Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
Floric nu stiu daca am gresit da', in aceste 3 saptamini de vacanta fortata, am iesit zilnic cu Ian. Ultima doctorita -cea "buna"- ne-a pus interdictie la gradi' , "afaia" a zis ca putem iesi. E drept ca durata iesirilor a depins de temperatura de afara. In ultimele zile, de cind e mai caldut, iesim chiar si de 2 ori, adica si inainte si dupa somn.
Io cred cu tarie ca, pe linga tratament, igiena si aerul "curat" fac bine in orice boala
Sa stii ca m-a amuzat teribil bancul postat de tine.
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Cuscra pup Sophiliciul pentru recordul intr-ale gradinaritului!!!!!!!!!!!
Pisik cum stati cu "bahaosul"? Sinteti in grafic?
Mama lui Ian.
Ilinca_M. spune:
Halou!
Ce uitasem: novus, tortul ala din poze, al lui Pisi, zici ca e facut de cumnata-ta?! Pfuuu, da' se pricepe nu gluma, chiar ma gandeam ca cine stie ce cofetarie sofisticata aveti voi in Deva de-a facut asa ceva!! Chiar c-ar trebui sa-si deschida o firma, un laborator, ceva!
De Ada nu pot sa mai zic nimic, ea te lasa mereu speachless iar freza ta imi place.
Cuscra, si io-mi imaginez tutu-ul cu ceva mulat, gen costum de balet/ fitness, sau poate asta e imaginea din capul nostru fiindca asa-s balerinele?...Da' io chiar sunt curioasa cum e asa-zisul frac, ca n-am imaginatie! Vreau poze!! Oricum tu esti genul careia ii sta bine oricum,genul care poarta excentricitatile cu naturaletze
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Cum raspundeti la intrebarea aceasta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167657&nm=Care-e-scopul-gradinitei
Eu sint de acord cu autoarea topicului!
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Chiar daca am pus o intrebare noua, inca mai astept raspunsuri si la cele vechi. Multu'
Mama lui Ian.
Ilinca_M. spune:
Dodo-pui, eu zic ca ar trebui sa deschizi subiect pe tema curriculum-ului diferentiat, eventual in subforumul cu "scoli etc" sau la "psihologic", sigur vei primi raspunsuri avizate, am vazut ca sunt multe fete pe forum la curent cu probleme de-astea de-ale invatamantului primar/ incluziv etc.
Sa va las si io poze de la iesirea de dupa bal, in unele parca-s muci (verzi:))), da' sa stiti ca de fapt nu-s:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Ilinca, nu vreau sa te supar dar n-ai deloc moaca de profa! Cred ca toti elevii ar iesi cu tine la o bere! O fi oare apanajul profilor de filozofie??? Ca si al meu dirig, filozofie preda, e un mare "distrator" si distractiv si e tare indragit. De unii. Altii nu-l suporta. Dar indiferent nu ii e nimanui.
Mama lui Ian.
inapreda spune:
S-a trezit Ian, asa ca pauza mi s-a terminat
Ne imbracam si "meshem afaia" la cererea copilului care de ieri dupa masa e din nou asa cum il stiam: vesl, povestitor, pus pe shotii, rizator, glumetz, etc. etc
Mama lui Ian.
simplyana_m spune:
Ina, eu pe tutu ala pe tine il vedeam impreuna cu:
1. top negru mulat, cu maneci 3/4 si decolteu adanc, rotund + maiou larg decoltat (din paiete eventual), tot negru, pana mai jos de talie, pe solduri, si tot pe solduri curea lata din piele rosie + colanti/ciorapi negru mat + balerini rosii. Accesoriile: daca sunt paiete, atunci accesorii negre si late la baza gatului si incheieturi, tot cu paiete, margelute; daca nu sunt paiete pe maiou, accesorii lungi si multe, margele rosii, piele. Floare fantezie rosu/negru din tulle si margele negre, in par sau la gat. Geanta plic neagra.
2. maiou sau tricou NEmulat, mai lungut, cu dungi late orizontale alb-negru, sau alb cu imprimeu negru (cu un Mikey Mouse de exemplu), centura lata pe solduri, neagra + sacou barbatesc gris (poate cu dungute fine verticale), cu maneci "suflecate" + ciorapi negri mati + balerini negri. Accesorii masive metalice, palarie "Michael Jackson", poseta mica neagra, cu curea lunga si subtire.
Dar sa stii ca "vad" foarte bine si "hibridul" descris de tine, si-mi imaginez ceva chiar chic si original (spre deosebire de cliseele pe care mi le-a adus mie "tutu" in cap )
La intrebarea despre gradi, pe mine ma reprezinta bine de tot primul post al Sabinei.
La exercitiul de imaginatie propus, mie mi-a placut mult de tot, o tinuta de-a ta retro (aia cu pana in cap ), si mereu mi te imaginez tot pe-acolo, la mine Ina= "the 20's". Adaptata la ocazie, ofcourse.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Ilinca, subscriu si eu la spusele Inei, n-ai moaca de profa! ...ai moaca de Phiphi!
http://www.lucamic.blogspot.com/