Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 13
Gina2008 spune:
Calin striga la mine
- Mamiii...
(eu, nimic)
- Mama, mama...
(eu, tot nimic)
- Niiinaaaaaa!
Imi place atat de mult sa mi se spuna "Nina". Nu as fi crezut ca o sa-mi placa numele asta...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
Neata,
Io-s mai bine dar Vladimir are niste muci. Bine, muci avea oricum...asa pe alocuri. Acum ii curg. O sa ii iau Sinupret si Grintuss. Bine ca el nu are temperatura.
INA, io cu tut-ul tau te vad rock. Adica varianta propusa de Simply cu tricoul cu Mutulica/Mickey in sus insa eu as adauga o geaca de piele scurta cu capse si lanturi (rock nu te pitipoanca) si bocanci in picioare...Adica un fel de Gothic-rock
pisigri spune:
Ela, in primul rind felicitari !!! in al doilea rind, desi nu sunt de acord, cu el, eu il inteleg perfect pe Dan. Singurul lucru din lume care m-ar mobiliza sa plec din RO ar fi Ilincutza. Sau poate nu am dat inca cu capul de pragul de sus destul aici...?
Dar Dan, vorbeste limba germana? E germanofil? Ii place stilul? Are sanse sa isi gaseasca de lucru acolo? Poate astea sunt chestii care il sperie mai mult decit perspectiva de a sta voi separati pt 1-6 luni...
Inapreda, eu mai zic o data doar ca vreau sa vad pozele cu tututu-ul :). Pe tine.
Anaan, sanatate !
Gina, Pisik, sanatate shtrumphilor !
Dodo, chiar nu stiu ce sa spun la problema voastra (mai mult decit am spus deja). Invatatoarea, prof de sprijin, whatever, sint oameni care ar trebui sa fie deschisi la o discutie intre 4 sau 6 ochi cu tine, nu sa te expuna judecatilor celorlalti parinti.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Inapreda, nu am apucat inca sa citesc tot la topicul cu gradi, ma pun acum pe lecturat DAR ai vazut ca prietena noastra comuna nu e de acord cu Sabina, da?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata !!!
Ela, tare m-am bucurat cand am citit vestea, intr-un fel stiam ca asta va fi raspunsul alor de acolo doar nu te-au chemat degeaba, la fel cum intuiam deja si reactia lui Dan .
Cum au spus si fetele, el acum e speriat de nou si e nesigur de aceea a reactionat asa (idem ar fi reactionat si Pisi caruia ii e groaza si numai cand avem musafiri nemti ), nu poate pune in balanta toate lucrurile pozitive care s-ar intampla acolo sau macar sa ia in calcul o incercare ca poate chiar nu se acomodeaza (noi avem un prieten de familie, sotia plecata de 20 ani i nGermania, el dupa vreo 5 ani dar pana in zi de azi el nu s-a acomodat, refuza sa invete germana si toate vacantele si le petrece in Romania)
Si probabil l-a mai deranjat ca a fost pus in fata faptului implinit cu toate ca probabil ati discutat asta inainte sa mergi la interviu, nu ? adica era clar ca o sa va mutati acolo
Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, cum sa-l iei pe Dan, tu il cunosti cel mai bine, ai putea eventual sa il intrebi ce il face sa vrea sa ramana aici
Te sun un pic mai incolo, la vorbit sunt mai buna decat la scris doar am stabilit !!
Oricum te felicit, esti tare, bravo !!!
Pisik, si pe tine te sun mai incolo, ieri ni s-au defectat telefoanele !!
Revin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gina2008 spune:
INA si eu te vad Gothic Rock. Si de ce sa nu te imbraci cu tutu? Cred ca mai degraba daca ti-ai pune un deux pieces ti-ai soca prietenii!
