Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Da chiar .. care e faza cu negreala aia? se vede asa urat!
Suzie, nu ca avem DPN apropiat ci e chiar in aceeasi zi.
Coincidenta sau nu .. si eu am sarcina oprita in evolutie dar muult mai mare, la 30 de sapt .. urmare careia am descoperit trombofilia.
Cu clexane-ul la purtator .. ajungm cu bine la final cu bebelusul in brate, trebuie!

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Suzi, bine ai venit! O sarcina fara probleme si o nastere usoara iti doresc, Doamne ajuta!
Fetelor, cel putin dunga burtii e ascunsa, insa eu ma confrunt cu pete pe fata... Am avut si la sarcinile precedente, eram convinsa ca nu ma ocolesc nici acum, bine macar ca a trecut vara pt ca se accentuau la soare. Stiu ca dispar dupa nastere, dar destul de greu... De aia evit intotdeauna sa ma bronzez pe fata,deoarece prima data apar petele... Ei, dar asta sa fie singura neplacere, puiutii sa fie sanatosi si sa ne ajute Dumnezeu sa ne bucuram de ei!
Noi ne-am bagat in pat si colindam pe internet cu laptopul in brate! Copiii dorm, sotul trebuie sa ajunga, e tare bine in liniste, la caldura si simtind rostogolirile piticilor in burta!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 26 +

Mergi la inceput

Mai nou, a mea pitica nu prea ma mai baga in seama in ficare seara cum aveam program. Peste noapte cine stie cum sau mai mult ziua cand sunt la serv ma inghionteshte .. stau fff pe scaun si cred ca nu-i convine Cu cat se maresc se puturosesc?

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Danezza, cred ca cu cat se maresc nu mai au asa mult spatiu si de aia misca mai putin... Eu ii simt foarte bine seara cand ma pun in pat. Misca foarte mult acum, uneori se zgaltaie burta, alteori misca in doua locuri diferite. Si cateodata, mangaind burta, il simt in palma, adica e ceva tare, ori capul, ori altceva si imediat isi schimba pozitia si dispare. E tare interesant! Cred ca pt ca-s doi am ocazia sa-i mangai asa, pt ca la celelalte sarcini nu-mi amintesc sa-l fi simtit prin palpare. Si acuma in zona buricului simt ca un pumn rotund, sunt convinsa ca e capul!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 26 +

Mergi la inceput

frumos
la mine stratul de grasimutza e mai gros :D nu imi dau seama la palma decat de umflaturi asa

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si eu tot vineri am nascut si luni am plecat acasa. cezariana.
jhonson folosesc pt mara. si sanosan la inceput. sudocrem daca se irita la fund

ghiulten, si eu stiam tot intre sapt 32-34.

silvi, eu am nascut la regina maria, si nu am avut nevoie nici macar de chiloti doar haine cu care sa iesi din spital ai nevoie. si pt tine si pt bebe. atat

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ana, si eu simt oase daca pun pana pe burta :) picioare, fund, cap. habar n-am si mereu sunt curioasa sa stiu ce e. asa simteam si la mara

alina, chiar aseara ma uitam pe pozele din sarcina trecuta si deja la 28 de sapt aveam linia aia pe burta. desi nu a fost foarte pronuntata. acum nu e deloc. dar am facut niste mameloane, cat casa. alea ma enerveaza cel mai tare. si faptul ca mi s-a stricat frumusete de buric :)) si fimea e mamaligara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Pe mine cel mai mult ma enerveaza buricul. Inca nu a iesit in afara,

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Nu stiu cum am reusit sa dau send :)
Sa continui... Inca nu a iesit in afara, dar sigur va urma.
Linia neagra nici eu nu inteleg care e rostul ei. mie nu mi-au crescut sanii, doar mi s-au mai rotunjit si tare mi-ar fi placut sa se mareasca ca macar acum sa am si eu :)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi, acea dunga neagra se numeste "linea nigra" si este unul dintre semnele firesti de sarcina.La unele e mai vizibila, la altele mai putin conturata,unele nu o au deloc...Ea dispare dupa nastere, destul de repede sau mai greu...Si eu o am, dar destul de slab conturata.Nu m-am umflat la fata, nu m-am buzat, nu m-am patat.Eu doar am luat in greutate...suficient!
Sunt agitata tare cu nunta de sambata, voi avea o rochie tare fantezista...Doar sunt nasa, nu?Ce daca sunt gravida!Am fost si mergem inca si la dans, avem o coregrafie frumoasa si noi dupa dansul mirilor...Pentru cununia civila mi-am luat o palarie tare interesanta, asa scap si de coafura...Asa ca daca nu sunt foarte activa zilele acestea, ma intelegeti voi, da?Bebe aseara ne-a facut spectacol din nou...Mai bine de o ora de zvacnituri prin toata burtica...Era tati in extaz...

Mergi la inceput