Mamici si Gravidute Italia (108)
Raspunsuri - Pagina 14
lilimara spune:
Buna fetelor! Scuzati-ma ca nu am mai intrat de ceva vreme
.
Ambramburika Nastere usoara iti doresc, refacere rapida si o fetita sanatoasa si papacioasa.
Urez La Multi Ani! celor ce astazi isi sarbatoresc ziua numelui, multa sanatate si bucurii.
Bun venit noilor fete!
Eliza mea a inceput gradinita in septembrie iar de pe la inceputul lui octombrie sta mai mult pe acasa. Daca in 3 ani de zile a avut doar doua raceli acum vad ca e hotarata sa "recupereze". Eu imi caut de munca dar nu cred ca am vreo sansa sa reusesc ceva. Programul Elizei e pana la 12.30 iar noi stam intr-un orasel mic si locurile de munca sunt cam putine si se dau prin cunostinte, iar ca sa fac naveta la Roma nu imi permite programul fetei.
M-am intins ca o zi de post....
Inca o data....Ambramburika ma voi ruga pentru tine maine~
Lili
de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
abramburika spune:
va multumesc mult ca sunteti (iar) alaturi de noi. 
Mai e putin ...
Doamne-Doamne, ai grija de noi
38s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Eu tot pe fuga sunt,iertare
!!!

Abramburica...sunt cu gandul la tine si la micuta Eliza,D-zeu sa aiba grija de voi,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de marea intalnire.
si asteptam vesti de la tine!!!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
neliaCris spune:
Buna seara.Intru scurt cat sa va salut si sa ii trimit toate cele bune Petronelei.Abea astept maine vesti bune.Cine ne da vestile?Recuperare rapida!!!!
Noi dupa o vizta in spital,suntem bine,pe tratament,greturile specifice,6 saptamani si ritm cardiac...va pup...
Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!
strumphitza spune:
Buna seara fetele,
Ma scuzati ca dau iar buzna, va citesc din umbra
si voiam sa ii urez Abramburikai nastere usoara si un bebe sanatos tun, refacere usoara si bebe papacios si necolicos 
Maine ma gandesc si ma rog pentru voi sa fiti bine 

Georgy, sa stii ca am batul pregatit pentru tine, da nu pentru Mos Nicolae
...deci ia treci matale pe la odiseea noastra sa ne mai spui de voi si sa ne arati pozici, da ? 

Va pup fetele, o seara buna 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor
!!!
Am intrat special pentru ai spune lui Petro sa aiba parte de o operatie usoara,un bebe sanatos ,frumos si necolicios
si recuperare super rapida.

Suntem alaturi de tine Petro si este cazul de ceva galerie:

HAI PETRO !!!
HAI ELIZA !!!

LAlexandra spune:
ioi, ce emotii am ....POZITIVE
...pt voi, Petro...o sa fie bine si foarte frumos, simt asta...si crede-ma ca azi am avut multe presimtiri si toate s-au adeverit
HAI ELIZA!!!

_
printisorului Alessandro
georgyiuly spune:
Neata ..va las cafeaua!!!!! 
Hai Abramburica!!!

Hai Eliza!!!

Va pup...fug la gradinita cu Giulia si Sebi,ca mereu ajung ultima
!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
nafi spune:
Buna ziua fete dragi! 
Eram in toi cu smortul prin casa si mi-am zis sa vin sa vantur niste motzate inainte sa-mi termin energia![]()
HAI ABRAMBURIKA
HAI ELISA
SA VA VEDEM CURAND SANATOASE SI FERICITE