Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

nici mie nu mi-a aparut linia neagra f evidenta, dar am puf pe burtica. sper ca o sa dispara dupa nastere pt ca nu-mi place sa ma epilez pe burtica.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Matza, eu stiu ca ametelile si senzatia de stele verzi sunt de la anemie. cum stai cu fierul? din cate am inteles de la alte mamici fierul trebuie monitorizat in ultimul trimestru de sarcina, adica trebuie sa facem iar analize si eventual sa luam un supliment de fier. dar binenteles nu de capul nostru, ca in exces dauneaza mult, asa ca intreaba macar medicul de familie. si eu am avut acum mai multi ani senzatiile astea (binenteles in afara vreunei sarcini) si dupa cateva tabletele de fier mi-am revenit.

linia neagra se face vazuta si la mine, dar deocamdata intr-o forma maronie foarte deschisa (eu am si pielea foarte alba, probabil de aia) iar buricul a ajuns la acelasi nivel cu restul burticii, deci in curand o sa iasa in afara
Nu-mi place deloc chestia asta, dar toate trec.

Alina spor la curatenie, noi stam destul de bine la capitolul asta, mai ales ca avem nu de mult si un dulap nou in dormitor si pana si hainele sunt in ordine . cu calcatul stau mai prost, se tot aduna si cand sunt multe, nu le calc decat in ture ca mi se umfla rau de tot picioarele cand stau mult in pozitie verticala. oricum si cand stau pe scaun mi se umfla gleznele, cel mai bine ar fi sa ma odihnesc si la orizontala un pic, dar cine are stare, ca am o energie in mine de imi vine sa ma apuc de jogging

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata

si la mine a inceput sa se contureze linia neagra, doar ca arata tare handicapata din cauza ca am avut buricul taiat cand m-au operat si arata stramba ca naiba..dar nu ma mir, la mine nu ma mai mira nimic:-))

in rest nu am probleme cu nimic, nu tu constipatie, umflaturi, varice, vergeturi, par mai negru sau mai des, etc si iar etc
doar ma ingras cu viteza luminii:-))

am ajuns la bust de la 88 de cm la 102 cm, la burta de la 70 de cm la 90 de cm, la fund de la 88 cm la 98 cm
iar talia e absolut inexistenta, de la superbii mei 58 de cm am ajuns la 74 cm
si kilograme fro 10 la numar pana azi, sau 11..who cares?:-))
pe la 25 de kile cred ca ma opresc si eu..

ieri mi-am facut comanda pentru buchet, doar cu 3 trandafiri rosii, cu niste frunze mari printre ei, altele mai subtiri si floricele albe pentru ca e ametitor de scump un buchet de nunta la acea florarie..abia astept sa vad ca o sa iasa, mi-a spus fata de acolo ca o sa imi faca ceva special, ceva ce a facut pentru principesa nu stiu care...
abia astept sa il vad

si putza al meu misca toata ziua, nu stiu de unde i se trage atata energie, poate de la fresh-urile de fructe pe care i le administreaza mami sau de la cafea:-)

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

pai fetelor aveti grija cu epilatul si durerile pe care le cauzeaza pt ca dau contractii. eu nu vreau sa risc . Eu foloseam aparat de epilat inainte dar acum face o pauza, saracul, am recurs la lama iar zona inghinala n-o mai vad de mult . Inainte mai puteam sa dau usor burtica la o parte dar acum e mare si nu mai merge. trebuie sa incerc cu o oglinda si asta cat mai curand ca nu mai merge asa!

Anne 25+ de

Mergi la inceput

bebica asta al meu cred ca va fi foarte fortos cand va iesi
Il simt foarte tare cum misca, cateodata ma impinge si in zona respectiva ma dor muschii si ligamentele, se rostogoleste, se invarte si il simt in mai multe parti in acelasi timp, de parca ar dansa. Sunt tare curioasa ce miscari fac ei acolo. si colegii se uita la burtica mea cand incepe sa se miste bebe ca e foarte vizibil la suprafata.

Anne 25+ de

Mergi la inceput

eu tot cu lama, nici nu as avea nervi si rabdare altfel..

cat despre miscari, eu nu stiu de unde are atata putere asta micu la doar 22 de saptamani, dar cand imi prinde cate una sar de pe scaun

am patit la munca o faza, cu un client in fata mea..m-a luat putza pe nepregatite, mi-a dat una de am tresarit si am si sarit in sus de pe scaun..se uita omul ala la mine, i-am zis ca e colocatarul, face judo sau karate
ramane sa descopar pe parcurs ce surprize si ce lovituri de gratie are pregatite pentru mine

Olga, ma bucur ca te-ai linistit, bebe sigur este bine merci

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Sophia, si eu mi-s asa de ma intreaba sotul ce am ca el a vazut prin filme doar gravide Zen. da asta mic loveste nu gluma. Deja se vad deformarile la burtica cand se misca.
Ghionturile astea nu sunt taman placute. Sa vezi insa ce va fi in cateva saptamani....

+24

Mergi la inceput

Matza ne luam de manute:-)
si la mine se vad deformarile la burta si cateodata sta asa stramba parca ar fi handicapata saraca burta
mi s-a facut asta micu' ghem intr-o seara sub buric, cand a pus al meu mana pe burta a sarit ca ars..s-a speriat, ce ti-e si cu barbatii astia

acum am tot inceput sa il simt aproape in fiecare noapte si ce e cel mai rau ca atunci cand il apuca topaiala pot sa ma intorc eu pe toate partile ca nu se linisteste deloc..se calmeaza el un minut acolo pana isi recapata echilibrul probabil si apoi o ia de la capat.
iubire, iubire, dar as vrea sa dorm si eu noaptea totusi
am un feeling ca ma asteapta multe nopti albe..

ar putea sa fie de la cafea asa agitat?? dar am o tensiune f scazuta (9 cu 6) si fara cafea ma simt ca o lamaie stoarsa si lasata in soare, ma doare capul, ametesc
ginecoloaga mea mi-a zis sa beau linistita o cafea pe zi

bine, pe langa cafea, ii mai dau si vitamine si fresh-urile de fructe, mai bag ceva cioco cand ma apuca..

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cati, si eu o sa ma pricopsesc cu soacramea dar nu am ce face o sa trebuiasca sa o suport. eu n-as putea sa stau departe de marius, si nici el de mine si de copii. dar tu ti le stii mai bine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

si eu ma pricopsesc cu maica-mea..soacra-mea o sa vina doar atunci cand nasc si apoi pleaca(s-a cam prins saraca ca nu imi place musafireala si incearca sa ma deranjeze cat mai putin posibil)
insa maica-mea si-a facut planul sa stea o luna cu noi, nu stiu ce sa zic, nu prea imi place mie sa ma ajute nimeni, prefer sa fac totul singura, nu suport sa imi foloseasca nimeni bucataria, in casa mea nimeni nu stie sa faca curatenie cum fac eu, prosoapele trebuie sa stea doar intr-un anumit fel altfel fac cu nervii, eheeee e dificil rau de tot cu mine..legate toate astea, am profilul unui criminal in serie
o sa vad atunci cum se vor desfasura lucrurile

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput