Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multe lunitze, Lucas, pui frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, nu fi supi, vb lui ally, mai bine sa nu manance el bataie..., amuza-te... si cerceteaza dc i-a batut... discutati asa caintre oameni mari de genul tati tu ce-ai facut la servici? si tu Cristi la gradi?, si sa stii ca aseara cand faceam treaba(am facut curat in casa, in bucatarie, pus haine calcate la loc, spalat alte rufe)m-am gandit ca vreau un serviciu diferit cand ma intorc la munca unul in care sa muncesc mult si sa castig bani sa-mi iau menajera si eu cand vin acasa doar sa ma joc cu fetele...sau sa stau cu sotu'
yasmy si viss si mada si eu am visul cu camasile una pe umeras, intr-un derssing...cat de mic
strumph, join the club!si un secret: nu dispera! incet incet... gandeste-te ca tb sa se adapteze la un alt fel de alimentatie... gandeste-te cum ar fi sa treci tu acum pe mancare asiatica... ai inghiti sushi, dupa sushi... asa deodata... asta dau exemplu ca stiu ca tie nu-ti plac bucatariile straine ff tare..
yasmy, la multi ani pt junior!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

happy, ce idee buna cu gutuia coapta... sa-i fac si eu andrei ca vad ca din astea parfumate gusta, ca nu pot sa zic mananca la cant ei...si sa stii Andrei daca ii e ff foame vrea lp nu piure
sa ma laud AVEM CERCEI.....sunt niste bobitze albe inconjurate de auriu, dar in urechiusele ei... par mari desi sunt minuscule...cred ca ii las pe astia pana la 1 an... si ii gasesc atunci unii mai mari

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, incerca sa-i dai marul copt, e mai gustos decat crud si poti pune si putina scortisoara.
Iar in piure e ff ok sa pui putin pl, sau chiar laptic de la tine

sunt neagra de suparare..Cristi a devenit bataus la gradi azi mi-au spus educatoarele ca a batut toti copii care puneau mana pe masinutele cu care se juca el ..baietei si fetite . ieri a venit acasa muscat de mana, azi a re inca 3 zgarieturi pe fata . Totusi a primit si azi o stampiluta pt buna purtare
Sunt extrem se suparata..nu stiou ce sa fac...imi vine doar sa bocesc...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Off mada nu fii suparata. Asa sunt copii la gradi! Bine ca e barbatel si stie sa se apere. Probabil un alt copil a vrut sa- l cafteasca si s-a aparat. Tb sa vb cu el sa vezi ce s-a intamplat.
Hai ca ai baiat cuminte!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Ailed- ce tare asta cu sushi:)))
Ai dreptate, sunt si ei niste pui de om...noi vrem de la ei totul perfect!

Eu zic sa nu formam un club ca poate nu mai ies din el mandrele

Bvvv pt cercelusi. A plans?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

alexina, da ai dreptate sa nu se prinda smecherele...
evident ca a plans... dar i-am aratat niste margele din pietre semipretioase -am la cine sa las mostenire margelele...., ca doar eram la bijutier... si i-am cantat "elefantul cici" si i-a trecut... si i-a facut si la a doua ureche...si iar am repetat figura... si dupa am iesit la plimbare si i-a trecut...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor,am venit si eu sa ma plang putin ...sunt mega obosita si nu stiu cum sa-i mai fac fata lui Eduard,ma termina efectiv.Nu vrea sa se joace cu jucarii,nu stiu de ce nu-i plac si vrea sa stea in picioare non stop si sa topaie.Nu-i mai place nici in jumper,nici in sacaunul de masa,nici in patut ...nicaieri mai exact....doar pe jos in picioare. Se loveste cand,cade pune buza si se ridica inapoi prin sprijin.TRrebuie sa stau non stop dupa el si nu asta este problema dar sunt ramasa fara energie si el tot mai vrea.Acum astept sa ajunga sotul acasa si sa fugggg sa-i luam premergator ca poate asa mai respir si eu.Acum scriu cu chiu cu vai ca el este in picioare sprijinit de mana mea stanga (in pat) si abia ma descurc la tasta la cum topaie.Vorbim mai pe seara acum il fac un avion si apoi il plimb cu calutul(eu) si asa poate mai oboseste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Fetelor,am venit si eu sa ma plang putin ...sunt mega obosita si nu stiu cum sa-i mai fac fata lui Eduard,ma termina efectiv.Nu vrea sa se joace cu jucarii,nu stiu de ce nu-i plac si vrea sa stea in picioare non stop si sa topaie.Nu-i mai place nici in jumper,nici in sacaunul de masa,nici in patut ...nicaieri mai exact....doar pe jos in picioare. Se loveste cand,cade pune buza si se ridica inapoi prin sprijin.TRrebuie sa stau non stop dupa el si nu asta este problema dar sunt ramasa fara energie si el tot mai vrea.Acum astept sa ajunga sotul acasa si sa fugggg sa-i luam premergator ca poate asa mai respir si eu.Acum scriu cu chiu cu vai ca el este in picioare sprijinit de mana mea stanga (in pat) si abia ma descurc la tasta la cum topaie.Vorbim mai pe seara acum il fac un avion si apoi il plimb cu calutul(eu) si asa poate mai oboseste.

Eduard Andrei 02.04.2011

ALLY , VEZI CA SUNT UNELE IN CARE POTI SA BLOCHEZI ROTILE SI SA STEA PE LOC, cred ca si pe noi ne paste asa ceva ca nu are stare deloc cand nu doarme

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Offff,STRUMPHY te inteleg perfect daca ar fi sa spun cate am tras cu diversificarea asta as scrie un roman, rabdare mami!!!! eu pot sa spun ca am incercat de toate de la tot felul de combinatii intre fructe si apoi intre legume care nu mergeau decat o zi doua apoi am pus legumele in biberon faceam ca o supa crema din toate si puneam biberon pt cereale. dupa am incercat cu lingurita nu vrea apoi am luat o ling de metal si sa vezi ce manca cu ea asa ii dau si acum pot sa spun ca acum dupa aproape doua luni de la inceperea divers mananca binisor incearca orce vezi ca pana la urma o sa ii placa si ei ceva. si de banana poti sa ii dai si urmaresti daca apare ceva opresti dar rar se intampla poti sa pui doar doua feliute la fructe ca e mai dulce si poate ii place.BAFTA!!!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
azi n-am avut timp sa intru, am fost la shopping toata ziua si acum m-a luat o toropeala de la frig. am baut si ceai , am facut si baie...o sa dorm ca un bebelus, mai ceva ca Anastasia

urez si eu La multi ani! pentru Lucas si Rebeca
sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii

catank vad ca si tu ai treziri noaptea cu papica, asta este, uneori papa mai mult, alteori mai putin. si Anastasia vad ca iar a inceput sa pape.
am observat o chestie, daca nu ii mai dau asa multa titi intre mese papa mult mai bine. asa cand tot sugea toata ziua ce foame sa ii mai fie si cum sa mai pape ea supica bine. ia incearca si tu la fel.
si noi la fel dormim.
ti-a raspuns madutza in legatura cu smanatana si iaurtul

viss ce-mi place cand povestesti de bebei, cum se joaca ei...parca ii si vad, dragutii de ei. asa este, pungile sunt o mare atractie

persi vad ca este o perioada cam agitata cu somnul pentru majoritatea bebeilor, poate apar ceva dintoci.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput