Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mmamita/Mmamita.jpg)
Mmamita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aever
Vaaai, am uitat ca tu nu esti in tara! Inca nu m-am obisnuit care cum e, sunteti destul de multe pe aici. N-am vrut sa-ti fac pofte de-astea. ![]() |
Da, da, da, parca o aud pe mama
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
Pup
![](pupic.gif)
Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aever spune:
2liniute sa stii ca mi-ai lipsit. Incepusem sa ma intreb ce-i cu tine de n-ai mai scris nimic. Imi pare rau ca nu te simti bine, o sa treaca repede si astea zic eu. E foarte bine ca te hidratezi si cred ca din cand in cand poti sa incerci si sucuri de care zici, doar sa nu exagerezi cu ele. Si pe mine ma apuca din cand in cand greata, incerc sa o ignor. Ieri dimineata n-am mai reusit cu ignoratul...asta e. Cred ca ar fi si mai bine sa incerci sucuri de fructe si legume facute in casa, mere, morcovi, portocale. Mie mi-a prins tare bine fresh-ul de portocale ca e acrisor si taie greata. Dar depinde de fiecare cum suporta.
elena_gd ma bucur ca ai ajuns la control si te-ai mai linistit.
lili bun venit!
Deea nici nu stii ce ma bucur ca esti bine! Sa dea Dumnezeu sa ne fie bine la toate!
Mmamita nici eu nu-s amatoare de brocoli, insa chestia asta de care iti zic e super comestibila. Am pus mult cascaval si ceva ou. Am facut asa: fiert brocoli, apoi maruntit(cred ca nici nu l-am fiert suficient), pus intr-un vas yena, peste un strat de brocoli presarat pesmet praf, cascaval ras, out batut, sare si piper, apoi inca un strat brocoli si se reia. Cred ca avea mai mult cascaval decat brocoli si a iesit foarte gustos.
aever spune:
Ca n-am mai apucat sa scriu, salata voastra de cartofi mi-a facut si mie pofta(sau era salata de boef?) dar acra sa fie. Aseara am mancat si eu cartofi copti, insa numai 2 si pe aia cam cu greu asa...mie nu mi-a crescut pofta de mancare. De obicei la cartofii copti faceam salata de ceapa si ieri am zis ca nu mai fac ca oricum sunt plina de gaze si de crampe insa cand am simtit mirosul de cartofi copti asa m-a apucat o pofta de ceapa!!!!!!! Din fericire m-am abtinut, dar n-au fost asa buni cartofii din cauza asta. Sa vad azi ce mai mananc, frigiderul l-am mai golit ca maine dimineata cu noaptea in cap plecam la Oradea si sa nu se strice pe aici mancarea. Mi-e o groaza de mersul de masina....sper sa nu oprim din 2 in 2 km sa vomit.
5+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Hopa Hopa!
Ne-am trezit si noi si va asteptam la o cafelutza/ceiutz gustos/oasa!
Deea ma bucur mult ca te simti mai bine, asta e un semn bun. E bine totusi ca mergi azi la dr ca sa vedem ce face puiul, si poate afli si de la ce a fost scurgerea aceea. Bafta multa! Ne gandim la tine! Sa ne dai de veste ce ai facut atunci cand ajungi acasa!
Monica felicitari pt rezultatul bun al analizelor! Eu n-am facut Proteina c si s, dar mi-au iesit bine timpii de coagulare.
Am inteles ca la Fundeni poti sa faci analizele astea gratuite, daca ai trimitere. Eu sunt din Craiova insa, si totul se plateste aici.
O sa iei un anticoagulant, ceva?
Poooop dulce, cred ca e mai bine ca esti mai linistita! Mi-as dori si eu sa fiu asa....dar sunt o sssssstressssata:)))))))
Adi deci mare sarbatoare mare duminica! Sa fie intr-un ceas bun si sa va distrati! Puii sa aiba parte de mult noroc si sa-si aleaga meserii "inteligente"
Te pupam dulce!
Mamita sunt din Craiova. Sper sa ni se implineasca si visul asta, de a pleca din tara, pentru ca sincer....nu vad ce viitor as putea sa-i ofer copilului meu aici. Dar, sa vedem cum evolueaza lucrurile, cred ca mai dureaza 1 an 2, oricum.
Poooooop dulce dulce!
Andreea, drum bun! Aveti grija de voi, si sotul sa conduca usurel
ca sa nu te agite ca pe Pepsi, ca asa normal ca o sa dai pe afara
Nici eu n-am pofta de mancare, si am observat ca daca reusesc sa mananc ceva, mi se face greata dupa. Deci ori inainte, ori dupa...greata tot vine, mama ei. Hai ca trebuie sa treaca si perioada asta. Eu imi tot repet asta
Va pupicesc dulce pe toate si va doresc o zi reusita!
Elly 11+ si Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
A, vreau sa va rog ceva. Fetele care nu au nick-uri sugestive pentru nume, sa-si treaca la semnatura, daca se poate, numele.
