Mamici si Gravidute Italia (108)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxali spune:
Sa-mi fie rusinica ca nu am apucat sa recuperez , mai ales ptr a va multumi ptr urarile adresate Soniei
MULTUMESC FETE DULCI
Ioana ai dreptate, neaparat masuri severe cu fetele care nu apar
Ziua Soniei am facuto acasa, adik ceva "surpriza", aranjamente, prietenele de la gradi si altele de pe langa casa...am stat cam cu frica si stresata ca inainte cu 2 zile a vomat(ceva virus intestinal), dar am bombardato cu supoz si etenterogermina si a fost ok
o zi bune fetelor
Anne45 spune:
Buna dimineata fetelor
Abramburika astazi pe la 8:20 ma gandeam la tine . Sper ca totul a decurs ca la carte . Asteptam vesti de la voi .
CURAJ ABRAMBURIKA!!
Salutam si celelalte fete si va dorim o zi frumoasa-aici a iesit un pic de soare dupa 3 zile de ploaie cu galeata
Numai bine !
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
costyhunny spune:
salutare!!
HAI BRAMBU!!!
HAI ELISA..
bramurika:sper ca totul a iesit bn si sunteti bn amandoua....pupiki si te asteptam cu drag si cu vesti..
monica2008 spune:
PETRO ma gandesc la voi,sper sa fie totul bine.DUMNEZEU sa iti fie alaturi sa te ajute.te pup
fetele va pup si pe voi,scuze ca nu mai intram dar sunt cam ocupata .oricum va citesc mereu.noi suntem bine
va pup pe toate
NELI sarcina usoara si sa dea DUMNEZE sa fie bine de data asta.pupici
msilvy spune:
Mesaj de la Petro:
"Si te-ai nascut dulce minune! Sanatoasa si frumoasa. Suntem bine, sunt cea mai fericita mamica. Elisa si mami. Puup!"
felicitari petro ! bine ai venit elisa !
monica2008 spune:
multumim de mesaj msilvy
ai vazut PETRO ca rugaciunile au ajuns acolo unde trebuie?te pup si asteptam pozici
Anne45 spune:
FELICITARI ABRAMBURICA SA-TI TRAIASCA MINUNEA!!
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
LAlexandra spune:
SINCERE FELICITARI!!!
BINE AI VENIT, PUI MIC!
...deci e Elisa, cu s?
_
printisorului Alessandro