Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 9
gabrielaromt spune:
Roxx, Coryzalia merge si la bb-ei de varsta asta? Cum il administrezi? O pastiluta intreaga?
roxx26 spune:
GABRIELA, eu am fiole de la FRAGRANT, pt copii, merg de la 1 luna. Nu stiu varianta cu pastile...sunt bobite din alea mici, ca toate homeopatele sau cum?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ziki spune:
aaaaaaaaa
am uitat sa intrebdr ce parere are!! ROXX, imi cer scuze. la mine te referi?
uite, intreb soata si-ti zic.
eu zic ca pana la urma sa facem mai lax asa. fiecare decide cui da, fara suparare.
cat despre surpriza, yeeey. e mai comic asa. sa te trezesti cu un colet si in timp ce-l deschizi sa te intrebi de la cine o fi.
promit sa ard adresele voastre si jur ca nu-s de la FBI, CIA, mossad, interpol, nimic. (din pacate..)
4 in cuibusor
madalina_m spune:
Neata neata!
Raspund si eu masura ce citesc ca sunt adormita rau si uit:
Magnetism Razvan nu prea mai da cu capul de pardoseala. Cand se dezechilibreaza a invatat sa puna manutele inainte sau in lateral, unde e nevoie. Dar nu zic hop ca, de exemplu, eram ferm convinsa ca el nu mai cade din pat. Il tot pandisem in ultima perioada si am vazut ca e foarte prevazator cand ajunge la margine. Pipaie, vede ca s-a terminat tarlaua si se intoarce. Ei bine, azi a picat in cap fix de langa mine. Avea sicluta de picaturi de nas in mana si a aruncat-o pe jos. In urmatoarea fractiune de secunda era pe jos, langa ea.
Roxx inteleg perfect prin ce treci. Mai ales ca am multe fecioare (zodia nu altceva ) si stiu ca sunteti carieriste. Eu am ales varianta de 1 an tocmai ca sa mai imi gasesc locul acolo. De primit ma primeau ei si dupa doi dar nu stiu pe ce pozitie. Si am muncit 10 ani pentru pozitia asta. Daca nu as fi avut finalul acela nefericit la prima sarcina sigur m-ar fi rugat sa vin mai devreme. Atunci, cand eram gravida ma intrebase seful daca ma pot intoarce in 4-6 luni inapoi, in conditiile in care pre-natalul incepea cu max 1 luna inainte de DPN. Acum nu a mai zis nimeni nimic. M-au lasat sa fac ce cred eu si m-au sustinut f mult. Whatever, nu asta vroiam sa zic, ci ca, din pacate, cariera si familia nu prea se impaca. Si asta nu e de ieri, de azi ci de cand s-a emancipat femeia si a vrut drepturi egale cu barbatul. Mama s-a dus la munca (cand a fost gravida cu mine) pana cand i s-a rupt apa (si eu m-am nascut fix la DPN nu mai devreme) si s-a intors dupa 3 luni. Si ea tot fecioara este.
deea_sav85 spune:
Buna dimineata! A mai ramas vreo gura de cafea?
In primul rand si eu sunt de acord sa ramana secret cine si cui ii face cadoul, este mult mai frumos asa...si pentru cine sa-l facem,la mamica sau la copil, eu zic tot cum au zis si fetele sa decida fiecare.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
roxx26 spune:
ZIKI, ai PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Dedicut la controlul de 9 luni numai asta se face: cantarit, masurat, masurat fontanela si il asculta la plamani. Eu m-am dus la cabinet ca sa nu platesc nimic, ca e doctorul lui pediatru, daca venea acasa, ca pana acum l-am chemat, ii plateam deplasarea 50 lei. Deci daca e pe bani, nu cred ca merita efortul.
ppisic spune:
Am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul...yupiii
M-as baga si eu la Mos Craciun, dar stiu si eu... daca nu va deranjeaza sa trimiteti pachetel in strainatate...
Si cum vreti sa fie pana la urma, tragere la sorti, X ii trimite lui Y si primeste de la Z. Sau X si Y fac schimb intre ele?
Vesti de la noi: incet incet ne obisnuim cu cresa, acum s-a prins ca o las acolo si doar cevede cladirea ca incepe sa planga...si inauntru plange si se tine cu manutele de mine, abia o desprind...off...mi-e o mila de ea...dar cica ii trece dupa un timp...
Ieri cand am mers sa o iau era foarte vesela, intr-un scaunel de bebe,dar la masa cu copilasi mai maricei si rodea la o grisina, foarte mandra de ea
Laura, cum sa cada jumparoo-ul ??? Mie mi se parea aprope imposibil sa cada sau sa iasa de acolo...e locul unde o las daca trebuie sa dispar putin din orizont si nu vreau sa urle prea tare...
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
madalina_m spune:
Simo Razvan a luat azi micul dejun la 5.30. Doar bibe cu lapte ca nu i-as fi gatit altceva la ora aia nici moarta.
Mayane m-am prapadit de ras cu Darius al tau. Eu il tin in casa mereu cu body ca sa evitam astfel de 'evenimente'. La noi singura problema e ca atnci cand ii dau jos pampersul primul gest e sa se traga pe putza si cand e kk prin zona ... nu e placut de loc. Fac echilibristica cu el sa il iau in brate fara sa ma murdareasca pe mine sau cearsaful pe care il schimb si sa il tin si de mana sa nu o bage in gura sau sa se frece la ochi cu ea, si fug la baie cu el contorsionat sa il spal.