Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamariame te inteleg tare bine ca tare mai semanam la stresul ce ni-l provoaca administrarea unei medicatii controversate la copii. Totusi, si eu zic ca e mai bine sa faci cum iti spune medicul. Am remarcat ca mie mi-e mult mai simplu daca am incredere in doctor. De ex, in dermatologul la care l-am dus pe Ian am incredere deplinna si ii urmez recomandarile fara sa-mi treaca prin minte sa controlez, sa cer o a 2-a opinie, sa va intreb pe voi etc. Tu ai cerut parerea a 2 medici; ma gindesc ca in cel putin unul din ei "te increzi"; nu te ajuta deloc acest aspect? Sanatate!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Novus, ai ghicit bine, e negru tutu-ul, desi tare mi-ar fi placut unul colorat! Astept detalii despre outfitul manusa din mintea ta!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Dodo si eu cred ca "maestra de ceremonii" ar trebui sa fie invatatoarea principala. Nu poti lua legatura cu o mamica care a trecut deja printr-o experienta similara? Cred ca informatiile ei ti-ar fi utile. Sau, "nu-ti vine" sa discuti deschis cu invatatoarea, asa cum discuti cu noi? Sa-i spui ce te framinta si ca o rogi frumos sa cautati solutia perfecta impreuna?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, ai uitat baiul mare si important.Eu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati. Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici?Ce mai stiti de Ela? S-a intors?

Mergi la inceput

Pisigri, imi place sa vad ca ti-ai descoperit o noua pasiune. Tare mi-ar placea sa-mi fac si eu rost de una iar daca ar fi si Ian implicat cit de cit in noua indeletnicire a mama-sii, as fi in extaz!!!!

Si, chiar daca nu-i nevoie, tin eu musai sa te felicit pentru felul in care o cresti pe Ilinca!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, ai ghicit bine, e negru tutu-ul, desi tare mi-ar fi placut unul colorat! Astept detalii despre outfitul manusa din mintea ta!

Mama lui Ian.

Bluza neagra decoltata mulata, ceva cordon/curea in talie mai lata de saten, ciorapi mati grosi, pantofi negri platforma, poate manusi fara deget tot negre

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Eu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati.
Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici?
Ce mai stiti de Ela? S-a intors?

Gand la gand la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui anamariameEu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati. Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici?Ce mai stiti de Ela? S-a intors?
Gand la gand la toate www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Da, da, pantofi din aia pumps. Clar!Gina, iti dai seama ce personalitate puternica ai daca toate te vedem la fel?

Mergi la inceput

Citat:

Gina, ai uitat baiul mare si important.
Eu zic ca merge super fusta aia pt party. Eu te-as vedea musai cu un body sau cu un tricou mulat bagat in el si cu ciorapi grosi mati.
Cat despre exercitiul de imaginatie, hmmm, cam greu...Prezinta-ne variante si noi alegem. Ce zici?

"Mulaciunile" sint excluse! Nici nu mi-au placut niciodata si nici nu-mi permite fizicul sa "adopt" asa ceva! Ciorapi o sa-mi iau mati si grosi, intr-adevar.

Pai nu vreau sa fac eu propuneri ca sa nu fiti influentate!
Astept propuneri noi, variante la care eu, poate nu m-as fi gindit niciodata.

Va intreb lucrul asta pentru ca, uneori, din pdv vestimentar -mda, poate si la "mintiuca", uneori - , mi se pare ca am intepenit intr-un timp care nu-mi mai apartine, la fel ca Mireasa din "Marile Sperante".

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Gina, ai uitat baiul mare si important.

"Mulaciunile" sint excluse! Nici nu mi-au placut niciodata si nici nu-mi permite fizicul sa "adopt" asa ceva! Ciorapi o sa-mi iau mati si grosi, intr-adevar.

No, eu tutu-ul il vad musai cu ceva mulat ca sa puna in eviodenta randurile de volane flu flu

Mergi la inceput