Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 4
florintunde spune:
Mai..atatea laude mi se urca in cap si ma ridic ca un balon in aer..hai ca le meritati..deci nu-s Eu asa de "buna" cu toata lumea ..sa stiti ..numai cu oamnenii deosebiti..Voi toate sunteti minunate
Vasi;fug sa te citesc
Roxx.Ziki;mersi
Carmen;chiar! Buni este extraordinara..imi place de Ea f tare
Mai..am o dilema..Copilul meu e indragostit
Cica are pe una ..o cheama Sonia..oare de ce?ii este mai draga din cauza ca poarta numele soara-si?
Acu l-am prins cu ea..plimbandu-se impreuna..s-a facut rosu ca racul..dupa care mi-a martirisit ca a avut intalnire cu ea de cateva ori...mai!!!!!!!!!nu-mi vine sa cred!acu ii schimbam pampersii
Ocsanica;s-a lovit..si Sonia se loveste de multe ori si nu plange
monika_bt spune:
ocsanica, mai spunea cineva pe aici ca a avut asa si a trecut...se presupune ca e de la dinti...stai calma!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
roxx26 spune:
Va spuneam de dimi ca am o stare de kko, asa degeaba...
Intre timp, am gasit si motive:
- tampitii de la agentia cu oferta pt Viena vor 170 EUR pt copil de 9 luni!!!!!!! Mi se pare enorm. Plus ca in general pt copii sub 2 ani e gratis sau platesti o diferenta minora. M-am reorientat. Astept oferte noi acum. dar m-am scarbit.
- o colega de-a mea de serviciu, cu care am fost colega de departament si care are vechime putin mai mare decat mine a fost avansata azi. Ce zic avansata...super-avansata. Pe functie de conducere. Ma bucur pt ea, am sunat-o, am felicitat-o. Dar asta ma face sa ma gandesc la mine...eu am pierdut vreo 2 trenuri cu astia 2 ani de stat acasa. care se vor recupera in alti 2 ani sau poate mai mult. La noi e cam asa: daca lipsesti maxim 7 luni, continui de unde ai ramas. Daca stai mai mult, o iei mai de jos, nu chiar de la zero, dar aproape. Da, stiu, e important copilul si tot ce tine de el... dar parca ma racaie asa pe dinauntru...ca incepusem sa fiu infipta bine de tot, cu perspective foarte mari...care s-au cam dus.
Si nah, nu neaparat ca am regrete....doar ca m-am rascolit azi si-s depresiva...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
missmj spune:
wow tunde deci superMario devine superLover eeeeeee ?!? ce dragut !!! felicitari, ai flacau de acum ! vorba ta, maine-poimaine il aud si pe al meu ca i s-au aprins calcaiele dupa vreo tipesa ! ce repede creeeeeeeeeesc !!!
ocsanica sa stii ca si al meu are cateodata obrazul rosu-rosu...doar unul ! ori se loveste si nu tipa, ori de la dinti...nu cred sa fie vreo alergie, mai ales ca am auzit la mai multe mamici.
ma bag la culcat copil
missmj spune:
madalina asa mi-a zis si mie dr, ca o sa tot avem muci toata iarna. uite eu nu am mai iesit cu el de 3 zile, cat a fost vantul ala puternic, si nu mai are pic de muci. maine daca se potoleste vantul, parca vad ca iar face. dar ce sa facem, nu pot sa il tin numai in casa. trebuie sa ia si el aer curat.
aaaaaa ca mi-am adus aminte ca ai zis tu de kg lu' razvan...bai nene...al meu are tot 7.800, nu a mai luat in greutate, dar s-a lungit, are 71cm..avea 67 ultima data, si 7.800. offfff mie mi se pare slaaaaaaab. sotul ma innebuneste , ca lui nu i se pare normal, ca sa ii dam lp . abia renuntasem la el. acum iar am luat si ii mai dau seara, tot de gura lui. dar eu m-am uitat pe grafice si e in limita normala.nici prea slab nici prea gras. dar cand va aud pe voi cu 9-10 kg...pai al meu e slim slim. si e si baiat. mai are cineva 8 kg la 9 luni ??
roxx26 spune:
Catalina n-are nici 8...ma bag si eu in seama, desi inteleg ca intrebai de baieti, nu?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ziki spune:
ma bag si eu in vorba, ca am avut o pauza si am tras cu ocheanul
CARMEN, de ce sa treci pe lp, unde scrie ca ingrasa copii? si daca asa e conformatia lor??!! eu zic sa nu te iei dupa tati
felix avea la 69 de cm 7,800kg... asa ca nu e in afara graficelor. zic eu...
nu-ti face griji unde nu trebuie
noapte buna tuturor!
4 in cuibusor
deea_sav85 spune:
missmj Noi la ultimul control cel de 6 luni aveam in jur de 7 kg si nu cred ca a luat el un kg de atunci pana acum, deci are si el tot in jur de 7.500-7.800 kg. Asa ca stai linistita. La noi insa problema e ca nu prea vrea mancare, mai mult tzitzi
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
ocsanica80 spune:
Carmen, Sofia a mea este mult mai slabuta (cam cu 1000g) decat vecinul nostru care bea leapte de la mamica lui (desi la nastere a fost diferenta de vreo 1400 g, Sof mai mare), deci...
Roxana mami de Maria-Sofia
zumzu spune:
tunde ai un scris frumosss si verde am ridicat si eu pachetul , parca a venit mos craciun, sa vezi ce-am stat cu nasul in cutie si le-am intors pe toate partile.de-abia astept sa fac un dus si sa ma creia o pauzasc
roxx, noi pt Darius am platit la avion vreo 30 de euro si atat, la cazare nimic. pt cate nopti e oferta aia care ai primit-o? si pentru voi cat costa?in ce perioada vreti sa plecati?