Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Anamariame te inteleg tare bine ca tare mai semanam la stresul ce ni-l provoaca administrarea unei medicatii controversate la copii. Totusi, si eu zic ca e mai bine sa faci cum iti spune medicul. Am remarcat ca mie mi-e mult mai simplu daca am incredere in doctor. De ex, in dermatologul la care l-am dus pe Ian am incredere deplinna si ii urmez recomandarile fara sa-mi treaca prin minte sa controlez, sa cer o a 2-a opinie, sa va intreb pe voi etc. Tu ai cerut parerea a 2 medici; ma gindesc ca in cel putin unul din ei "te increzi"; nu te ajuta deloc acest aspect? Sanatate!
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Novus, ai ghicit bine, e negru tutu-ul, desi tare mi-ar fi placut unul colorat! Astept detalii despre outfitul manusa din mintea ta!
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Dodo si eu cred ca "maestra de ceremonii" ar trebui sa fie invatatoarea principala. Nu poti lua legatura cu o mamica care a trecut deja printr-o experienta similara? Cred ca informatiile ei ti-ar fi utile. Sau, "nu-ti vine" sa discuti deschis cu invatatoarea, asa cum discuti cu noi? Sa-i spui ce te framinta si ca o rogi frumos sa cautati solutia perfecta impreuna?
Mama lui Ian.
anamariame spune:
Gina, ai uitat baiul mare si important.Eu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati. Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici?Ce mai stiti de Ela? S-a intors?
inapreda spune:
Pisigri, imi place sa vad ca ti-ai descoperit o noua pasiune. Tare mi-ar placea sa-mi fac si eu rost de una iar daca ar fi si Ian implicat cit de cit in noua indeletnicire a mama-sii, as fi in extaz!!!!
Si, chiar daca nu-i nevoie, tin eu musai sa te felicit pentru felul in care o cresti pe Ilinca!
Mama lui Ian.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, ai ghicit bine, e negru tutu-ul, desi tare mi-ar fi placut unul colorat! Astept detalii despre outfitul manusa din mintea ta! Mama lui Ian. |
Bluza neagra decoltata mulata, ceva cordon/curea in talie mai lata de saten, ciorapi mati grosi, pantofi negri platforma, poate manusi fara deget tot negre
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Eu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati. Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici? Ce mai stiti de Ela? S-a intors? |
Gand la gand la toate
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
|
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame Gina, ai uitat baiul mare si important. Eu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati. Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici? Ce mai stiti de Ela? S-a intors? |
"Mulaciunile" sint excluse! Nici nu mi-au placut niciodata si nici nu-mi permite fizicul sa "adopt" asa ceva! Ciorapi o sa-mi iau mati si grosi, intr-adevar.
Pai nu vreau sa fac eu propuneri ca sa nu fiti influentate!
Astept propuneri noi, variante la care eu, poate nu m-as fi gindit niciodata.
Va intreb lucrul asta pentru ca, uneori, din pdv vestimentar -mda, poate si la "mintiuca", uneori - , mi se pare ca am intepenit intr-un timp care nu-mi mai apartine, la fel ca Mireasa din "Marile Sperante".
Mama lui Ian.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
"Mulaciunile" sint excluse! Nici nu mi-au placut niciodata si nici nu-mi permite fizicul sa "adopt" asa ceva! Ciorapi o sa-mi iau mati si grosi, intr-adevar. |
No, eu tutu-ul il vad musai cu ceva mulat ca sa puna in eviodenta randurile de volane flu flu