Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
inapreda - spun pt ca stiu ca nu te superi
eu una cred ca e prea mult pentru o petrecere de vineri
vei fi o aparitie waaaaw si consider ca ar fi mai potrivita, mai bine pusa in valoare la o petrecere de wk
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Sondaj din categoria "tara arde si baba se piaptana": mi-am comandat o fusta tutu pentru petrecerea de vineri seara (zi de nastere intr-un restaurant inchiriat, deci vom fi numai "cunoscuti"; vi se pare ca e un articol vestimentar pentru "aripa tinara" sau merge si "peste 30 inspre 40"? Mama lui Ian. |
eu zic ca merge, dc te simti bine in ea...si nu mergeti si cu copiii, adika gen " nu te apleka!"petrecere frumoasa!
Bianca-baga niste limonada, propolis, miere, d-astea greu inghitibile.
ILinka m-ai socat cu vestea cu gradinita unde s-a intamplat tragedia, saracul copil...foarte naspa...
Olga pana la urma ce ai rez cu echografia?mai e ceva ce te framanta?
gandeste pozitiv!
sanatate bolnaviorilor!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
simplyana_m spune:
Ina, mie tutu mi se pare ca e unul din putinele articole strict pt "aripa tanara", cum ai zis tu , dar intre prieteni e ok, mai ales cu asa gasca faina cum am vazut prin poze ca aveti voi, plina de nonconformisti (cu voi in frunte ) .
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Cum mai sunt bolnaviorii azi? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
io-s mai bine. Nu mi se mai clatina capul atat de tare.
Sper ca si ghioceii sunt bine
inapreda spune:
Multumesc de pareri. Mai astept si altele
Precizez ca petrecerea are loc vineri seara pentru ca majoritatea celor "implicati" au toate week-endurile pline pina intram in Post. Ziua Omului a fost in 11 septembrie si n-a avut nicicum "loc" in calendar, asa ca si-o serbeaza vineri.
Despe "io si tutu": am in minte o imagine a outfit-ului pe care il voi purta dar cum fusta inca n-a ajuns la mine habar n-am cum va arata tinuta dupa ce ma indes eu in ea Nici nu-mi place tutu asta ce l-am comandat dar, m-am hotarit tirziu si n-am gasit nicaieri altundeva un tutu care sa ajunga la Bistrita pina vineri. Daca are Jambo chef, o sa-l rog sa-mi faca o poza inainte sa iesim din casa.
Novus, tutu pentru adulti e ca ala de fetite: scurt si infoiat. Al meu de aia nu-mi place ca nu-i infoiat destul.
Musai poze cu Ada in tutut
Mare rugaminte mare: va rog frumos sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa-mi spuneti/sugerati cum ar trebui sa ma imbrac eu (36), adica cum m-ati vedea sa "dau bine" la:
-chef cu prietenii
-botez (eu m-am simtit bine in frac, blugi si tricou )
-petrecere in club
-nunta.
Multu'
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Sa vedem ce mai tin minte de zilele trecute si, la final, va mai expun un "bai" de-al meu; astai mare si important.
Bianca sa te faci bine repede! Sfaturi nu prea stiu de care sa-ti dau pentru ca eu nu racesc veci "tare" si-mi trece cu ceai cu lamiie si Humex. Am o prietena care ia cite 2 nurofene/panadoale o data si ii face bine.
Novus imi place de mor cum te prinde noua culoare; te face mult mai expresiva si-ti incadreaza fain fata! Mi-au placut tricoul imprimat (si am vazut in poze ca si Pisi a fost incintat ), tortul (felicitarii cumnatei cu talent), petrecerea si, ca de obicei, Ada care e totala in orice ipostaza!
Mama lui Ian.
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, tutu pentru adulti e ca ala de fetite: scurt si infoiat. Al meu de aia nu-mi place ca nu-i infoiat destul. Musai poze cu Ada in tutut |
Ma gandeam eu ca e la fel , am realizat dupa ce am scris ca nu o sa se inteleaga , vroiam sa intreb ce culoare e pt ca eu am in minte cel ce l-am comandat eu Adei care e in culorile curcubeului
Deci al tau ce culoare e ?
Daca e negru am in minte un outfit care ti se potriveste ca o manusa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus imi place de mor cum te prinde noua culoare; te face mult mai expresiva si-ti incadreaza fain fata! Mi-au placut tricoul imprimat (si am vazut in poze ca si Pisi a fost incintat ), tortul (felicitarii cumnatei cu talent), petrecerea si, ca de obicei, Ada care e totala in orice ipostaza! |
Thank you de complimente !! si eu ma simt tare bine cu noua culoare , blondul meu era deja de Barbie
Culmea e ca eu am placat tot de la saten si mi-am tot facut suvite pana m-am trezit blonda , colegii de facultate au fost socati anul trecut cand am facut un schimb de poze, mi-au spus ca numai blonda nu credeau ca ajung , la par desigur
novus spune:
Anaan, cum esti ?? sper ca ti-a revenit vocea, as dori sa ti-o aud !!
Olga, tu ce faci ? nu ai gasit aparatul ? da un semn daca esti disponibila