Mamici si Gravidute Italia (108)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoanag Castelana-esti bestiala!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() mesajele tale sint pline de energie si optimism esti o raza de soare pe aici si ai idei minunate unde vii la Roma in ce zona? eu tot la Roma sint ![]() mortala esti cu rahatul ![]() eu am pofta de baton de lapte deala de vanilie sau pistic ce erau cind eram noi la scoala si ne cumparam in pauze :)) problema e ca nu am mai vazut de ani buni de zile in rest sint magazine cu produse romanesti destule sint in unele supermercate italiene care au si produse romanesti si inca cea cu ce m-ai distrat multi zic de stilul de conducere de aici no pai daca mi-am luat permisul aici in italia inseamna ca pot conduce oriunde ![]() ![]() ![]() Vivi e lascia vivere! |
merci
![](floare.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Cu "omorul" stam bine, apoi lb asta a noastra e plina de subtilitati
![](icon_smile_big.gif)
stii cum e capul sus si ochii la usa, cand treci prin multe si deloccccccc marunte inveti sa pretuiesti viata si ceea ce este in prezent, na ma am mai tras una adanca.
Serios sa fim noi sanatoase, si la cap (e important) si la trup si toate merg struna dupa.
Daca ajuta ideile mele, va mai scriu sa va mai zic, romancele din It merita mult mai mult decat li se ofera.
eu baton din ala cu pistic nu am prins, ca era pe timpul lui Ceausescu si erau maxim ceva langosi la gogoserie... sunt la categoria tineret mandria tarii, am peste 20 de ani de la terminarea liceului
![](alcool.gif)
pup ca sta Castelan de ma calareste, asta pana vine seniorul si incepe schimbul 2
![](icon_smile_blush.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/costyhunny/costyhunny.jpg)
costyhunny spune:
CASTELANAC---ce bn zici de langosii aiatare as manca si io.....
ALLYLAUR---bn ai revenit printre noi speram ca nu ne mai abandoneziiarasi...
YOANAG---datele mele sunt:2.01.1988 am nascut natural si datele lui EDUARD GABRIEL 25.03.2011.puuupUnde stai la ROMA ca nu imi mai aduc aminte.pupiki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Ciao vorbaretelor!
YOANAG - multumesc de reteta , am si uitat sa-ti multumesc data trecuta
. recunosc smerita si cu capu'n pamant ca nu am incercat-o inca. stii..eu cand e vorba de facut curat , gatit si chestii din astea sunt exact ca unu dus la spanzuratoare..adica entuziasm zero!
Noroc cu asilo ca acolo le da peste in fiecare vineri. mie imi plac dar ma enerveaza mirosul pe care-l face si de asta cam evit. oricum..nu mai inventez scuze..
CASTELANA - f bine le zici Sfaturi si idei utile ca de obicei!
ALLYLAUR - bine ai revenit cu noutati
COSTY - merci de intrebare, Ricky e mai bine dar tusea inca persista. oricum merge la asilo si e f fericit acolo.
Azi am mai avut un interviu dar nici nu merita mentionat..contract de colaborare...orar pana la 20.00...
Nu zic ce faceam in RO ca m-ati lua de nebuna ca am lasat asa job. Important e ca sunt eu multumita ( sau resemnata) cu decizia luata. Acum ca sa o iau de la zero aici caut ori secretara, asistenta de director ori ceva in banca chiar si la sportello ( dar ptr un job in banca daca nu cunosti pe cineva poti doar visa!).
Alte munci pe care le-as putea presta cu succes si pe bani mai multi nu-mi convin din pct de vedere al programului si al faptului ca implica multe iesiri din tara iar cu Ricky imi este imposibil.
Proiectul de care va ziceam ca incep sa ma ocup la propunerea fostului assesore di ambiente ( asa ceva) pe Veneto este organizarea Zilei Europeane a Energiei care e de fapt o saptamana, va avea loc in aprilie 2012 ( data exacta inca n-am stabilit-o, depinde de primarie cand imi da o piata ceva unde sa organizez). E de alergat, de bani nici n-am intrebat dar am ocazia sa vorbesc cu persoane de la manageri de aziende f importante pana la primarul veronei ...chestie care poate fi deosebit de benefica ptr mine ( c nu stii niciodata de unde sare iepurele). Asa ca sper sa reusesc sa fac proeictul asta si sa-l fac bine.
Acuma fug sa ma pregatesc ca in curand il scoatem pe Ricky la un magazin de jucarii ca sa mai iesim din acsa un pic. afara ploua de rupe deci alta alternativa nu prea e!
Va pupic pe toate si va doresc un weekend placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
da, miercuri, cezariana. E fata finuta Elisa ... se misca, da' nu deranjeaza.
