Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Felicitari Ela pentru reusita ta... vin si eu o parere din punctul de vedere al omului care sta departe de jumatatea lui.
Nu cunosc situatia voastra financiara (rate banci, chirie, sot cu servici bun etc.), cum toate astea le stii doar tu e bine sa le pui in balanta si sa vezi daca merita sacrificiu. E foarte greu sa fii departe de cei dragi, cumplit (ma rog, la mine mai dificil pentru ca ne vedem la 5 luni)... pe de alta parte, ideea de a pleca din Ro.este una SUPER BUNA daca reusesti sa gasesti un job sotului ar fi minunat, sub nici o forma sa stati separati ani de zile. Ramane sa il lamuresti pe el sa vina acolo (sper ca e cunoscator de germana altfel se adapteaza mai greu)
La mine e cu totul alta situatie, eu as pleca si maine in America dar nu avem nici unul job pe uscat, ne trebuie green card iar pe vas nu putem sta toti 3. In plus avem rate la banca pe inca 11 ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dragelor- zilele astea avem INDAGRA asa ca putem distra ghioceii cu animale, pasari, tractoare, combine
(eu una abia in dimineata asta am aflat intamplator butonand radoiul din masina)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Hai ca am avut ceva de recuperat...

Ina si eu fusta tot in combinatia pe care a descris-o Simply si Bianca. Adica fusta si un tricou de bumbac cu un impreu. Am vazut chiar o tipa imbracata asa la un eveniment si tare mi-a placut. Tricoul era mai lungut si i-a facut un nod intr-o parte. Se vedea fain.

Bebe am renuntat sa fac in plus orice ecografie, cu atat mai mult amnio. A vorbit si ginecologul meu cu dr care mi-a facut ecografia si i-a zis ca inafara de acest "semn" nu mai exista nimic suspect. Si dr ecografist si ginecologul au zis ca in locul meu nu ar face amnio, dar ca este decizia mea ce vreau sa fac. Medical, dr ginecolog mi-a zis ca nu-mi recomanda. Si oricum am stat eu si m-am gandit ca as face degeaba toate aceste lucruri si doar as cheltui timp si bani, caci eu oricum n-as face niciodata avort. Nu-mi ramane decat sa raman optimista si sa sper ca bebe este ok. Asa am inceput sa cred, desi mai apar cateodata ganduri negre, dar sunt mult mai bine.

Ilinca faine pozele, doar ca n-am inteles daca erai cu profii sau cu elevii sau amestecati Toti sunteti foarte tineri, in frunte cu tine bineinteles.

Ela eu doar te sustin, caci fetele ti-au dat multe sfaturi bune. Bafta multa si sa ne tii la curent

Pisik sper sa-si faca treaba tratamentul cel nou Lui David ii este dor de Ana. Poate mai veniti pe la noi, sau daca aveti treaba multa ne-o trimiteti pachet

Noi in rest suntem bine, David din ce in ce mai plictisit si mie mi-e din ce in ce mai greu sa-l distrez. Nu mai are rabdare sa vina Chiti de la scoala. Dar si cand apare, este mare distractie la noi in casa

O asteptam si pe Buca (babusca) sa vina din Ukraina

Pupici la toata lumea!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pun poze de la ziua lui Chiti, dar pe mine nu ma gasiti acolo

https://picasaweb.google.com/olgagireada/October192011

Pe mine si burta mea ma gasiti aici , am fost la o cununie civila la un verisor

https://picasaweb.google.com/olgagireada/CununieRamonaSiCasum#5664941583081669154

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pun poze de la ziua lui Chiti, dar pe mine nu ma gasiti acolo

https://picasaweb.google.com/olgagireada/October192011

Pe mine si burta mea ma gasiti aici , am fost la o cununie civila la un verisor

https://picasaweb.google.com/olgagireada/CununieRamonaSiCasum#5664941583081669154

Io nu pot deschide nici un link din cele 2? Cica nu e nimic...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

nici eu, nici eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Nu se vad pozele, OLGA!

Mergi la inceput

bianca - ai inviat?
te mai rasfeti acasa sau esti deja obosita la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - ai inviat?
te mai rasfeti acasa sau esti deja obosita la servici?

sunt la birou. Dar asa as mai fi stat bolnava. Aveam ceva treaba astazi dar maine cred ca iar ma imbolnavesc.

Sunt mai bine dar totusi...parca imi ies picioarele din sold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Nina draga, uite cum ti-a gasit calin o noua identitate!

Eu sunt tot ragusita rau, dar macar nu mai sunt muta si parca starea generala mi s-a mai imbunatatit nitel. Am inceput sa iau de ieri un antibiotic natural, recomandat de farmacista - habar n-aveam ca exista asa ceva.

Andrei vrea la gradinita, dar nu stiu daca mai are rost sa-l duc maine( azi i se termina tratamentul), tinand cont ca saptamana viitoare e vacanta.

Olga, ne-ai ispitit cu pozele si nu se pot deschide linkurile!

Bianca, sanatate!

Mie mi-e dor de Chatonel, de Mababei si de Mihaelacg, pe care n-au tinut-o prea mult avanturile forumistice!

Mergi la inceput