Asa ne vom obisnui mult mai repede una cu cealalta si nu ne vom mai incurca.
Cred eu ca e o idee buna.
Va pupic, ma duc sa vad "In gura presei"
Elly 11+ si Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Neatza dragele mele, ce active ati fost peste noapte .
Eu ma simt mai bine in acesta dimineata, parca nu mai imi este asa greata.
Vroiam sa va intreb: voi cum stati la capitolul sanii? La mine, pana acum 2-3 zile, ma dureau tare, ma dureau si cand mergeam daca nu aveam sutien, insa acum nimic, chiar nimic, sunt la fel de umflati si cred ca am facut ceva vergeturi, insa nu ma mai dor, decat daca frec sfarcurile in rest nu. M am ingrijorat sincer putin insa sunt convinsa ca nu e nimic:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
Multumesc de cafeluta Elly, din pacate eu nu sunt amatoare a cafelei dar de cand am ramas insarcinata tensiunea imi este foarte mica si atunci mai trebuie sa beau din cand in cand, dar cu mult lapte.
Fetelor vorbeati de sistemul medical din strainatate, din pacate asa este si in Spania. Am in spanie o prietena foarte buna iar anul trecut a ramas insarcinata, sia dorit foarte mult acel copil, dar pe la 7 saptamai a inceput sa sangereze. A mers la urgente, dar nu ia facut nimic, ia spus sa mearga acasa si daca este bine cu sarcina atunci o sa o pastreze, daca nu , nu. Asa ca saracuta dupa 2 zile a pierdut sarcina. Eu in scimb dupa tretamente de infertilitate de un an am ramas insarcinata cu primul copil iar la 6 saptamani am inceput sa sangerez. M-am internat si mi-au dat o gramada de injectii si nu aveam voie sa ma misc deloc. Asa am stat in pat acasa pana la 4 luni si ceva. Nu aveam voie nici sa ma misc. Dar cu multe ingrijiri , medicamente si cu ajutorul lui Dumnezeu, bebelusul a ramas la caldurica, iar acum e bine, frumos si destept. Eu cred ca daca eram in strainatate ma lasau sa pierd sarcina, chiar daca era o sarcina obtinuta foarte greu si bebelasul era foarte dorit.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 12+
aever spune:
Joana eu zic ca e foarte bine ca nu te mai dor. Adica e bine pentru confortul tau si nu cred ca e vreun semn rau de ceva. Pe mine azi-noapte m-au durut foarte rau, mai rau decat mai dureau inainte si acum ma cam ingrijorez sa nu doara din ce in ce mai rau. Totusi cred ca aste sunt chestii minore, bebe sa mearga bine ca restul trec.
Ellyshor sotul conduce usurel de obicei, nu-i vreun terorist in trafic insa drumul are oricum multe serpentine, vezi Dealul Negru si nu numai. Inca nu stiu care o sa fie traseul, cred ca o sa mergem pe langa Cluj pe bucatica aia de autostrada, dar oricum intre Cluj si Oradea tot sunt serpentine(poate nu asa multe ca intre Deva si Oradea). Deci n-o sa mai intru pana luni-marti, asa ca nu va panicati ca nu mai scriu.
Sa ne auzim sanatoase saptamana viitoare!
Andreea, 5+ (de luni 6+)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Din pacate la capitolul mancare nu pot sa va dau nici un sfat , deoarece si numai gandul la mancare imi provoaca greata si rau. Imi este foame mai tot timpul, dar cand manac imi vine sa vomit, interesant. Am crezut ca o sa inceapa sa ma lase, dar nici gand, de 2 zile imi este mai rauca si la inceput.
Am fost ieri la soacra si mi-a dat sa beau ceai de ghimbir, si sa stiti ca parca mi-a mai trecut din rau. Asa ca fetelor daca vreti va recomand cu placere si are si un gust placut. Am citit despre el si ghimbirul e bun in sarcina.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 12+
aever spune:
Fetele, uitasem sa va zic ceva extrem de important. Lasati cafelutele ca cica noi studii(stiti voi cum vine treaba...) arata ca un consum constant de cafea in sarcina creste riscul de malformatii cardiace. Din fericire n-am fost niciodata bautoare de cafea, e mai greu insa pentru cele mari amatoare. Insa aveti grija, limitati-va numai la una pe zi daca nu va puteti abtine, poate din cand in cand mai sariti cate o zi daca se poate... Cat pentru tensiune scazuta, cafeaua n-are nici un efect. Au facut astia sute de studii pe tema asta, cica nu influenteaza cu nimic tensiunea. Pentru tensiune mica trebuie hidratare foarte serioasa, eventual ceva mai multa sare. Si de fapt cel mai bun remediu pentru cei cu tensiunea prea mica e miscarea, exercitiul fizic.
Multa sanatate va urez, over and out!