Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura_Luiza spune:
Buna fetelor! Imi beau si eu cafeaua cu voi la amiaza..
Al meu are 3 somnicuri pe zi de 1 ora, 1:30, si 30 min. Batute in cuie. Noaptea de la 20:00 la 6-60:30 maxim.
Fetelor cu jumperoo. Azi am lasat piciul in el si m-am pus la masa, am ramas cu dumicatul in gat cand a cazut, au iesit 2 dintre curelele de sustinere de la locul lor. E montat corect, iar barele alea metalice care sustin curelele nu s-au deplasat, pur si simplu au alunecat, asa ca atentie. E de la fisher price. Azi il demontez si-l pun in debara. Eduard nu s-a lovit prea tare, dar s-a speriat rau.
Tunde, nu-i uimitor cate lucruri poti afla despre o persoana numai vazandu-i scrisul si modul de a impacheta?
Am trecut cu bine de 3 vaccinuri, urmatorul peste 2 luni. Nu se mai termina odata!!!
Vreau si eu sa intreb ceva.. Aici e destul de cald, nu stiu exact cate grade sunt, dar peste 25 oricum, insa bate un vaaaant. Daca ii pun o sapca de vara cu urechi pe cap, il infofolesc? Am eu frica de treaba asta, sa nu-l imbrac prea gros. La sf lunii venim in tara, de la vara direct la iarna.. copilul asta n-a simtit niciodata frigul, mi-e teama sa nu-mi raceasca rau de tot.
V-am pupat
roxx26 spune:
TUNDE, eu am cover pt wrap/mei-tai/sling/manduca etc. cel de la hiphip) si-s suuuper multumita de el. Si-a meritat banii cu varf si indesat!
Somn: suntem si noi cam pe modelul Edi de Simo, doar cu ora de adormit seara mai tarzie un pic. Adica de regula (90% din zile) se trezeste pe la 9-10 si apoi face nani de la 14.00, cam 2-3 ore. Mai sunt si zile, cum a fost azi, cand e la 7 in picioare, apoi la 10.30 a adormit singurica in leagan, am mutat-o in patut, a bagat 2 ore, iar acum tocmai baga nani nr. 2. Iar seara nu adoarme niciodata mai devreme de 22.00, orice as face.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
missmj spune:
tunde am depus banii, de fapt sotul i-a depus . a ajuns si avizul, maine ridic coletul...sa vedem cum ai impachetat tu, ca prea esti laudata ! multumesc mult
doloress al meu are 2 reprize de somn, foarte rar 3. doarme o data de pe la 12 pana pe la 14. si inca o data de pe la 17 pana pe la 19. o reprize e de obicei de 1,5 ore, dar mai baga si 2-2,5 ore. azi de ex a dormit de la 12 la 14.30. la gradi oricum o sa fie altfle, ca nu o sa fie casa lui, mirosul cu care e obisnuit, etc.
laura_luiza nu e o regula ! invata sa iti cunosti copilul...poate copilul tau trebuie infofolit pt ca e mai friguros ! depinde de fiecare. imbraca=l mai subtirel, cum vrei tu, dar ia-ti cu tine in geanta ceva mai gros, o caciula, etc. si incearca-l la ceafa.daca are ceafa rece, ii e frig , si ii mai pui ceva pe el, daca ajungi sa il infofolesti, asta e ! al meu nu e nici prea infofolit, dar nici prea lejer. e intre.
intr-adevar bunilenuta e o bunica minunata. mi-ar fi placut si mie sa am parte de o asa bunica, sa fiu mandra de ea si sa ma invete multe lucruri. eu am avut parte de bunici doar asa cu numele...nu mi-au fost alaturi
roxx26 spune:
revin cu oferta de colostrum cu probiotice - 80 lei.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ziki spune:
primit si eu colet frumos impachetat de TUNDE!!! multam fain!
acoperitoare de mei-tai nu am, dar imi voi lua. si imi voi lua si de picioare, pentru carut.
