Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Ce m-am distrat cu Anei si cu "Nina"!Fug la birou, dar am intrat repede ca sa spun ca noi avem aparat de aerosoli de la Laica, e cu ultrasunete (nu face niciun zgomot). Sunt foarte multumita de el, este excelent. Bine, si pretul...220 lei parca, acu 1 an si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

INA si eu te vad Gothic Rock. Si de ce sa nu te imbraci cu tutu? Cred ca mai degraba daca ti-ai pune un deux pieces ti-ai soca prietenii!

Daaa , asta vroiam sa zic si eu, sigur NU te vad imbracata in deux pieces

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Andrei(canta): Melc, melc, dodobelc...
Eu(cu vocea-mi gajaita:Codobelc
Andrei: Dodobelc...mami, nu stii deloc!

(Drept e ca-i mai fain dodobelc decat codobelc)

Super tare Andrei !!
astept sa-ti revina vocea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

NOVUS ce vroiam sa-ti zic eu - dincolo ca-ti vine bine noua culoare (da' cred ca orice nuanta de blond iti vine bine) - este ca eu te-as vedea si cu el ceva mai scurt. Nu radical, asa vreo 5-6 cm . Ma gandeam zilele trecute ca a trecut aproape un an de cand tu ai pus filmuletele cu Ada (primele) in care povesteati in pat, inainte de culcare. Si cum copii nostri sunt nascuti in aceeasi zi, ma gandeam cat de mare e diferenta de dezvoltare. Calin abia, abia ingaima cateva cuvinte si ceva mini-propozitii stalcite...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Andrei(canta): Melc, melc, dodobelc...
Eu(cu vocea-mi gajaita:Codobelc
Andrei: Dodobelc...mami, nu stii deloc!

(Drept e ca-i mai fain dodobelc decat codobelc)

Super tare Andrei !!
astept sa-ti revina vocea

da da..noi suntem la "obinita papa miele"-cantecul Albinita!de 14 ori l-am zis la culcare asearadar a meritat, s-a trezit ca o albinita, vesela si nerabdatoare de Dinisa de la gradi

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,buna dimineata

ela draga, nu stiu ce altceva as putea sa mai spun in plus fata de ce au zis fetele, insa iti povestesc altceva:
am o cumnata medic in timisoara, copilul are 4 ani
asta vara a fost la un interviu la un spital din germania iar din septembrie lucreaza deja acolo. Acum sotul invata germana intensiv, copilul este la gradi la bunici iar din decembrie se reunesc cu totii acolo; daca nu ar fi fost vorba de garzi, si-ar fi luat deja copilul cu ea, in timpul zilei lasandu-l la gradinita.

probabil ca acum urmeaza cea mai grea perioada din viata ta, a voastra ca si cuplu, iar tot ce-ti doresc eu este muulta-multa putere sa ramai ferma pe pozitii, sa-i "lamuresti" pe toti ceilalti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

.si eu vreau sa redevin blonda, ca in tinerete, pana-n sot si copil si etc...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

PS: sap-ul nu-i o mare filozofie chiar deloc, asta sa fie chiar ultima ta grija

Mergi la inceput

pisikule -la ce medic ati fost la medlife?
sa ai spor cu impachetatul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

NOVUS ce vroiam sa-ti zic eu - dincolo ca-ti vine bine noua culoare (da' cred ca orice nuanta de blond iti vine bine) - este ca eu te-as vedea si cu el ceva mai scurt. Nu radical, asa vreo 5-6 cm . Ma gandeam zilele trecute ca a trecut aproape un an de cand tu ai pus filmuletele cu Ada (primele) in care povesteati in pat, inainte de culcare. Si cum copii nostri sunt nascuti in aceeasi zi, ma gandeam cat de mare e diferenta de dezvoltare. Calin abia, abia ingaima cateva cuvinte si ceva mini-propozitii stalcite...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Nina, multumesc de complimente , chiar ma gandeam si eu sa-l mai scurtez, de data asta am zis doar sa-l vopsesc dar data viitoare il mai si ajustez

Cat despre filmulete, chiar ma gandeam zilele astea ca nu am mai filmat-o deloc si mi-e ciuda ca perioada asta e asa frumoasa, avem in continuare seara povesti inainte de culcare doar ca acum sunt multtt mai complexe , musai trebuie sa o mai inregistrez

Mergi la inceput