Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
catiushor spune:
Neatza mamici!!! bun venit noilor burtici cu bebei frumosi si sanatosi!
Eu am dormit asa de bine noaptea asta....auzisem intr-un film ca daca pui cateva mere in dormitor dormi mai bine. Asa am facut. Adevar sau nu, efect placebo, nu ma intereseaza!!! a fost o noaptea fara plimbari la toilet la 2,3 si 4 dimineata, m-am trezit la 6:30 . Ce poate fi mai frumos !!!
Eu nu mai stiu fetelor unde sa nasc, la stat, la Eva in apa (asta ar fi marea mea dorinta), sau in Moldova...offf. Mi-e ca daca nasc in Ro cand ma externez iar dau cu ochii de soacra si o sa ma ia cu toate cele. Am ajuns intr-un stadiu de rautate ( nu-s nici eu sfanta) ca nu as suporta sa o vad in preajma bebeului. Stiu ca sunt absurda....Dar daca nasc in Md nu o sa fie Ady langa mine...Nu stiu ce m-ar afecta mai tare.
Olishka- chiar ma bucur ca ai revenit la ganduri bune. Ai in burtica un bebe sanatos care abia asteapta sa il iei in bratica. Nu te mai gandi la altele!
La mine linia negra inca nu se face vazuta, dar nici nu am o burta imensa, prob o sa creasca mai incolo. numai buricu se uita la mine ca un ochi mare si curios
Bebitza loveste mai putin, sughita si se mai intoarce ca micu de cateva ori pe zi
Va doresc o zi frumoasa si senina, asa cum se vede la noi !!!
gravidutza 26+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
happymumy spune:
Neata si de la mine!
Eu tot acasa, cu printesa bolnava, am fost ieri la dr cu ea , mi-a zis ca are o enteroviroza.Aseara mi s-a parut ca am luat si eu, ma dureau capul si stomacul ingrozitor.Dar 3 ore cit am stat in pat, bebelina s-a jucat in continuu , ba chiar mi-a tras niste suturi destul de puternice.
Fetelor, merci de raspuns, acum o sa vad si cum pot sa-mi fac programarea ca eu cred ca prind 32-34 de saptamani exact intre craciun si revelion.
Off, mi-ati adus si mie aminte de bonboanele Bucuria, cind eram insarcinata cu Ayla aveam o colega care era din Moldova, si-mi aducea ea de cite ori avea ocazia. Super buune!Aici, la Constanta eu nu am vazut pe nicaieri, poate imi vinde cineva un pont...
Apropos de next, din vara asta au shipping si spre Romania, poti sa comanzi direct de la ei.
Mie inca nu mi-a aparut nici o linie, nu mai tin minte nici macar daca la prima sarcina am avut sau nu, in schimb acolo unde ar trebui sa fie linia aia, mie mi-a crescut par . Si nici buricul nu mi-a iesit in afara.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 24+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
danezza spune:
linia negra nu avem nici noi dar parca si mie mi se pare ca crescut par
in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
alina_anto spune:
Neata burtici!
Ghiulten Sanatate Aylei!
Eu azi am zi de curatenie generala, dar am si ajutor, asa ca eu o sa fiu mai mult cu directivele
aaa, si mie mi-a crescut puf pe corp, dar a zis dr ca o sa dispara dupa nastere.
Next are magazine in Bucuresti, ii iau mereu Sarei cate ceva de la ei. sau nu vorbim despre acelasi brand?
Va pup! Sa aveti o zi frumoasa!
Alina 26+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
silvi23 spune:
buna dimineaza burtici cam tarziu stiu, am fost mai puturosi azi,vad ca vorbiti de acea linie inchisa la culoare de pe burtica, la noi inca nu a aparut ,in schimb asa cum au zis si Happymummy si Danezza parca mi s-a inchis parul de pe corp la culoare sau m-am umplut eu de par...urat moment mai ales ca am observat cat de dureros a devenit acum un epilat
si o zi buna va doresc, mai putin geroasa decat la Brasov
+27 cu
danezza spune:
Eu nu prea am mai suportat epilatul cu ceara in sarcina (poate si din cauza ca iau aspenter si anticoagulante si de la asta am o sangerare mai rapida.
