Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 5
vasilasanita spune:
Roxx, nu spuneai tu ca vrei sa ti schimbi jobul ?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
Magnetism79 spune:
Seara buna shi de la noi!!!
Tunde ai PM shi sarumana , am luat din toate ca mai vrea shi sora-mea shi soacra-mea!!! in plus cremele sunt de belea testate de mine in fiecare zi, eu am o dambla sa ma dau repect niste ritualuri, de a ma da nu uit niciodata, chiar de mai adorm ma ridic din pat shi ma duc sa-mi dau cu cremele minune, atat cat cere pielea shi nu ies afara fara crema mai ales acum ca e rece.
sapt viitoare fac un tratament cu peeling sa mai dau celulele astea moarte de pe piele jos.
Roxx te inteleg perfect , cand ai o stare asa de proasta de dim parca nik nu iti merge, shi eu stiu ca pt copii sub 2 ani ar cam fi gratuit totul, bai ce hotomani astia de la agentie, da de ce nu mergeti pe cont propriu sa va inchiriati ceva acolo sau mai bine zis din tara ce nevoie e de agentie, eu as lua un apartament sau ceva ca tot is cu copilul sa am bucataria la dispozitie sa-i fac ce vreau..Noi ne facem itinerariu de acasa, de fapt routing-ul ca plecam mai mult cu masina , asa am facut shi cand am vazut apropae toata Franta shi ce am vazut din Europa.As vrea sa vad tarile nordice , ar fi fain!!!
In ce priveste treaba cu avansarea asa se intampla de obicei, ramane vreo colega, ceva, care sigur va avansa in locul tau, desi sigur ea a venit mai tarziu in firma. Sa vad shi eu ce gasesc la munca cand ma intorc din ianuarie , deja au inceput sa ma bombardeze cu telefoane ca ce fac!!! shi timpul trece tare repede shi in defavoarea mea!!!
Buni Lenutza am ras tare de tot la faza cu "duplacii pe spinare", sunteti din Moldova cumva? ca shi soacra mea modoveanca get beget foloseste regionalisme de-astea de ma uit starmb la ea ca nu inteleg dar ma face sa rad cu gura pana la urechi!!
Tunde ca sa zic, completez la buni Lenutza , da ma, voi unguroaicele sunteti shi bune gospodine, shi femei faine ca sa zic asa , iar la prajituri sunteti as, eu nu am mancat prajituri mai bune decat facute de unguroaice!!!
Zumzu superbe pozele, al meu sotz ma cearta ca nu stiu unde am pus incarcatorul de la faimosul aparat, neuronul e de vina ca nu stiu unde s-a ascuns, incarcatorul nu neuronul!!!, shi ma tot pune sa-cumpar un obiectiv care ii lipseste de vreo 7500 de ron, mai bine il scot la licitatie........sotul nu aparatul!!!
ma duc sa-mi fac manichiura!!!!
Noapte buna!!!
Magnetism79 spune:
Inca o intrebare!!!
Copii vostrii mai cad cucapusorul de gresie?
Asta mica a mea mai cade pe gresie shi cade stand in fund pe spate ca asa ii place ei sa se lase pe spate, se mai loveste la cap, li se intampla shi copiilor vostrii ca eu am capiat cu asta mica ma terorizeaza ca vrea tot mereu in picioare shi se agata de toate alea, shi mai aluneca , mai da cu capul de gresie imi vine sa pun covoare peste tot , nu stiu ce sa fac!!!
la ea in camera e parchet , la noi e parchet, in living parchet, dar in rest pe holuri shi bucatarie e gresie tot , chiar nu stiu ce sa fac!!!
Va multumesc de raspunsuri!!!!
roxx26 spune:
ZUMZU, 270 eur de pers, 3 nopti, 1-4 dec. Dar probabil vom renunta la asta. Iar mai nou oscilam intre Viena si Praga. Parca vad ca ne alegem cu Sinaia..
VASILASANITA, ba da, dar din cauza oamenilor de rahat nu a job-ului propriu zis. Si oricum, asta nu inseamna ca mi-e foarte usor sa dau cu piciorul la toti anii de munca de pana acum.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
zumzu spune:
eu nu l-am lasat niciodata pe unde e gresie, mai mi-a cazut si mie cu capul de parchet(peste care am patura) si tot a plans de mamamama. mi se pare periculos sincer, nu poti sa o tii doar unde ai covoare/parchet?sa inchizi usa ceva?
