Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 2
monika_bt spune:
Am fost si noi afara o ora...8 grade dar soare. Am imbracat-o bine in sensul ca am controlat=o mereu si era calduta dupa ceafa desi fata, nasul si mainile reci...La gura sotului i-am cumparat manusele si i-am pus. Nu le-a dat jos, chiar a stat cumintica semn ca-i era rece si acu era bine. Daaar cand ajung acasa sa-nnebunesc: talpile reci-reci, cu tot cu soseata groasa si papucel tip adidas! Vi s-a intamplat? Nu mi-a trecut prin cap sa-i dau un papuc jos s-o controlez. De-acu stau cu morcov sa nu raceasca...offfff
Unchiul a facut cinste cu cateva hainute ca nu-i luase de la nastere...asa am descoperit un magazinel cu hainute BY Danina Line, foarte frumoase, acceptabile la pret, facute la Vaslui, aveti site daca doriti sa vedeti ce minunatii...in magazin are aceleasi preturi ca pe site: daninaline.ro Am luat de la ea 2 body si de la Pifou salopeta, ciorapei si body.
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
monika_bt spune:
Astea 2 am luat
http://daninaline.ro/body-bebe-1890.html
http://daninaline.ro/body-maleta-1467.html
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Doloress spune:
Ce mai fac fetele? Eu imi beau cafeluta cu voi cat doarme piticania, Patrick il trezeste la 7, asa ca la 9 e mort, nici mancare nu mai vrea. Si doarme vreo 3 ore. Nu stiu ce ne-om face la gradi unde ar trebui sa aiba un somnic la amiaza, el doarme cam de 3 ori pe zi. SZ - ai votri bebei cat mai dorm in timpul zilei?
MONIKA - stai calma ca nu racesc ei asa usor. Pentru vremea rece e bun un stroller cover, nu stiu daca sunt la voi, ceva in genul asta:
http://www.figure8maternity.com/viewItem.cfm?pid=1210302
Si-al meu are muci de vreo 3 zile, am si uitat de ei. Dar nu curg siroaie, il aspir numai inainte de somnicuri. Al meu sot ma bazaie sa ii dau preventiv antitermice, insa nu vreau. Ca nu face febra si n-are rost. Cel mare e si el mucos, si-a spart si capul ieri in baie, hehe, de-ale copilariei.
Lorich spune:
Monica sunt super hainutele, eu am luat mereu, de la targuri si pt Ana si pt Robert! calitate ff buna
cover de carut blanos am si eu e super!
Nici eu nu mai dau antitermic aiurea, adica legate, ci doar la febre, ca facand asa de des copiii astia viroze..se aduna prea mult in ei; Ana are muci, a avut si la cealalta raceala urata a lui Robeertt, dar ei nu i-am dat nimic, decat maxim un vibrocil/colargol in nas.
Andutza_B spune:
Am uitat sa multumesc fetelor pentru raspunsul la SZ-ul legat de gutuie! Si multumesc lui Angie de reteta!
Dar zaharul ala... nu are nimic? Eu as trece peste partea de sanatate, dar Miruna e argint viu, mi-e teama ca nu-i voi da vreodata dulciuri!
Doloress, Miruna are cam 3 somnuri, desi la una din crese ni s-a zis ca ar trebui sa aiba doar unul. Dar am intrebat in stanga si-n dreapta si niciun copil nu are/avut (daca sunt mai mari) un singur somn la 9 luni. Nu stiu cum e mai bine. Dar nici nu stiu cum as putea sa fac sa fie bine. Eu nu stiu nici cum sa o fac pe Miru sa nu mai adoarma doar in brate, fara tactica "las-o sa planga" (cu care nu sunt de acord!!!! ). Dupa tanti aia de la cresa se pare ca eu am cam dat gres cu mamicia!
edit: nu-s de acord cu metoda lasatului sa planga!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenuta8 Tunde, am ridicat coletul. Auzi, zi-mi si mie, ai facut cumva un curs de impachetat? De unde atata dexteritate la asezat zeci de cutii si cutiute? Copiii tai au mancat ceva in ziua cand ai facut pachetele? Scuza-mi te rog curiozitatea de baba! Stiam eu ca unguroaicele sunt cele mai gospodine si mai harnice femei , dar parca totusi tu depasesti orice limite!!!!!!!!!!multi de toti, iar pt. dl. B al tau, care nu stie sa te pretuiasca, spune-i ca atunci cand mai trece pe la capitala, sa ma viziteze ca-i dau la dupaci pe spinare de o sa stea doar in 4 labe in fata ta !!!!!!!! Inca o data multumiri !!!! O sa folosesc si eu din minunile tale si o sa vezi cand m-oi face de 25 de ani, ce invidie pe capul fetelor !!!!!!! |
Sunteti si foarte haioasa si foarte minunata!!!!!
Cu o bunica ca dvs se poate mandri oriunde!M-ati facut sa rad..sa inghit doua lacrimi si sa fiu mandra de mine
Shines spune:
Andutza..nu ai dat gresh cu nimic..trebuia sa o intrebi pe aia din ce lagar vine si ce a suferit.
nu te mai lua tu dupa altii,esti constienta ca iti cresti copilul cum stii/poti/simti mai bine.
Shines spune:
Doloress..edi doarme de vreo doua ori ziua,cate 1-2 ore.
dar nu e prob batut in cutie. daca dim se trezeste la 9.30 de ex..mai adoarme la 14,doua ore..si cam atat. daca se scoala la 7,se schimba treaba,mai baga un somn de la 9-10 la 12-1,cel de amiaz de decaleaza la 4.
dar sunt tot mai dese zilele in care doarme la 2..si pana seara la 8 tine-te la el
Andutza..Fiecare copil e cu ritmul lui,nu cred ca il poti culca fortat la varsta asta,sa aibe doar un somn...sau sa il tii cu orele nedormit sa ii faci program,mai rau il iriti si nu rezolvi nimic.
are doua ture de somn pe zi ? e fff ok. are doar unul ? e la fel de ok..pe ca e EL,copilul unic...nu o armata de conunisti culcati la foc automat.
fluturas2010 spune:
salutare..
asa este, astazi am implinit 10 lunite, suntem fetita mare si frumoasa, si desteapta si activa..dar si mucioasa..inca..
multumim de urari...
am profitat de saorele de afara si am mers cu printesa la cumparaturi apoi ne-am plimbat pe la complex..si, parca era epidemie de mamici cu prunci in carucioare..
apropo de carucioare, as vrea sa scap de carucioarul Clarei si sa cumpar unul doar sport, mai mic si mai usor..ce prostie auzi ..sa cumparam carucioare care merg pana la 3 ani de parca copii stau pana la varsta aia in carut, parca dispar bicicletele, masinile..apoi aceste 3 in 1 ni se par grele, mari..vrem altceva..pe naiba..