Plus ca eu in prima parte a sarcinii am mers foarte des la control, respectiv la aproape 2 saptamani si nu aveam cum sa ma fac cu ceara ca eram mai mereu intre epilaturi si atunci am recurs la traditionala metoda cu lama. E enervant pt ca, creste foarte repede dar asta e .. vad eu ce fac mai incolo pt ca deja incep sa nu mai vad zona .. "crepusculara"
in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
catiushor spune:
Silvi - Expo Bebe Plus la Brasov in Wee asta . Nu prea am habar ce o sa fie, dar o sa trec pe acolo. la Business Park se tine.
gravidutza 26+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
anahadasa spune:
Buna dimineata si de la noi, mai tarziu pt ca abia am terminat cu pregatirea copiilor pt gradi, micul dejun, cafeluta, adunatul prin casa, haine la spalat.. Nici eu n-am dunga neagra, cred ca n-am avut-o la nici o sarcina, sau nu-mi mai amintesc, in schimb m-am patat pe fata, asa cum spuneam si e tare aiurea... Sotul zice ca nici nu se observa, dar eu le vad taaare vizibile! Oricum, sper sa treaca repede!Buricul s-a evidentiat foarte repede, cred ca prin sapt a 12-a
Alina, spor la curatenie! Eu mi-am propus sa rezolv dulapurile astazi, sa scot hainele de vara, sa pun mai groase ca deja sunt -6 grade afara!
Happymumy, sanatate puiutei si incearca sa previi la tine cu ceaiuri multe si lamaie. Eu stiu cum e ca am racit si m-a tinut 5 sapt, asa ca ai grija!
Cati, cred ca mai bine e sa-l ai pe sot aproape, asa treci mai usor si peste faza cu soacra, adica eu m-as simti nenorocita fara sot in aceste momente, dar acuma tu decizi, poti sa o tii pe soacra la distanta sub pretext ca ai nevoie de odihna, esti slabita etc..
O zi frumoasa tuturor!
Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 26 +
Matzaila_81 spune:
Happymumy, multa sanatate !
Fetele, a inceput si la mine sa apara linia neagra pe burtica. In rest cand ma duc la epilat inghinal cam doare si mi se inareste burtica asa ca luna asta dupa care o sa ma mai duc la final ca nu vreau sa declansez contractiile.
Lady, o sa citesc acum povestea nasterii tale.
Am o intrebare pentru voi toate, e ceva mai ciudat si mai intim si mi-e putina rusine si e si ceva mai de ras putin dar asta este.
Eu nu m-am constipat in sarcina, sau au fost cateva zile, mai nou insa trebuie sa fac putin efort dar tot ies de 2 ori pe zi, ca inainte. Problema e cand fac acel efort care e destul de mic....ma apuca ameteala si vad negru in fata ochilor. De dimineata cel putin era sa lesin in baie. Mi-am sprijinit capul de chiuveta si am respirat adanc dupa care am iesit repede si m-am intins pe canapea. Aveam gura uscata si vedeam stelute verzi. Si asta se intampla aproape de fiecare data.
O colega spunea ceva de tensiune.
In rest Matza e ok. A fost foarte " desteapta" si si-a pus azi un plovara foarte moale dar fara maieu. Rezultatul? O mananca de moare in zona buricului, ii vine sa ia un burete de sarma sa se scarpine.
Hainutele de la next sunt superbe. Scumpe dar superbe. Am o prietena in Anglia si o sa-mi trimita ea cateva lucrusoare de la reduceri in decembrie. la ei chiar sunt reduceri. La noi nici nu au toate produsele si chiar reduse preturile sunt foarte mari.
+24
bulinuta27 spune:
neata fetele
anagel eu cred ca ar fi cam aiurea sa ai ziua de nastere pe 29
puiuta ma bucur ca ai revenit si felicitari pentru vestie bune de la morfo
my lady si pe al meu il trimit la curs tot din motivul de 10 zile in plus ...sa nu te mai aud cu vorbe din alea ca
suzie bine ai venit si sa Deie Domnul sa fie totul bine de data asta
aerilian suna fff bine ce zici cu rochita sa ne aduci poze sa ne delectam si noi
cati si eu cred ca tot cu sotul as vrea sa stau dupa nastere si as face cumva sa o expediez pe soacra
happymum sanatate multa Aylei!
eu nu am linia neagra, nici la Rares nu am avut-o.
sunt cu fundu in sus azi
va pup si mai revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze