Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
strumph, incerca sa-i dai marul copt, e mai gustos decat crud si poti pune si putina scortisoara.
Iar in piure e ff ok sa pui putin pl, sau chiar laptic de la tine
sunt neagra de suparare..Cristi a devenit bataus la gradi azi mi-au spus educatoarele ca a batut toti copii care puneau mana pe masinutele cu care se juca el ..baietei si fetite
. ieri a venit acasa muscat de mana, azi a re inca 3 zgarieturi pe fata
. Totusi a primit si azi o stampiluta pt buna purtare
Sunt extrem se suparata..nu stiou ce sa fac...imi vine doar sa bocesc...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Good morning la amiaza ![]() da asa-i cand esti foarte ocupat ![]() ![]() ![]() vad ca tot subiectu bucatarii si bai e la putere ![]() ![]() ![]() 1. Nu i-a placut deloc morcovul ieri, a fost a 2 a zi, azi i-am fiert pastarnac si o sa incerc sa ii dau putin morcov si mai mult pastarnac , daca nu si nu vrea, eu zic ca e ok sa ii pun niste lp poate ii place mai tare? sau nu trebuie ? voi ce spuneti ? ![]() 2. fructe dimineata la 10 i-am dat mar cu para si foarte putina pruna, nu prea a mancat, o fi de la pruna? sau din cauza ca para nu era asa dulce, i-am cumparat ieri din alt loc ca nu m-am mai dus la magazinul bio ca eram in graba si i-am luat de la supermarket englezesti , sa fi fost de la pere ca nu erau prea dulci ? mie una mi-a placut dar ei nu ![]() ![]() ![]() multumesc de raspunsuri anticipat ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
![](pupic.gif)
Repede ca ma grabesc sa ies
Dau si eu cu pareerea ca la mine e la fel
![](plang.gif)
1. Poti sa pui lp in legume. Snt copii care doar asa accepta pana se obisnuiesc
Pastarnacul vezi ca e fff parfumat.daca nu ii place eu zic sa-i faci un dovlecel simplu si sa vezi.....
2. Intoarce-te la ce i-a placut ei...adik para...si da tb sa fie din aia buna si dulce. Banana poti sa-i dai ca nu se intampla nimic. Acum fiecare face cum vrea
![](pupic.gif)
Dificil nu? Mama masii. A mea a mancat azi 5 lingurite s gata apoi i-am dat borcanel si tinea ciocu deschis la inca 5 lingurite. Deci am luat si pranzul
![](punk.gif)
Ma grabesc sa ies afara ca e fff frumos
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alexina cu mobila de buc. ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Fac azi si pun in album ok? Te anunt
![](pupic.gif)
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
mda...pot sa ma arunc de la etaj ?
da macar sa mai urc un etaj mai sus in mansarda ca de la etajul asta 1 e prea aproape
nu a mancat deloc... da deloc... a deschis gurita cand am ajuns cu borcanelul in fata ei si s-a strambat ca toate alea, apoi nu a mai deschis gura deloc am incercat toate cantecele si strambaturile care le stiam, nika... radea cu gura inchisa cu buzele strans strans
am fost si i-am facut putin lp sa ii pun in legume , am zis poate asa o vrea, o fi mai bun... neahhh.. n-ai sa vezi, nu a deschis gura deloc... i-am pus pe buze cu lingurita sa guste sa vada ce e diferit de ce a primit inainte, nimic, nu a deschis gura deloc
apoi , mi-a venit o idee,. zic o fi ea diversificarea cu lingurita dar pana prinde gustul sa vad poate vrea la biberon, i-ampus pireutul in bibe, i-am pus o cupa de lp si apa calduta si i-am amestecat si cand a vauzt sticla radea cu gura pana la urechi, cand i-am pus bibein gura, bleahhh cahh, kk ... da nu asa, a tras de 2-3 ori maxim si apoi se uita la mine , ca si cum ar spune, uhm...vrei sa ma prostesti, unde e lapticul meu? ce imi dai mie asa prostii
off imi vine sa plang.. stiu ca nu ar trebui sa ma stresez, dar parca vad ca o sa imi scoata par alb diversificarea asta , o sa ma scoata la pensie
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lparpala/lparpala.jpg)
lparpala spune:
Tocmai am terminat si eu cu pitica pranzul. Initial a luat vreo 2-3 lingurite cu urlete. Drept urmare am abandonat si am pus-o la san. Dupa ce a papat san am mai incercat iar piure de legume cu carnita si mi-a mancat jumatate de castronel (aprox. 100 ml).
