Mamici si Gravidute Italia (108)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoanag/yoanag.jpg)
yoanag spune:
Brambu-intilnire meravigliosa cu Elisa iti doresc
s-o sarbatoriti pe Silviuta prima si nu uita ca te asteptam cu poze de la ziua fetei si nasterea Elisei iar tie recuperare rapida iti doresc si D-zeu sa-ti fie alaturi,sa-ti dea putere si sa-ti aline dorul si durerea si prin fetele tale sa traiesti din noua acesta experienta ca fiind cea mai mirifica traire din lume
te imbratisez cu mare drag si iti trasmit numai ginduri bune cu sclipici
Kemsy-unde ai umblat? poze ai facut? asteptam atunci poze
bafta sa gasesti ceva de munca si tu
Vivi e lascia vivere!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Buna ziua fetelor.,
Off ce frig am!!
GEORGIANA pai Marco mananca: zucchine, morcov, carof, erbette(niste frunze verzi), ceapa (), zucca, finocchio. Daca il doare burta.....cum e kk? Molicica? "legata"?
NELIA felicitari ptr sarcina.Iti doresc sa ai o sarcina usoara si pana la termen.
PETRO inca putin!
Ma doare capul ingrozitor. Nu ma plang. Doar ca inca nu am reusit sa gasesc o sursa de energie. Mda....vom vedea....
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (8 luni) !
![](ilovey.gif)
Pozici cu noi
yoanag spune:
Nafi-cite ai mai patit si tu
nsol cind esti singura acasa
sa stii ca si aici e la fel
am si zis ca aici de ai un copil zici ca ai handicap dupa tine
cauti de munca si pe unde mergi te intreaba repee da cine iti sta cu copilul cind e bolnav
si uite asa....si mai zice lume ca in Ro e rau....da de unde....altro che....maternitate 2 ani bine mersi....un venit intra....aici........
fetele noi in curind o sa refac lista si daca vreti lasati datele sa va trecem si pe voi
Diana-sarcina usoara si mai ales sa ai un copil sanatos
toate se rezolva dar incet si in timp
vei vedea,ai incredere in tine,in sotul tau,in voi
o sa ajungi sa privesti in urma si o sa iti spui ca te-ai consumat degeaba si ti-ai mincat nervii si energia pe ce nu trebuie
concentreaza-te asupra sarcinei si bucura-te de aceste clipe
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Danangie-sanatate tuturor
doamne ce frumos i-ai scris Dianei
se vede ca ai pus suflet si ai incercat s-o faci sa se simta mai bine
si pe noi ne-ai uns pe suflet cu mesajul tau dapoi pe Diana???....
Costy-felicitari pt examen
mai pune si tu poze
Georgy-ma bucur sa te vad pe aici
ce fainnnnnn gogosica la gradi ,hai ca se acomodeaza ea pina la urma
asteptam pozeele
felicitari pt examen
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
despre noi
ce sa zic...2 luni cit a mers la gradi a fost super
sapt trecuta am mers la festa de compleanno dealea ce se tin la locri de joaca
acolo la cit fug toti si sar transpira de numa asa ca pe vineri dai cu gitul rosu,dai cu febra,dai cu antibiotice si de ieri cu tuse deaia urita cu cattaro
asa ca sapt ce vine luni -marti -si miercuri au festa 3 zile la rind tot asa ca si data trecuta si deja mi-e si groaza cind ma gindesc ca de o duc 3 zile la rind sa nu patim ca si acum iar......
eu cu lavoro-cosi cosi,in plus n-am mai facut
mi-a cumparat sotul o masina de cusut ca de mult vroiam si asa ca am inceput sa ma distrez si creez una alta
am inceput cu chestii marunte ca nu stiam sa cos dar m-am invatat repede
deja am facut 4 fete de pernite si o rochita la o bambola si mi-am scurtat o pereche de blugi
piano piano divento sarta
Nelia-felicitari si sarcina usoara si Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
si la festa si-a pierdut iar un cercel asa ca deja e a treia pereche pe care o nimiceste
prima pereche ce-mi placea f mult mie mi-a ramas un cercel si il port eu,intr-o ureche am 3 gauri de cind eram ragazzina si mai urmeaza sa-mi pun in a 3
ca la citi cercei imi ramin de la fata :)))))fac colectii de cercei diferiti
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Ralu-hai nu mai fii si tua sa telegrafica si scrie-ne mai multe
cum te-ai acomodat acolo?
mai cu fb vostru ca ati uitat cum era pe vremuri aici la subiect...hmmm
Daviduca-asta iti suna si tie sa stii
Vivi e lascia vivere!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/costyhunny/costyhunny.jpg)
costyhunny spune:
NELIA---felicitari pt.sarcina sa fie cat mai usoara si sa te bucuri de ea pana la termen...
