Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

http://gratioasa.wordpress.com/2011/10/13/despre-extremele-in-parenting/

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ppisic

M-as baga si eu la Mos Craciun, dar stiu si eu... daca nu va deranjeaza sa trimiteti pachetel in strainatate...

eu nu vorbesc pentru toata lumea, dar eu zic ca asa e hazul, trimitem oriunde e persoana. nu?

Citat:

Si cum vreti sa fie pana la urma, tragere la sorti, X ii trimite lui Y si primeste de la Z. Sau X si Y fac schimb intre ele?

pai a doua varianta. ca sa fie surpriza-surpriza. X ii da lui Y si primeste de la Z

muult muult succes la cresa. stiu cum e....

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Si eu tin copilu cu body ca sa nu isi dea jos pampersu... Am avut o groaza de tricouri pe care nu prea le-am folosit. Eu cand e vorba de kk, ii dau pampersu jos la baie, el in brate la mine, deci nu prea are cum sa-si bage mainile in chestii kknii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

NEata gagici, eu sunt la a 2-a jumatate de cafea

deci eu citesc de la sfarsit la inceput si sa raspund si eu pana nu se trezeste gogoasa urlatoare.

si Raysa ia prima masa la 6,30-7(nu mai inchide ochii pana la 10), rar pe la 4-5,30(si mai doarme pana la 7).Apa bea cam 200 ml pe zi la temperatura camerei, iar pentru laptic o incalzesc putin ca totusi nu mai etse asa cald si nici mie cand este racorica nu imi plac lichidele, gen lapte, cafea, ceai reci.

DArius , ce ai facut puiule am trecut si eu printr-o astefel de experienta, doar ca pemparsul era pe ea, dar foarte larg si nu stiam eu de ce este asa mizerie, pe unde si cum a iesit.

magnetism, gogoasa mea a inceput sa puna mainile cand cade pe fata, dar uneori mai baga si capusorul la inaintare, dar noi avem parchet prin casa, doar baile sunt cu gresie.dar da cu capul de scaune, ca se baga pe sub ele.

de dormit, doarme de 2 ori pe zi . 1,30-2 ore dimineta de pe la 10 si apoi 2-2,30 de pe la 14-15.iar seara se culca pe la 21-22 si se mai trezeste in functie de luna ori am ghinion de pe la 1-2, ori noroc de pe la 4-5.

roxx, te inteleg perfect in legatura cu munk. Colegul meu a fost avansat intr-o functie de conducere, desi nu avea experienta, nu m-a deranjat, chiar l-am felicitat, dar cand am fost ieri la munk sa fac cererea de reincepere a activitatii m-am simtit foarte incomod, nelalocul meu, mult personal nou, reguli peste reguli. Am mai avut si un somn in care imparteam palme la angajati, asta in urma ce am aflat ca si-au luat tare nasul la purtare. in fine , imi tot spun ca stau 6 luni si intru iar in cic.Apropo mare bataie de cap cu dosarul pentru stimulent , traiasca birocratia in Romania.

colostrum vreau si eu daca este 80, 2 cutii. Roxx cum iau legatura cu tine, daca ma poti ajuta.?

monik si eu cumpar hainute de la nan si sunt foarte multumita de ele mai ales ca pot fi folosite mai mult timp.

trimit si revin

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 8+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Daca va plictisiti si nu stiti ce sa faceti cu timpul liber, aveti www.mytimewaster.com/lol/all/all/most-viewed/watermelon-art-id4315?utm_source=youtube&utm_medium=pop-inn&utm_campaign=youtube-pop" target="_blank">aici o sugestie.

Ziki, nu cred ca poti sa trimiti pachet anonim Afli de la cine e cand pui mana pe el la posta

Si cu asta cred ca mi-am incheiat forumitul pe ziua de azi... Spiridusul meu exerseaza saritul din pat... cu o mana scriu si cu alta il tin sa nu se arunce in cap...

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Abia reusesc sa tin pasul cu voi. Macar cu cititul, la scris nu mai am nici o sansa cu voi.
Deci, io am urmatoarele pareri
-cadou io oricum o sa iau si pentru mamica si pentru bebe, indiferent ce hotarati voi. Io zic fiecare sa decida pentru el. Io mai am nelamuriri cu bugetul dar nu ma astept totusi sa-mi spuneti o suma.
-si noi avem muci, asa e toamna. Ieri la cresa l-am gasit descult pe linoleum, in conditiile in care au 19-20 inauntru si afara erau 8. Le-am facut observatie, dar cred ca o sa-l incalte inainte de a-l lua io de la cresa. Trebuie neaparat sa inventez ceva sa nu-si mai scoata sosetele din picioare!!!! Ma dispera!!!!! Tot ce am cumparat de incaltat zboara din picioare dupa n-spe ture prin camera si apoi sta descult.
Mayane, cum poate Darius sa-si scoata pampersul? Nu-i pui un body, ceva?
Bubu are tot timpul un body pe el, d-ala care se inchide intre picioare, dar fara maneca, gen maieu. Nu e gros deloc dar e pus special sa nu umble la pampers, ca tare il atrage ariciul ala.
-somn: culcat la 9:15, sculat la 6:30, 7. La cresa mai doarme de la 9 la 10 si dupa-masa de la 1 la 3. Orele nu-s batute in cuie, acasa are uneori si zile cand doarme in total juma de ora, toata ziua! In general la cresa doarme mai mult ca il obosesc aia.
Cand se scoala dimineata tre sa-i bag bibele in gura imediat altfel ne stie tot cartierul.
-orele de masa sunt fixe de la 4 luni. S-a obisnuit asa si mie imi convine de minune. Plus ca la cresa au ore de masa fixe si e bine sa pape la un loc cu ceilalti.
-noi mancam borcanele la greu. Iau de la Hipp si Alnatura. Io am gustat mai din toate si-mi plac. Intre mese sau ca desert: paine(doar la cresa), pufuleti, biscuiti, rondele de
orez. Problema mare: nu bea apa! Ia cateva guri si apoi gata, foloseste canuta sa-si frece gingiile. Am incercat cu suc, la fel. Am incercat cu bibe in loc de canuta, e si mai rau, se asteapta sa fie lapte in bibe si se stramba daca e apa. Io vreau sa-i dau mai multa apa si nus cum sa fac. In disperare de cauza ii dau lapte (avem 3 mese de lapte a cate 210) pe care le suge ca disperatul.
-seara la 6 ii dau fructe cu branzica sau cereale, uneori fructele sunt crude. Dar in general gatesc tot, la aburi.
-durerea mea cea mare e cu suzeta. Astia de la gradi o folosesc si pe post de "taci din gura", nu numai la somn si ma enerveaza de mor ca io vreau sa scapam de ea. noaptea cand se culca i-o iau de langa el. Pe timpul noptii se trzeste si ma cheama sa-i dau suzi. Dupa ce o baga in gura se culca la loc. Dar nu vrea sa se culce fara dracia aia de plastic, nus cum sa fac sa-l obisnuiesc fara.
-in tarc nu sta singur (tarcul are 7 m2). Daca ma vede pe mine prin casa, miorlaie la gard cu mainile intinse pana il las liber prin casa. In patut nici atat, ar muri de inima rea.
Singur mai sta cateodata, daca mestereste ceva si e complet absorbit. Daca observa ca nu mai sunt prin preajma si nu ma aude incepe sa planga. Uneori e de ajuns sa tip din camera cealalta ceva si atunci se linisteste cateva minute pana ma verifica iar.
-mai nou plange cand il schimb si se zbate de groaza. Am o banuiala ca servetelele umede sunt reci si nu-i place sa-l sterg. Noi avem maxim 20-21 de grade in casa, io incerc sa ma tin dupa temp. de la cresa, nu vreau sa fie diferente mari ca asa raceste.
-in continuare, nici un dinte.
-are peste 9 kile la 9 luni si 72 de cm parca.
-obraji rosii am avut si noi. Initial a fost un singur obraz, rosu si foarte cald. Io ziceam ca poate s-a lovit, tantile alea de la crea ziceau ca poate sa fie de la dinti. Dupa cateva zile am facut beleaua aia de virus. Sa fie oare boala aia cu obrajii palmuiti??? Habar n-aveam ca exista asa ceva. De cateva zile iar avem problema asta, acum amandoi obrajii. Numai ca acum banui ca e de la vremea rece plus saliva excesiva pentru ca are obrajii zgrunturosi si pielea aspra. Parca ar avea si niste bubite mici. I-am dat cu bephantene 2 zile si s-a dus roseata. Acum ii dau seara cu ulei de migdale seara dupa baie, sa mai calmam pielea. Deocamdata vaz ca merge.

Mergi la inceput

ziki trece ma si pe mine in listuta cu cadouri.

poze

Mergi la inceput

apropo. exista un buget anume, zic si eu . Am facut si eu la munca la fel intr-un an de Craciun si unii cheltuisera mai mult fata de altii si bineinteles ca au iesit discutii. NA acum intreaba si neuronul meu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu zic ca daca fiecare face ce cadou simte si cui simte,nu conteaza suma,oricum un cadou e un cadou si e binevenit mereu
dar repet,daca se stabileste o suma,sunt de acord cu ce stabiliti voi

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Bai sunt blonda rau de tot (si eu sunt naturala, deci nu ma prefac) am reusit sa pierd ambele mustiuce de la BB!!! Dimineata am folosit unul (pe primul l-am pierdut de vreo saptamana) si l-am dus la baie sa il spal. Peste o ora cand m-am dus sa il iau nu mai era. Unde s-o fi dus nu imi pot da seama. In disperare de cauza, am folosit mustiucul de la dracia aia de tras cu gura. Nu e asa eficient ca nu face vid acolo, dar ce sa fac??? Lori parca si tu le pierdusei. Unde le-ai gasit, poate imi dai vreo idee.

Gabi nu folosi altceva decat ser, BB (daca are lumanari ca altfel nu iese nimic), Colargol (dar pune-i babetica ca pateaza) si seara la culcare 1 pic de Vibrocil. Aerosolii mie mi-a zis dr ca sunt pt tuse nu pt muci. Oricum, a zis sa imi iau si sa ii mai pun mascuta din cand in cand ca sa se obisnuiasca cu ea ca nu o sa stie sa respire in ea din prima.

Mergi la inceput