Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Neata !!!!
Monnvas ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si ati dobandit virusii gradinaresti
Anaan, la voi cum e situatia ? sper ca e sub control
Sananate multa si celorlalti bolnaviori !!
Symplianna, ma bucur ca ai raspuns la apel
Ilinca, din cate stiu eu Nurofenul e valabil pana la data mentionata pe ambalaj, nu e ca suspensiile care sunt valabile o perioada mai scurta
Vineri soseste marfa
Ada are o noua pasiune : spalatul pe dinti asa ca prestam de multe ori pe zi, ceea ce nu-mi displace, aveam eu o problema ca nu se spala destul de des, na ca mi-a rezolvat-o ea !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Neata,
Io-s acasa cu dovleacul mare. Pana la urma m-a lovit si pe mine. Sper sa imi revin ca azi-noapte am facut frigul desi in casa era cald.
novus spune:
Bianca, sanatate multa iti doresc !!
La noi astazi se anunta 17 grade !!
Ilinca_M. spune:
Halou.
Predat copil la gradinita in buna stare. O fi fost supra-incalzita de la gradi (e si cald acolo, incalzire prin pardoseala) ca ieri n-a mai avut nimic (i-am luat temperatura si noaptea, prin somn, sa fiu sigura:))) iar dimineatza nici atat, s-a trezit singura, in verva.
In schimb eu am cam behait azi-noapte, cu botul in plapuma sa nu fac zgomot, dar tot am deranjat oleaca pruncul. Deci ar fi si varianta ca Sophiphi sa-si fi revenit de la anticorpii produsi de trupul meu usor malad
Tipa de la gradi a zis ca educatoarea mereu le verifica febra (intai prin simt tactil:))) ca-s speriate ca cica in octombrie un copil de la o gradinita a facut febra 40 si a murit (n-am intrat in amanunte, dar vecinul, tatal celeilalte fetite, s-a panicat groaznic si acum m-a sunat sa-mi spuna ca era o fetita din Sibiu care intr-adevar a murit la gradinita, zilele trecute, dar avusese nu stiu ce pneumonie, apoi meningita etc etc...nu stiu cum a putut fi dusa asa fetita aia la gradi). Of.
Gata, ma pregatesc de ore.
Novus Abia astept
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
ilinca - la noi la gradi nu se administreaza nimic, dar absolut nimic pana nu vorbeste cu mama la telefon - de ex, asta vara cand a facut 39.4 la gradi, nu i-au pus nici un supozitor cu novocalmin pana nu au vorbit la telefon cu bine; eu avand telefonul inchis au prestat sosetele cu otet pana am reusit sa ne auzim
in plus, la inceperea anului scolar completam o fisa in care spunem, printre altele, alergiile alimentare si medicamentoase, deci se cunoaste din start ce se poate si ce nu
bianca - vin cu cafeaua sa se faca mic bostanul
inghiti si tu niste tincturi sau stai si astepti sa te faci bine?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Logica feminina :) "Merg cu autobuzul catre casa. Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul. Dar cum sa ma adresez oare ? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs ? La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie. Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Andreea. Claudia e in delegatie... "Andreea, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?" Andreea: "De unde ne cunoastem??????" Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 buna dimineata dragelor, ilinca - la noi la gradi nu se administreaza nimic, dar absolut nimic pana nu vorbeste cu mama la telefon - de ex, asta vara cand a facut 39.4 la gradi, nu i-au pus nici un supozitor cu novocalmin pana nu au vorbit la telefon cu bine; eu avand telefonul inchis au prestat sosetele cu otet pana am reusit sa ne auzim in plus, la inceperea anului scolar completam o fisa in care spunem, printre altele, alergiile alimentare si medicamentoase, deci se cunoaste din start ce se poate si ce nu bianca - vin cu cafeaua sa se faca mic bostanul inghiti si tu niste tincturi sau stai si astepti sa te faci bine? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si jumatate |
Da-mi reteta!
Nu am muci...acum sunt mai bine. Am mancat o portocala:)
silvi8 spune:
buna dimineata!!!
ce faceti mamici de ghiocei?
sunt si eu una din club doar ca nu am mai dat de mult pe aici...vad lume noua, discutii noi...
nu mai sunt la curent cu ce faceti dar am intrat sa va salut!
crina e bine, azi s/a intors la gradi dupa 2 saptamani de stat acasa din cauza unei bronhotraheite. in rest e bine. e o minune de fetita cum cred ca sunt si ai vostri toti.
ultima noutate> va incepe cat de curand cursurile de balet.
voi i/ati inscris la cursuri, cercuri, activitati diverse?
de la 1 noiembrie se deschide si un bazin didactic de innot dar eu am o frica de apa si nu prea as vrea, sotul e insa foarte incantat.
imbratisam toti ghioceii cu mamici tatici si fratiori
silvi mama CRINEI
CRINA 2 ani
Povestea CRINEI
inapreda spune:
Sondaj din categoria "tara arde si baba se piaptana": mi-am comandat o fusta tutu pentru petrecerea de vineri seara (zi de nastere intr-un restaurant inchiriat, deci vom fi numai "cunoscuti"; vi se pare ca e un articol vestimentar pentru "aripa tinara" sau merge si "peste 30 inspre 40"?
Mama lui Ian.
novus spune:
InaPreda, nu stiu cum arata fustitele de adulti, cele de fetite mi se par dementiale, am comandat si eu una pt Ada
Ca stil mie mi se pare ca ti se potrivesc, te reprezinta, asa ca nu vad nimic iesit din comun sa mergi asa imbracata mai ales ca o sa fiti de-ai casei