P.S:-imi faci si mie pofta de burtica..
ABRAMBURIK---iti doresc sa ai o nastere usoara,o intalnire minunata cu ELISA(daca am retinut bine)sa te refaci repede si D-zeu sa aiba grija de voi...
YOANAG---ce date trebuie sa-ti lasam pt.lista???
MYSILVY--tu cat mai ai???ce faci esti bn??
DIANA--eu stau langa rieti la vreo 35km cam asa ceva....referitor la spital si analize eu nu am platit absolut nici un € doar pt.o ecografie mai peformanta(a fost alegerea mea sa merg la privat ca sa nu ast 10 ani o programare)pe la 5-6 luni si o analiza ceva legat de diabet nu mai stiu cum se cheama exact(aceeasi alegere)in rest nu am platit nimik si am avut parte de o echipa care m-a asistat fff buna si nu am cuvinte de cat de frumos sau purtat si intelegatoare si rabdatoare au fost si mai ales ca m-au suportat aproape 10oresi si dupa nastere au fost excelente...nimic de zis cel putin in cazul meu...Spitalul cel mai mare si aproape de mine e la RIETI si acolo am si nascut...pt.tine am vazut si io pe harta cel mai aproape e VITERBO si am auzit ca si acolo e spital bun daca nu ma insel acolo a nascut o vara de-a mea(o sa o intreb cand am ocazia sa vb.cu ea pe net si o sa-ti dau mai multe detalii)sper sa nu ma insel...Tu cum mai esti..burtica...pupiki
KEMSY--pe unde ai umblat???zine si noua...
Noi am fost azi la pediatra si e bn mia dat un siropel pt.tuse si atat....
Fetelor de maine o sa ma injure toti soferii ca incep prima ora de condussperam sa ma descurc cu toate ca am mai condus dar nu imi mai aduc aminte(asa cred)...pupiki la toate
yoanag spune:
asa si sa completez si eu referitor la limba italiana si romana
eu spun din punctul meu de vedere
nu-mi plac nici mie parintii romani sau unul roman si unul italian ca sa nu mai vb romaneste cu copilul
pai oriunde te nasti ,din parinti romani pai esti roman in toata regula,singe din singele meu,pai imi pare rau dar n-am sa imi tratez copilul altfel
adica vreau sa invete limba,vreau cind mergem in tara sa stie comunica cu bunicii,matusile si verisorii si copiii
si ii spun ca la scoala/gradi sa vb italiana ca sintem in italia si merge la gradi aici iar acasa in limba noastra ce stie si se poate exprima,ce nu zice in italiana si mereu ii explic cum se zice in it si rom si de multe ori ma intreaba ea cuvinte cum se numeste intr-o limba si alta
acasa vb amestecat si noi la fel ,nu vb doar romana in casa iar daca sintem in preajma italienilor atunci vb si noi italiana cit sintem cu ei
mie si la lucru imi vine sa mai zic cite una in romana ca imi vine mai repede sau m-as putea face inteleasa mai usor dar n-am cum
nu-mi placeau parintii cu copiii romani care refzuau sa vorbeasca romana cu copilul.....motivul ca sa invete italiana....care oricum o invata la scoala
nu zic ca a mea nu vorbeste cite-o propozitie in romana sau cite una italiana ,sau in tara mai vorbea italiana cu copiii ca mai credea si ea ca cineva o intelege,da se poate vorbi amestecat nu zic ca nu dar de aici pina la a nu invata copilul limba materna....e cale lunga
fiecare face cum crede desigur
iar cu traiul in ro si eu zic ca Nelia
daca ai casa ta,un venit destul de bun,masina si ce mai vrei si acolo se traieste bine,si mie imi place si nu reneg locul deloc si merg cu placere acasa iar copilaria de aici e mult mai diferita ca a noastra de ex de cind eram mici
nu ma refer la partea materiala,ma refer la vacantele la bunici,la jocurile din spatele blocului unde toti copiii se adunau la joaca sau in curtea scolii si se bucurau de libertate
aici parca sint legati copiii
orar de mici-sport-acasa-
nu ii poti lasa linga bloc la joaca ca la noi ca merg cu masinile ca nebunii,n-ai unde si mai ales la citi copii dispar si cite cazuri se intimpla asa stam cu paranoia
si sint parti bune si parti rele si in Italia si in Romania
eu merg cu drag acasa cind pot si ma bucur de multe momente frumoase si acolo
trimit ca am scris prea mult
Vivi e lascia vivere!