Vroiam sa-ti mai zic de bronsita si bronsiolita... Ca intrebasei de ele. Eu nu stiu sa-ti explic chiar in termeni medicali (aici Mada te poate ajuta), insa stiu sigur ca bronsiolita e mult mai grava.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 INA si eu te vad Gothic Rock. Si de ce sa nu te imbraci cu tutu? Cred ca mai degraba daca ti-ai pune un deux pieces ti-ai soca prietenii! Vroiam sa-ti mai zic de bronsita si bronsiolita... Ca intrebasei de ele. Eu nu stiu sa-ti explic chiar in termeni medicali (aici Mada te poate ajuta), insa stiu sigur ca bronsiolita e mult mai grava. Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
No, pai mie mi-a spus ca are "bronsiolita", pe reteta a scris "bronsita", i-a prescris antibiotic 7 zile, sirop de patlagina, ceva gen "biotics" si cite 3 min de aerosoli. Diseara mergem la control. Sper ca-mi zice a e ok, desi, mai nou, eu parca il vad roshu in git. Sanatate!
Mama lui Ian.
inapreda spune:
'mneata buna!
Dau si cafea cu grefe si struguri si nu, nu mai tin disociat dar m-am obisnuit sa maninc fructe dimineata!
Multam de pareri ; mi-a mai venit sufletul la loc, vazind ca tot mai multe imi spuneti ca tutu rules! Vad cum fac sa pun MUSAI si pozele alea, desi inca n-am descarcat nici macar pozele din Italia
Tre' sa merg sa-mi spal parul si apoi purced la oras in cautare de cadouri si, daca am noroc si am cu cine -lumea lucreaza la ore din aste matinale- beau si o cafea!
Va pup, ne "vedem" cind doarme Ian.
Mama lui Ian.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Halou! Ce uitasem: novus, tortul ala din poze, al lui Pisi, zici ca e facut de cumnata-ta?! Pfuuu, da' se pricepe nu gluma, chiar ma gandeam ca cine stie ce cofetarie sofisticata aveti voi in Deva de-a facut asa ceva!! Chiar c-ar trebui sa-si deschida o firma, un laborator, ceva! De Ada nu pot sa mai zic nimic, ea te lasa mereu speachless iar freza ta imi place. |
Daaa chiar e priceputa, sa vedeti ce alte minunatii a facut
E talentata si are simt artistic, face tot felul de chestii de la crosetat pana la felicitari
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
Salut!
Bey ce de vesti..
cu ce sa incep?
hai cu Dodo! sigur vei gasi solutia pentru Bogdi ca na asa sunt mamele bataioase si pana acum ati invins toate obstacolele, insa cred ca d-na inv asta asteapta niste"atentii", ia-o prin invaluire, poate poate isi da altfel interesul, acuma ce mai conteaza, incerci si varianta asta..multa bafta!
Ina cu tutu-l eu te vedeam cu tricou negru plin de paiete, niste manusi si botine sau oricum un pantof plin, negru si cu palarie, sau...ai grija cum iti faci coafura, conteaza, ori retro ori punk, tapat asa prins in coada, cu volum inalt...scuzati exprimarea de frizerie de balta
Ela-vai ce frumos ca ai reusit sa ii impresionezi pe nenea aia germanici, sa stii ca nu inteleg la sotii astia ai nostri o chestie: de ce de cand devii mama, nu mai ai voie sa fii si femeie.decat 25%? aici e egoism..ce sa-ti spun nu e pregatit, pey de ce te-ai mai prezentat la interviu, nu? sa fim sinceri MUnchen nu e un capat de lume si plus ai mai multe de castigat decat f..Romania, mai ales pentru copil!!! nu mai zic nimik ca si eu am un incuiat acasa, sotul avea sanse cu bruxelles si madrid, insa a dat cu picorul , dc e bine langa ma-sa si tac-su.nu stiu dc tu te confrunti cu asa ceva...e clar ca e tipul care nu cedeaza usor, insa parerea mea e sa nu cedezi, pe motiv "hai macar sa incercam"bafta la discutii!
fetelor maine incepe wk meu.,deja facui o grmaada de preg...bagaje..sper sa ma deconecteeeeeeeeeeeeez!in rest las cafea, ca stiu ca vreti, joia mai ales
deci sa inteleg ca ap de aerosoli, toate ati mers pe acela OMron?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009