Sunt oarecum multumita, dar nu pe deplin.
Asta e, strumph, trebuie sa ne iasa si noua perii albi de la ceva. Iar tu daca tot ai scapat de motan ce sa-ti scoata peri albi daca nu diversificarea?
Ne pregatim si noi de iesit afara. Daca ma mai lasa pitica, mai intru si mai pe seara.
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Strumpitz, hai sa iti spun si eu o varianta si daca vrei o poti incerca poate functioneaza.Cand am inceput diversificarea Duracell-ul meu manca de ma minunam, ca mai apoi sa pape tot mai putin.Nu am vrut sa incetez si sa fac pauza si nici sa fortez copilul sa manance mancare solida ca DE, a inceput diversificarea...si am incercat sa fac tot felul de combinetii pana am gasit ce si cum ii place.Cel mai bine imi accepta legumele(pireul 160gr) cu 2 cupe de cereale. Incearca asa si poate da de gust si papa.Poti pune in legume mai multe ...cum ar fii: lapticul tau sau lapte praf,3 picaturi de ulei de masline extra virgin si chiar branzica facuta de tine in casa.Trebuie sa gasesti combinatia dorita de ea...Si inca ceva, vezi poate ii place sa papa mai zemos nu mai cremos...ca a fost obisnuita cu laptic. Si o iei treptat pana se ingroasa pireul si il faci cremos sau cum ii place. Hai ca te-am ametit ...CONCLUZIE :
pune 1-2 cupe de cereale la pireu si incearca asa ca poate-poate !
AllyLaur spune:
Madutz, nu fii suparata mami ca nu s-a intamplat nimic grav.Incearca sa vorbesti cu el si sa-i explici ce si cum trebuie sa faca si sa nu faca.Este firesc sa aiba si momente cu un asa comportament...Sincer iti spun si poate am sa par tampita dar, decat sa imi vina baiatul batut acasa mai bine sa-i bata el pe altii...deci,lasa-l sa se impuna acolo sa se stie de pe acum cine-i seful grupei . Un
mare sa-ti treaca supararea si sper ca nu te-a suparat si mesajul meu!
AllyLaur spune:
Am ramas singura??? Se pare ca da si drept urmare ma bag putin sub paturica dupa ce duc juniorul in patut ca a adormit in fundulet privind la Tv
.Astazi a fost cel mai ”obraznic ”de pana acum...nimic nu-l multumea si plangea cat il tineau plamanii de ma stie tot cartierul. L-am pus in scaunul lui cat am facut eu branzica si s-a enervat ca am inchis usa de la cuptorul cu microunde cu care s-a obisnuit sa se joace si sa o tranteasca la maxim si nu stiu cum Dumnezeu si-a bagat unul din picioare pe dedesupt si s-a rasucit ca nu era legat si abia l-am prins sa nu cada pe sub masa aceea detasabila
.Eeeee se face el baiat mare si atunci am cu cine vorbii,certa...acum este prea mic si nazdravan
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Strumph, Regulile de baza sunt asa: copilul sa fie odihnit si infometat.
La mine mereu a functionat, mai putin la A. dar el e cu ale lui, stii tu.
Ca si textura trebuie sa fie aproape lichid, sa semene cu laptele , la legume ma refer.
La fructe, eu dadeam pe razatoare de plastic/ sticla si subtiam cu suc de mar, morcov.
Incearca sa- i dai suc de morcov amestecat u suc de mar, asta in bibiu. O sa iasa dulce si sigur bea. Pe urma adaugi mai multa pulpa de mar.
La noi a avut succes cel mai mult, piersica/ nectarina.
Paharelul de Avent nu il infileta la maim, ca bagat la frigider, se mai omprima si infileteaza si se deschide al naibii de greu.
Da- mi adresa ta de mail pe PM si iti trimit o carticica de diversificare in frmat electronic, cu notiuni de baza . Eu dupa asta m- am ghidat.
Aaaa, eu banana o dau fara samburi, aica tai banana in 4 sau se desface ea singura, si cu cutitul elimin miezul. O sa vezi c a se vede foarte bine.
Hai nu fii suparata ca trece. Eu am sechele cu diversificare si nemancare cu A.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Mada, incearca sa vb cu Cristi. Trebuie sa fi avut el vreun motiv pentru care a protestat asa.
Eu am cumparat gutuie si vreau sa- i fac coapta Mariei. Sa vedem daca va fi si ea deacord.