****** Doamne-Doamne, ai grija de noi
38s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
![](images/user_woman.png)
msilvy spune:
cata lume pe aici !!! bravo !! imi place !
buna seara fetele !
daca vreti sa ma credeti ca nu am intrat niciodata intr-un magazin romanesc de cand sunt aici (din '95).
cand vreau ceva mama imi trimite ce vreau (inclusiv sarmale , cozonaci ca dehhh tot mai bune sunt ale ei).
sigur este si aici magazin romanesc dar nu ma duc sa cumpar ca oricum acum nu pot sa mananc nici de unele .
desi , ca sa fiu sincera , o felie de paine cu icre am mancat si eu acum cateva zile ca primisem pachet si nu am rezistat .
yoanag : datele mele sunt 12.09.74 , dpn 10.12.2011
pozele unde se pun ca nu prea ma pricep ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anne45/Anne45.jpg)
Anne45 spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va salutam si noi
Zi frumoasa cu un pic de vant ...speram ca nu ajunge timpul urat prea curand .
Bun venit fetelor noi.
Sincera sa fiu nu prea ma mai atrage DC.
Noi suntem bine , Giuliano se ridica singur in picioare si merge destul de bine tinut de mana , se catara ca o maimutica peste tot. Saptamana viitoare avem si noi programare pentru ghetutele ortopedice.
ABRAMBURIKA -am sa ma gandesc la tine Miercuri , sa ai nastere usoara si refacere cat mai rapida .
Costy -bafta la condus
Nafi -bafta in proiectul la care te gandesti , sper sa-ti reuseasca
Fetelor Msilvy si Adina va doresc sarcina usoara in continuare , mai aveti un pic si treceti si acest hop .
Alexandra .-sper ca esti mai optimista , cat despre munca aici in Italia , nu cred ca este mai rau ca in Grecia , dar oricum criza este peste tot . Parerea mea este ca italieni sunt invatati sa traiasca pe picior mare ca sa zic asa . Acum ca trebuie sa starnga centura , normal ca se lamenteaza . Chestia ca sunt saraci multi , ca dorm in guri de canal sau mai stiu eu unde , atunci ce sa mai zic de cei care traiesc in Africa si mor de foame la propriu. Vedeti-va de treaba ca vacantele stiu sa le faca in fiecare an . Eu de cand sunt in Italia am stiut sa muncesc doar ca o sclava , concediu n-am avut , cat despre speranta pe care ar trebui noi , ca romani s-o avem in ceea ce priveste joburi bune , vor mai trece cine stie cate zeci de ani ... italieni sunt foarte nationalisti , n-ar angaja un strain intrun post important decat daca are vreo pila.
Cat despre limba ...ar trebui din respect pentru tara care te gazduieste sa vorbesti limba sa, dar cand esti intre ai tai eu cred ca nu trebuie sa uiti de unde ai plecat-asta este parerea mea .
No bine , m-am intins
Salut si celelalte fete Kemsy , Danangie , Yoanag
Numai bine!!
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anne45 Buna fetelor Parerea mea este ca italieni sunt invatati sa traiasca pe picior mare ca sa zic asa . Acum ca trebuie sa starnga centura , normal ca se lamenteaza . Chestia ca sunt saraci multi , ca dorm in guri de canal sau mai stiu eu unde , atunci ce sa mai zic de cei care traiesc in Africa si mor de foame la propriu. Vedeti-va de treaba ca vacantele stiu sa le faca in fiecare an . Eu de cand sunt in Italia am stiut sa muncesc doar ca o sclava , concediu n-am avut , cat despre speranta pe care ar trebui noi , ca romani s-o avem in ceea ce priveste joburi bune , vor mai trece cine stie cate zeci de ani ... italieni sunt foarte nationalisti , n-ar angaja un strain intrun post important decat daca are vreo pila. Cat despre limba ...ar trebui din respect pentru tara care te gazduieste sa vorbesti limba sa, dar cand esti intre ai tai eu cred ca nu trebuie sa uiti de unde ai plecat-asta este parerea mea . No bine , m-am intins |
merci
![](pupic.gif)
Fff corecte si de bun simt remarcile inrosite. Cel putin asa le gandesc si eu ...
![](rugaciune.gif)
![](gravida.gif)
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Buna fete dragi!
n-am mai intrat de multisor, dar cand nu stai bine cu inima-cap -trup nu ai nici un chef, adik nu de voi, dar parca tie lehamite de viata
...recunosc timp poate imi faceam , dar vb lui Sfefi daca nu vine de la sine
La multi ani tuturor sarbatoritilor luni octombrie :Loris , Laurici, Sebi, Mattia !
Bine ai venit Castelana!
