, eu zic ca ar treb sa fie CADOU PT MAMICI si sa va zic de ce: pt ca eu astept sa vad cine imi pica, sa descoper, sa vad, sa caut....asa cu un bebic e simplu si la obiect. Nu? Oricum, majoritatea decide, clar!

bebelu sanatate lui Nati!

Azi vine mami meu, aveam de gand s afac mancaruri, aspirari..acum nu am chef nici sa respir, nici sa apas Caps, vb lu Tunde

aaa..mi-a becuit, cred ca-s virusata si eu!

Mergi la inceput