maine mergem la doctor pt vocea aia disparuta... mi-a zis fix ce mi-a zis si LORI - ceva caldut in jurul gatului, si ..sa nu-l scot afara. de afara o sunasem.
ata ete, maine flavia sta acasa, ca nu are cine s-o mai ia.
am primit si cartea lui Ruth, abia astept s-o citesc!
program de somn: trezirea la 6.00 fix fix, apoi la 10 somn o ora sau doua, apoi zbenguiala, din nou somnic la 15.00 sau la 16.00 pe drum cand mergem dupa flavia la gradi, si seara la 21.00 culcarea.
in general, variaza doar cu o jumatate de ora aceste date... am un copil Dom' Injiner!
colostrum as vrea eu, dar trebuie sa studiez la ce anume foloseste, si poate o intreb pe dr maine. daca nu vrea nimeni,maine zic si io.
va doresc p seara frumoasa, plec la kuhne...
4 in cuibusor
vasilasanita spune:
BUna si de la mine!
Am scris si eu mai mult odata si s a oprit curentul. Noroc ca mai am vecini draguti si s au uitat la tablou la parter si mi au pus siguranta la loc. Eu habar n aveam ce s a intamplat , trebuia sa sun la E ON, ma mai injurau si aia, ca i sunam pt atata lucru.
Tunde am trims pm. Sarumana anticipat.
Mayane eu vreau sa i cumpar crema pt putulica.
Stefan doarme cu aprox ca copilasul lui Carmen.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
madalina_m spune:
Copilul meu nu are niciun program de somn. Doar ala de noapte e sfant: la 9.45-10 sforaie. Apoi se poate trezi dimineata la 6.30-7 pt papa sau poate avea mai multe treziri pe noapte si atunci dimineata doarme mai mult. Dar cu somnul de zi e haos total. 3 zile doarme de 2 ori apoi se schimba pe un singur somn, apoi revine la 2 sau chiar 3 ... In fiecare zi e o surpriza. Azi aproape ca nu a dormit de loc. A avut un somn de o ora de la 11 si asta a fost. Ar mai fi dormit el dupa pranz dar l-am tinut pe drumuri: doctor, cumparaturi.
Asaaaa, doctorul meu zen a zis ca sunt doar muci de ce ma impacientez. Copiii mici au muci cand e frig. Sa ii dau Colargol. Mda, deci daca ne tin mucii pana la primavara e normal. Cantarul lui arata 10,8 kg, dar am negociat cu el sa treacain fisa 10 kile ca era imbracat gros si abia mancat, si 73 cm.
ocsanica80 spune:
seara buna si de la noi, am si eu o intrebare (mai bine spus o ingrijorare maxima) , strumfa mea mica are un obraz rosu si cam umflat, eu am zis ca s-a lovit dar socramea cica este posibil sa fie alergie (nu prea cred) si imi este teama pentru ca a mancat si out azi ;
Roxana mami de Maria-Sofia
adryiii spune:
Ocasanica, nu stiu ce ar putea fi. Nu ii iese vreun dinte? E rosie, rosie? A cazut sau s-a lovit? S-a mai tras acum? E tot obrazul sau o pata? Eu stiu ca de la ou ies bubie pe piept si nu e neaparat sa iasa in ziua in care a mancat. I-ai mai dat pana acum?Ou, zic.
ocsanica80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Ocasanica, nu stiu ce ar putea fi. Nu ii iese vreun dinte? E rosie, rosie? A cazut sau s-a lovit? S-a mai tras acum? E tot obrazul sau o pata? Eu stiu ca de la ou ies bubie pe piept si nu e neaparat sa iasa in ziua in care a mancat. I-ai mai dat pana acum?Ou, zic. mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011 |
ou ii dau de vreo luna si nu a avut nimic, eu cred ca ori s-a lovit ori o fi de la dinti ca am impreasia ca ies cei de sus; si nu este o pata este cam tot obrazul si rosu si umflat;
Roxana mami de Maria-Sofia