Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello :)
Georgy-bafta la conduc
o sa vezi ca te descurci
p.s-ti-am vazut pozele si le-am mutat in albumul tau ca ai facut vreo 3 albume
ce bine arati,slaba ,n-ai treaba
Sebastian e un dulce ,tot mai frumos e si mare deja iar Giulia seamana tot mai mult cu sotul tau
Sebi e leit tu iar gogosica leita tati
multumim de poze

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Msilvy-hai ca incet te apropii de termen
lasa si tu datele ca apoi te trecem si pe tine in listuta
Costy-felicitari pt conducere
datele sint ale tale de nastere si a lui edy pt lista

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Castelana-esti bestiala!!!!!!!!!
mesajele tale sint pline de energie si optimism
esti o raza de soare pe aici si ai idei minunate
unde vii la Roma in ce zona?
eu tot la Roma sint

mortala esti cu rahatul
eu am pofta de baton de lapte deala de vanilie sau pistic ce erau cind eram noi la scoala si ne cumparam in pauze :))
problema e ca nu am mai vazut de ani buni de zile
in rest sint magazine cu produse romanesti destule
sint in unele supermercate italiene care au si produse romanesti

si inca cea cu ce m-ai distrat
multi zic de stilul de conducere de aici
no pai daca mi-am luat permisul aici in italia inseamna ca pot conduce oriunde mai ales ca deja am citiva ani ca conduc aici :)

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!

Ne mai tineti minte? Nu am mai trecut pe aici de ceva vreme si am zis sa intram pentru a saluta si a va mai sune cate ceva despre printisorul meu Eduard care a facut 7 luni pe 2 noiembrie si este un mare dar MARE nazdravan.Sta foarte bine in fundulet,se ridica in picioruse de la 5 luni si 3 saptamni si acum 2 zile mi-a facut surpriza de a-l vedea cum se ridica in picioruse fara punc de sprijin ,ci singurel. Este minunat din toate punctele de vedere(cra-cra) dar are o energie maxima ,nu sta linistit o clipa...vrea numai si numai in picioare.Se agata de toate cele prin casa...Am trecut cu brio peste partea cu diversificarea si a acceptat foarte bine tot ceea ce i-am dat pana acum...tot mancacios a ramas.Eeee sunt multe de spus. Sper ca voi sunteti bine toate si asteptam cu mare interes vestea lui Petro ca a nascut.

Va puuupam si va dorim o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

heyyyy ! fug de la un topic unde se vorbeste de mancaruri si ce sa vezi? aici la fel . ; eugenii , pufarine ...
adaug pateu de sibiu , icre , salam de sibiu , pateuri cu ciuperci , placinte cu carne ...

castelana : as vrea sa te contrazic , la roma traficul e un haos total dar bucurestiul o intrece cu mult mult brio . in afara de faptul ca se conduce ca in jungla (cine e mai tare si mai mare) ,te intalnesti si cu rautate , prepotentza ... (altro che vocabuler)

la toate

Mergi la inceput

Msilvy-da si in bucuresti am auzit ca se conduce ca la nebuni
nu degeaba in italia sint cele mai scumpe asigurarile
foarte scumpe
in zona ta nu gasesti magazine romanesti?
ce zici tu pui poze?te prezinti?
Aly-bine ai revenit
poze cind mai pui sa va vedem?
Castelana-pe voi pe unde va putem vedea?
daca vreti va trimit pm cu datele de la albume
noi aici la subiect avem pe picasa album comun pe privat si care cind pune poze anuntam si intram fiecare sa le vedem
Georgy-ti-a iesit bine reteta?
ai vazut ce faina iasa compozitia? si sint pufoase si gustoase
Kemsy-nu te-am uitat cu retetele
te inteleg ca stai mai rau cind te gindesti ca n-ai de lucru,ca nu gasesti.....iti doresc ca sa iti implinesti repede si visul ata si sa stai mai bine
ai grija de tine si fii increzatoare

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur
Sper ca voi sunteti bine toate si asteptam cu mare interes vestea lui Petro ca a nascut.

petro n-a nascut ... inca. Si sper nici sa n-o faca pana miercuri, de capul ei, asa, ca am alte planuri.

ioana - ms. mult de incurajari si ganduri bune.

silvy - da, chiar, magazine cu prod. romanesti nu ai prin zona?
Eu azi am fost la unul .. sa zic pt. ce?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

heyyyy ! fug de la un topic unde se vorbeste de mancaruri si ce sa vezi? aici la fel . ; eugenii , pufarine ...
adaug pateu de sibiu , icre , salam de sibiu , pateuri cu ciuperci , placinte cu carne ...

castelana : as vrea sa te contrazic , la roma traficul e un haos total dar bucurestiul o intrece cu mult mult brio . in afara de faptul ca se conduce ca in jungla (cine e mai tare si mai mare) ,te intalnesti si cu rautate , prepotentza ... (altro che vocabuler)

la toate

te rog sa ma contrazici, esti invitata mea, dar sunt bucuresteanca , norocul meu ca am mai calatorit prin tara, de ex fac am facut-o la Iashington!
Am o metoda de supravietuire ce numi place nu aud, si nu aud, persoanele antipatice nu exista!

dar la Roma...e ca la Roma, na ca asta mi-a iesit adanc din putzul gandiri

Mda, bun si salamul de Sibiu , dar cel din amintiri, ca nu se mai sacrifica in Romanica noastra cal...deci salam de vina cu reteta de sibiu, ar trebui sa se numeasca.

eu raman totusi statornica la rahatul meu, suna ca un rahat expresia in romaneste, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur
Sper ca voi sunteti bine toate si asteptam cu mare interes vestea lui Petro ca a nascut.

petro n-a nascut ... inca. Si sper nici sa n-o faca pana miercuri, de capul ei, asa, ca am alte planuri.

ioana - ms. mult de incurajari si ganduri bune.

silvy - da, chiar, magazine cu prod. romanesti nu ai prin zona?
Eu azi am fost la unul .. sa zic pt. ce?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Stiu ca nu a nascut Petro! Stiu ca deja ai mai spus de cateva ori cand si cum vei naste dar, te rog repeta si pentru o baba mega ramolita,cand,cum? Miercuri este deja programata?deci cezarina? Danseaza Eliza in burtica???Sau este doar o mica fotbalista?

Mergi la inceput

yoanag
., multumesc ! Poze promit ca pun saptamana viitoare ca momentan il am pe Duracell aici calare pe mine,vrea si el sa va scrie cate ceva...iar in week. nu prea intru ca asa mai profit si eu de sot si mai iesim din casa.

Mergi la inceput