Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, ai ghicit bine, e negru tutu-ul, desi tare mi-ar fi placut unul colorat! Astept detalii despre outfitul manusa din mintea ta!

Mama lui Ian.

Bluza neagra decoltata mulata, ceva cordon/curea in talie mai lata de saten, ciorapi mati grosi, pantofi negri platforma, poate manusi fara deget tot negre

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

pe-aproape!
Mai putin "muleurile".

Eu mi-am luat pentru partea de sus o "piesa" hibrid, ceva intre camasa, sacou si frac Are mineca scurta, bufanta, decolteu , se inchide in 2 capse mari, are cordon lat si in spate e croit ca un frac scurt!
Pina nu ma probez, nu stiu daca se "vijesc".

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Novus, da si manusi fara deget mi-ar trebui dar nu cred ca gasesc in Bistrita miine in cele 2 ore cit ies sa caut cadou la sarbatorit!
Si fraco-sacoul nu e larg e cambrat si cu cordon

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Novus, da si manusi fara deget mi-ar trebui dar nu cred ca gasesc in Bistrita miine in cele 2 ore cit ies sa caut cadou la sarbatorit!
Si fraco-sacoul nu e larg e cambrat si cu cordon

Mama lui Ian.

singura chestie e cum o sa stea in spate hibridul, sa nu vina cumva peste volane coada
altfel, mi se pare o combinatie pe stilul tau 100%

Mergi la inceput

Si eu sint nerabdatoare sa ascult impresiile Eleisi, la cum o cunosc/intuiesc, sigur se va intoarce triumfatoare!

Simplisa ne tii la curent si cu cariera consortului!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Coada e mai mult sugerata prin croiala; nu e din aia atirnatoare! Nu prea stiu cum sa explic dar, repet, daca are Jambo chef sa faca pe artistu', pun poze!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Coada e mai mult sugerata prin croiala; nu e din aia atirnatoare! Nu prea stiu cum sa explic dar, repet, daca are Jambo chef sa faca pe artistu', pun poze!

Mama lui Ian.

Pai e musai sa aiba chef, da ?!! abia astept sa vad combinatia !!

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine m-a intrebat de aerosoli; Geanina, oare?
DA, 3 minute ne-a recomandat; cum n-avem experinta cu aerosoilii, ma gindeam ca asa cere "procedura standard" Mi-a spus sa-i pun 1 ml de ser+1 ml de fixo...

Voi cum faceti?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai Gina, nici eu nu vad fusta aia fara ceva mulat in partea de sus. Sincer! Acum chiar nu pot sa imi imaginez cum ar da cu ce zici tu, dar parerea mea e ca merge cu ceva simplu in partea de sus, tocmai pentru a pune in valoare fusta, iar o camasa cu maneci bufante s-ar putea sa fie prea mult. Zic eu, fa o poza inainte si ne dam cu parerea pe text Eu te intrebam de aerosoli. 10 min, 1 ml ACC 1 ml dexa 8 ml ser fiziologic. Eu niciodata nu am pus asa mult, ci maxim 1 ml ACC si Dexa si completat cu 9 ml ser.

Mergi la inceput

"Nenea" sper sa te prind diseara "live"! Ma bucur ca Anei e ok si e din nou pe baricade! Sanatate multa si tie!

Olgutzule nu pui niste pozici recente? Sint convinsa ca arati total opus la ce ne povestesti tu acolo! V-ati decis la nume?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Gina ma bucur ca si Calin este mai bine si-mi pare ca sinteti in aceeasi faza cu gradinita ca si noi. Si la noi asta e a 3-a saptamina de stat acasa. De abia miine terminam antibioticul si mergem la control.

Aveti habar ce diferente sint intre BRONSITA si BRONSIOLITA?
Mi-a venit sa pling cind am citit ca l-au chinuit pe Calin ca sa-i scoata secretiile. Nici macar nu eram la curent ca ar exista o asemenea procedura.

Am uitat sa-i multumesc Gianinei pentru previziunile optimiste referitoare la anul de gradinareala cu nr 2. Io-s cam necajita ca Jambo nu mai vrea sa-l ducem pina in primavara. In fine, o sa dezvolt cind va voi povesti despre "bai-ul meu cel mare"

Mama lui Ian.

Mergi la inceput