Pitica Sonia cu gradi e ok, chiar daca saptam e cam lunga, dar in principiu e super incantata si a invatat o gramadade chestii+ ca fac si gimnastica...inca nu au fost pe nicaieri cu toti
Am inscris.o la piscina, nu mai vroia ca prietena ei nu mergea, am insistat si am dus.o la balet unde erau altele, acu vrea piscina
...sant si eu ptr innot fiind un sport complex, are aptitudini si ptr balet, dar financiar nu pot ambele, mai ales ca vom intra in cassa de intregr
cu bolile stam bine, adik doar un virus intestinal la activ
Juniorul e super incantat "la medi" ca e baiat mare, mergem numai imbracati modern si cu mult gel in par
...deocamdata e ok cu invatatul , note chiar f bune, exceptie franc
cu fotbalul e ok, dar ca sa nu stau linistita inca mai e la motocross, are acu si 2 colegi in clasa si pista langa casa...si sa te ti.i nenica( nu mai zic ca ma gandesc si mai mult acu dupa cele intamplate cu Sic
)
In alta ordine de idei, cu munca e naspa, adik e slaba miscare, nu.i bai ca ma duc la cules de masline
Am reusit sa imi aduc o vara , ca badanta aici, dar facerea de bine...in fine , peste 2 luni pleaca si gata nu mai ajut pe nimeni ca ma umplu de nervi si "abandonez" copii de tot
Husbantul va elibera casa in ian si sper ca va fi mai bine ...inca nu pot sa inteleg cum 2 pers mature, cu 2 copii, investitii impreuna, munca etc nu pot sa comunice
Abrambu nastere usoara !
fug sa arunc eva pe foc ca vin zmeii...sper sa recuper repede
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/costyhunny/costyhunny.jpg)
costyhunny spune:
salutare!!
vad ca inca mai chefuiti!!
GEORGIYULI---bafta azi la condus(daca am retinut bine))sa intri si sa imi zici cum a fost si la tine...si io am maine iarasi...
DIANA---nici o veste inca de la tine...mai da si tu un semn macar sa stim ca esti bn..pupiki
DANAGIE---tu cum te mai simti...piticii ce fac???pupiki
CASTELANA---nu mai intri hai k tu esti ''sarea''si ''piperul''de pe forum si ne mai binedispui si pe noi cu optimismul tau...cum esti pupiki
AMRAMBURIK---mai ai putin...eu iti doresc de pe acum(ca maine nu stiu daca o sa pot intra)nastere usoara,sa te refaci bine si sa ai o fetita(daca nu gresesc)frumoasa si sanatoasa si tu la fel....te pupik si miercuri o sa fiu cu gandul la tine...D-ZEU sa va aiba in grija LUI pe tine si familia ta...pupiki
P.S:vezi k dupaia tre sa dai de baut nu scapi asa usor..
MSILVY---mi-ai facut pofta cu sarmale si cozonaciide cand tot vreau sa fac si eu sarmale dar nu am avut timp sa merg sa iau varza murata....cred ca vine craciunul si io tot nu mai fac...
ce face burtica???pup
ANNE45---ma bucur pt.voi ca sunteti bine...mai intra si tu mai des nu ne da uitariii...pup
ROXALI---chiar ca nu ai mai intrat demult...sper sa fii bine si trup si suflet....pupiki
NAFI---ce faceti???a trecut tusea
Kemsy---pupiki da si tu de veste cate ceva
De noi ce sa va zic si noi avem o tuse care ne disperadar bn ca e doar atat..ieri am fost la IO BIMBO si i-am luat girello si daca il vedeti ce alearga prin casa de mori de rassss
.
va pupacesc si sper ca nu am uitat pe nimeni...pupiki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Seara buna!
COSTY - merci de intrebare, inca mai tuseste dupa 2 saptamani de aerosol. nu mult dar e inca acolo! continuam cu aerosolul...ce sa facem..In rest e ok, fericit sa mearga la asilo
Eu sunt cam fara chef ca vreau sa dau jos un kg sau 2 ca le-am pus de cand imi tot cumpara marito turta dulce si canoli dar urasc dietele si nu imi place ca trebuie sa ma abtin de la ce-mi place! azi ma doare si o masea...
Planuiesc sa ma duc in tara vreo 10 zile. cred ca plec pe 19 noiembrie.
ROXALI - ma bucur ca sunteti ok . pupici mumoasei tale si flacaului cu gel in par
ABRAMBURIKA - ma gandesc la tine , sa dea Dzeu sa fie bine!
CASTELANA - mi-am adus aminte de rahatul tau ( ce aiurea suna! dar asta-i limba romanesca!
) Si eu mai cumpar de la magazinul romanesc din oras ca tare imi place si il mai folosesc sa fac salam de biscuiti care m-a ajutat sa-l dau pe spate pe socru , ca nu se mai oprea din mancat, el care nu prea le are cu dulciurile!
O seara buna tuturor, fug ca se tot agita juniorul si tre' sa fiu pe faza(pana joi sunt singura de garda ca marito e la munca) !