Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - spun pt ca stiu ca nu te superi
eu una cred ca e prea mult pentru o petrecere de vineri
vei fi o aparitie waaaaw si consider ca ar fi mai potrivita, mai bine pusa in valoare la o petrecere de wk

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sondaj din categoria "tara arde si baba se piaptana": mi-am comandat o fusta tutu pentru petrecerea de vineri seara (zi de nastere intr-un restaurant inchiriat, deci vom fi numai "cunoscuti"; vi se pare ca e un articol vestimentar pentru "aripa tinara" sau merge si "peste 30 inspre 40"? Mama lui Ian.

eu zic ca merge, dc te simti bine in ea...si nu mergeti si cu copiii, adika gen " nu te apleka!"petrecere frumoasa!
Bianca-baga niste limonada, propolis, miere, d-astea greu inghitibile.
ILinka m-ai socat cu vestea cu gradinita unde s-a intamplat tragedia, saracul copil...foarte naspa...
Olga pana la urma ce ai rez cu echografia?mai e ceva ce te framanta?
gandeste pozitiv!
sanatate bolnaviorilor!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ina, mie tutu mi se pare ca e unul din putinele articole strict pt "aripa tanara", cum ai zis tu , dar intre prieteni e ok, mai ales cu asa gasca faina cum am vazut prin poze ca aveti voi, plina de nonconformisti (cu voi in frunte ) .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Cum mai sunt bolnaviorii azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Cum mai sunt bolnaviorii azi?

io-s mai bine. Nu mi se mai clatina capul atat de tare.

Sper ca si ghioceii sunt bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multumesc de pareri. Mai astept si altele

Precizez ca petrecerea are loc vineri seara pentru ca majoritatea celor "implicati" au toate week-endurile pline pina intram in Post. Ziua Omului a fost in 11 septembrie si n-a avut nicicum "loc" in calendar, asa ca si-o serbeaza vineri.

Despe "io si tutu": am in minte o imagine a outfit-ului pe care il voi purta dar cum fusta inca n-a ajuns la mine habar n-am cum va arata tinuta dupa ce ma indes eu in ea Nici nu-mi place tutu asta ce l-am comandat dar, m-am hotarit tirziu si n-am gasit nicaieri altundeva un tutu care sa ajunga la Bistrita pina vineri. Daca are Jambo chef, o sa-l rog sa-mi faca o poza inainte sa iesim din casa.

Novus, tutu pentru adulti e ca ala de fetite: scurt si infoiat. Al meu de aia nu-mi place ca nu-i infoiat destul.
Musai poze cu Ada in tutut

Mare rugaminte mare: va rog frumos sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa-mi spuneti/sugerati cum ar trebui sa ma imbrac eu (36), adica cum m-ati vedea sa "dau bine" la:
-chef cu prietenii
-botez (eu m-am simtit bine in frac, blugi si tricou )
-petrecere in club
-nunta.

Multu'

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sa vedem ce mai tin minte de zilele trecute si, la final, va mai expun un "bai" de-al meu; astai mare si important.

Bianca sa te faci bine repede! Sfaturi nu prea stiu de care sa-ti dau pentru ca eu nu racesc veci "tare" si-mi trece cu ceai cu lamiie si Humex. Am o prietena care ia cite 2 nurofene/panadoale o data si ii face bine.

Novus imi place de mor cum te prinde noua culoare; te face mult mai expresiva si-ti incadreaza fain fata! Mi-au placut tricoul imprimat (si am vazut in poze ca si Pisi a fost incintat ), tortul (felicitarii cumnatei cu talent), petrecerea si, ca de obicei, Ada care e totala in orice ipostaza!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Novus, tutu pentru adulti e ca ala de fetite: scurt si infoiat. Al meu de aia nu-mi place ca nu-i infoiat destul.
Musai poze cu Ada in tutut

Ma gandeam eu ca e la fel , am realizat dupa ce am scris ca nu o sa se inteleaga , vroiam sa intreb ce culoare e pt ca eu am in minte cel ce l-am comandat eu Adei care e in culorile curcubeului

Deci al tau ce culoare e ?
Daca e negru am in minte un outfit care ti se potriveste ca o manusa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Novus imi place de mor cum te prinde noua culoare; te face mult mai expresiva si-ti incadreaza fain fata! Mi-au placut tricoul imprimat (si am vazut in poze ca si Pisi a fost incintat ), tortul (felicitarii cumnatei cu talent), petrecerea si, ca de obicei, Ada care e totala in orice ipostaza!

Thank you de complimente !! si eu ma simt tare bine cu noua culoare , blondul meu era deja de Barbie
Culmea e ca eu am placat tot de la saten si mi-am tot facut suvite pana m-am trezit blonda , colegii de facultate au fost socati anul trecut cand am facut un schimb de poze, mi-au spus ca numai blonda nu credeau ca ajung , la par desigur

Mergi la inceput

Anaan, cum esti ?? sper ca ti-a revenit vocea, as dori sa ti-o aud !!

Olga, tu ce faci ? nu ai gasit aparatul ? da un semn daca esti disponibila

Mergi la inceput