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ZUMZU, 270 eur de pers, 3 nopti, 1-4 dec. Dar probabil vom renunta la asta. Iar mai nou oscilam intre Viena si Praga. Parca vad ca ne alegem cu Sinaia.. VASILASANITA, ba da, dar din cauza oamenilor de rahat nu a job-ului propriu zis. Si oricum, asta nu inseamna ca mi-e foarte usor sa dau cu piciorul la toti anii de munca de pana acum. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
mi se pare un pret corect(excluzand faza cu Cata), dc incerci acum sa mergi pe cont propriu biletele de avion sunt scumpe in perioada respectiva. prespun ca oferta e cu tot cu bilete de avion, nu??
depinde si de cazare acum..
roxx26 spune:
@ZUMZU, da, cu tot cu bilete de avion, cazarea www.austria-trend.at/hotel-messe-wien/en/gallery.asp" target="_blank">aici.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Dedicut spune:
Am ajuns si eu cu cititul la zi...
Legat de somn, bebele meu doarme cam de trei ori pe zi dar rar mai mult de o ora un somn. Somnul e pe la ora 10, apoi la 13 si unul la 16. Seara doarme in jur de ora 20 pana dimineata la 8 cu multe treziri peste noapte.
Magnetism, eu pe gresie nu il las ca e rece. Mai scapa el daca e usa deschisa dar il aduc inapoi. Mie mi-e teama si cand cade pe parchet sau pe covor, cand aud cum bubuie...
Multumim de urari, l-am cantarit si eu azi pe Alex, cu metoda aia cu el in brate pe cantarul de baie, metoda care nu da de doua ori acelasi rezultat . Ma rog, am luat primul rezultat repetat, deci 9.6 kg. Mai trebuie sa-i masor capul, o sa o fac maine ca nu e asa usor, trebuie sa doarma ca altfel nu ne intelegem. Inaltimea chiar nu pot sa o masor, doar sa-l tin la perete unde avem un sticker cu rigla.
Voi ati mers la medic la 9 luni la contol? Ca doar pentru masuratori chiar nu m-as mai duce.
Roxx, chiar mult cer pentru un bebe! Noi cand am fost in concediu sotul era in delegatie. Deci trebuia sa platim doar diferenta de pret pentru a doua persoana in apartament. Mie nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca trebuie ceva platit pentru bebe!
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
ziki spune:
buna dimineata
va poftesc la ca laptic am de ieri, de la ANDUTZA
am intrat doar sa zic (inca o data) ca listuta de la TUNDE a ajuns in cutia de amintiri a Flaviei, pentru ca si-a recunoscut numele pe ea, si cand a auzit si de pupici, mi-a confiscat-o.
mult TUNDE, soata zice ca iti porti bine numele. soata mea e tot berbec, ai lipici la berbeci cumva?
si acum sa va zic de ce am intrat. m-am trezit din somn si m-am foit cu grija vizitei la doctor de azi, si mi-am amintit de bicele pe spate pe care trebuia sa le iau daca nu ma tin de listuta de cadouri.
asa ca iata ce propun. azi scriu listuta, ramane open pana sambata,
iar sambata iau cele doua palarii de extrageri loto si o rugam frumos pe Flavia sa faca bine sa extraga biletele.
e ok? cu cadoul ne-am hotarat? cui dam? copilului sau mamei?
LISTA DE CRACIUN
* ANDUTZA
* LORICH
* MIRELA
* SIMO
* PATRICIA
* MADALINA
* RALU
* ADRYIII
* ROXX
* MAGNETISM
* OCSANICA
* TUNDE
* PISCOTEL
* DEDICUT
* (Carmen)
* DANINA
* IRINUKA
* MONIKA
* ANCA - BLUE NIGHT
* ANGIE
* ANKA
* MAIMUTICA
* PUFOASA LAURA
* DEEA_SAV
v-am pus in ordinea in care ati anuntat de-a lungul timpului.
daca am uitat pe cineva, imi cer scuze de pe acum, si acel cineva are timp pana sambata seara sa se anunte.
mai asteptam oricum propuneri la Gashca!
p.s - fetita asta e din zona mea... http://www.jurnalul.ro/special/reportaje/esti-o-fetita-fericita-diana-6-ani-da-fiindca-primim-alocatia-593988.html
4 in cuibusor