Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Fetele care vreti sa-mi dati si mie adresa si parola de la picasa ca mi s-au sters si nu mi le mai aduc aminte???Multam!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi, eccomi!! Si eu ca raluk, ma bucr sa revad fete din vechea garda!

Nu ca as avea ceva cu fetele noi, da' na, amintirea vechilor timpuri si barfe pe-aici ....

Deci, bun venit castelana, diana, costy, silvy, adina ...si daca am sarit pe careva, scuze.

georgi - o sa se integreze ea G.... in al doilea an . La noi e o schimbare radicala de gradi anul asta. Adica merge cu mult mai multa placere si dezinvoltura, ii place!!

nelia - tu tot cu ghicitorile tale ... dupa ce ti-ai varsat oful, arunci pastila cu cele 8 luni de gravidanza .. adica vine bb2? Zi mai pe romaneste, daca tot iti place sa vb romaneste .
Acu' serios ... S. nu mai vb romaneste, deci mamicile alea care au copilasii de vb italiana nu sunt chiar de condamnat. Eu ce sa-i fac fetei daca dupa 1 an de gradi vb numai italiana? Eu in casa ii vb romaneste, intelege tot si imi raspunde in italiana .
Aaa, daca e vb de sarcina, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!! Iti tin pumnii!

diana - cred ca e mai bine asa, ca esti la sora ta, ca ai companie, oricum, avand in vedere ca esti insarcinata (dereglari hormonale la greu, stari contradictorii, griji etc.) si depresia ta. Incet-incet o sa fie bine si la voi, ai sa vezi. Incearca sa gandesti pozitiv.

kemsy - deci a fost vacanta ... cum fu? Urmatoarea, pe cand?

nafi - AMR 7 zile ... miercurea viitoare e marea intalnire. Valeeeuuu ... nu de nastere sau altceva, piticii mei, stiti voi!! Ooof, Doamne !!

Ce sa mai zic ... poate asa se urnesc si alte fete, ca tot mi-am mai dezlegat gura .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Aha,e da ma pandeste patriotismul!!!Bravo abramburiko,deci 9 zile!!!Lasa piticii tai si ia de la mine urarile mele de bine!!!As vrea sa pot sa garantez ca totul va fii bine de data asta pentru tine,dar cum bine stim nu se poate.Eu imi doresc,visez si cobesc ca vei avea o nastere usoara si o fetita sanatoasa minunata.Te imbratisez si putere mai e un pic!!!
DA,asteptam un bebe.Inca nu am programat nici o vizita ,speram sa fie una cam pe la 7+ saptamani,mda...tot speram.hai sa fie bine.

REFERITOR LA fraza cu copchii care nu vorbesc romaneste nu am nimic de adauogat si Cris se amuza vorbind italieneste pocita cu romaneste,nu ne agitam cu privire la copil,oricum pentru el e un lucru benefic bilinguistmul...pe mine ma revolta mamicile care,le recunosc ca fiind romance,nu conteaza ca sunt casatorite cu roman sau italian,care trec pe langa mine cand il las pe CRis ,cu care poate as fii mai deschisa la vorba pentru ca oricum nu vorbesc foarte fluent italiana,si asa m-as simtii mai relaxata.le simt cum se sfiesc sa dea un"ciao" de abea raspund la acest cuvant,si tind sa cred ca daca le-as spune salut,sar rusina ca cineva sa le auda...
bine sper sa nu deschid polemici,inchid subiectul
VA pup pe toate

Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!

Mergi la inceput

Felicitari inca o data, atunci!! Nici eu nu ma arunc prea mult cu sfaturile in cazul tau, ca esti patita, dar iti doresc o sarcina usoara si pana la final, de data asta!!

Nu deschizi polemici ... eu credeam ca ai ce ai cu copilasii bilingvi. Sau mai mult monolingvi, dupa un timp de gradi, socializare cu italieni.

Nasterea nu stiu cat va fi de usoara (ca e cezariana), nu de aia ma sperii insa, ci de altele. Da' imi fac curaj ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro te si te imbratisez cu drag!! si ep tine si pe silviuta!! si miercurea viitoare voi fi cu gandul la voi!!!! de abia astept cele mai bune vesti de la tine!!! Dumnezeu sa va fie alaturi si sa ai o nastere usoara si cel mai important un bebel sanatos !! ca frumos si iubit sigur va fi!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

petro te si te imbratisez cu drag!! si ep tine si pe silviuta!! si miercurea viitoare voi fi cu gandul la voi!!!! de abia astept cele mai bune vesti de la tine!!! Dumnezeu sa va fie alaturi si sa ai o nastere usoara si cel mai important un bebel sanatos !! ca frumos si iubit sigur va fi!!!

sa fie asa cum zici, sa te auda D-zeu! Multumesc mult!
Iti raspunsesem si la odisee ... la multi ani buburuzei Iasmi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da petro am citit la momentul respectiv si m am bucurat! multumim frumos.
la ce nume v ati gandit?

Mergi la inceput

Elisa. Silvia l-a ales . Bine, era pe lista noastra de preferinte. Da' dintre toate numai pe asta l-a vrut. Ce-ti mai face junorul, Iasmi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!!
georgyiuly, da, vacanta nu gluma Pana la urma am decis gradinita, de la anul, ca face 3 ani [:-))] Serios, caut de munca, daca gasesc iau bona si pana la anul functionam asa, daca nu, stau tot eu acasa.
nelia, felicitari, sa fie intr-un ceas bun sarcina si sanatate multa!!Ai dreptate cu romancele, am o cunostinta (nu ruda) casatorita cu italian si care ii vb fetei numai in it, ca "sa n-o stranga de gat sotul". Mie mi-a venit sa-mi , de parca e grav sa stie 2 limbi un copil
Eu cu L vb in italiana afara si daca sunt it in jurul meu. El intelege dar raspunde in romana
Oricum, daca sesizez ca persoana din fata mea e roman, vb romaneste, mi se pare jenant sa vorbim in it 2 romani, nu pentru alt motiv decat acela ca in it nu ma exprim ca in ro.
abramburika, fu dragut in vacanta, am schimbat peisajul si a fost bine. Insa mi-am dat seama ca si rutina e faina
Ciao, ciao!!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Cineva pe aici a intrebat che fine ho fatto ...))))
mai da v-ati dezlegat la maini nu gluma
bravo voua!
ma alatur in gasca ca e loc destul :)))

Welcome fetelor noi
am citit dar sa ma apuc sa raspund la fiecare tre' sa stau 2 ore aici asa ca raspund asa rapid cite ceva

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput