Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Elena, si eu am facut cam aceleasi analize. Glucoza cred ca e glicemia, eu glicemie am facut.
Nu le-am facut pe cele pt tiroida(TSH si FT4), dar eu astea le-am facut mai demult cand incercam pt bb si mi-au iesit bine.
Bafta la rezultate! O sa iasa bune, stai linistita!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui D_Lili

buna! Sunt Lili, am dpn pe 09.06.2012

Bine ai venit Lili! Te-am trecut in listuta
Scrie repede 10 mesaje, pentru ca acum iti sunt moderate si nu iti apar in timp real

Pupicei!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Pentru ca sunteti dulci, simpatice, grijulii si atente va spun ca sunt bine. Dimineata m-am trezit fara dureri si nu am mai mers la spital, pentru ca maine dimineata oricum am programare.
Acum sunt aprope 100% sigura ca durerile au fost de la ceaiul de echinaceea si secretia marionie la fel.
Sper sa nu fi reactionat gresit ca nu m-am dus azi la spital si sa nu ma certati, dar am simtit ca sunt bine.
Dupa eco de maine in care sunt sigura ca o sa apara si bebe si o sa fie bine, o sa ma simt linistita si o sa am o sarcina frumoasa.
Trebuie sa fiu optimista... sa fim optimiste, pentru ca pesimismul ne face stresate, suparate, fricoase si noi trebuie sa fim puternice ca bebeii nostri sa fie la fel.

Abia asteptam sa ajung la un calculator sa va scriu ca sunt bine, la serv nu am avut net.

Va pup dulce si va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine (am citit si am simtit).

PS: bine ai venit Lili, o sarcina usoara si frumoasa sa ai!

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

off deea, sper ca nu ai luat echinaceea pt ca am amintit eu de ea in partea a2a a acestei odiseii :(... si eu foloseam echinaceea pt sist imunitar.. dar de cand sunt insarcinata am renuntat la ea...mai ales ca fetele m-au avertizat ca nu e ok.. nu stiu daca ai citit mesajele...
sper sa fii bine.. si eu am avut scurgeri...2 zile apoi s-a oprit.. tot asa am amanat vizita la dr,,, dar tocmai cand spuneam ca nu mai am scurgeri.. iar au aparut... si imediat mi-am pus utrogestan la sfatul fetelor... apoi a2a zi la dr.. mi-a spus ca sunt ok si daca am avut ceva fu trecator...
tu nu iei progesteron?
sa vii cu vesti bune maine d la dr
pup

Anca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Anca felicitari pt cele 7 saptamani! Doamne ajuta in continuare!
Ce frumoasa e povestea cu visul Poate se va adeveri in totalitate, chiar sunt curioasa daca va fi asa! (...)

saru'mana elly, de-abia astept sa treaca saptamana si sa ajung la dr , sper sa-mi aud si eu bebelusul, inimioara lui
si eu sunt foarte curioasa daca va fi un fluturas
in rest, tu ce mai faci? am citit ca vrei sa pleci din ro...ma bucur pt tine si eu as vrea... dar nu am curaj...
te pup

Anca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Moaaamaaa gagics ce tastarnita aveti!!! Bravo!!! Imi place

Vreau sa urez si eu bun venit tuturor burticilor si sarcini usoare.

Imi pare tare rau ca nu am si eu mai mult timp sa particip activ la discutii dar speram speram.

Am fost si eu la intepat si mi-au iesit binisor analizele. Lunea trecuta m-am luptat cu un virusel la stomac si cu o sangerare minnora dar am luat nospa si utro si speram sa fie totul bine cu bebe. Am fost si la Fundeni si mi-a iesit binisor profilul de coagulare, cu proteina S stam deja putin cam prost dar o rezolvam. M-a mai linistit putin si doc a mea ca nu este un risc atat de mare sarcina asta pt mine.
La eco merg vineri sau luni, am asteptat sa fiu sigura ca vad inimioara si nu merg degeaba.

Cu simptomele de sarcina in schimb stau tare prost adica n-am niciunul. La celelalte sarcini macar imi era somn, mai o urma de greata, mai ceva ceva acolo. Acum nimic nimic. BA mint, balonata si constipata sunt la greu si eu.

Va pupez si sa ne auzim cu bine.

Over and out

Monica de Zgatie si 6+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, si vroiam sa le intreb pe mamicile care sunt la a doua (a treia) sarcina daca sunt la fel de relaxate ca si mine. Eu nu ma recunosc efectiv. Daca la primele 2 citeam tot ce se putea, ma speria orice si as fi facut deja 3 ecografii pana la 7 saptamani, acum, exceptand vizita la Fundeni de care imi era cel mai teama, nu am nnicio treaba, parca nu ma atinge absolut nimic. Parca totul decurge atat de natural si firesc. Parca sunt asa in lumea verde

Monica de Zgatie si 6+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

maaaaaaaaai, aveti voie si magne b6, dar daca nu ai nev de b6, de ce sa iei asa, inutil? de-aia se ia simplu. eu luam de la walmarkt sau cum naiba se scrie. 4/zi. magneziul relaxeaza musculatura, deci e impotriva contractiilor, a constipatiei etc. este foarte bun. BETI MULTA APA! 3l/zi. se dilueaza nush ce ocitocina sau nu mai stiu cum ii zice si se previn contractiile.

haine de gravida am luat din mall baneasa, e la et 1 un magazin cu preturi normale. am dat pe blugi 100 roni. apoi am fct cerclaj si m-am limitat la kilotzii sotzului, la ce calduri de peste 40 de grade erau...

in ceea ce priveste vitaminele in sarcina, eu am fost mai rezervata si am opreferat fructe/legume proaspete decat elevituri/materna si alte chimicale implicite.

abia astept sa va vaz cu carucioare.

da, duminica tundem tribul. sa vedem ce aleg de pe tavitza!

pup gravideniile scriicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Doamne ce ma bucur cand va vad pe toate asa pline de viata!va citesc ,abia fac fatza,dar nu prea e timp de scris.
Bun venit noului pluton de burticutze,sanatate si sa duceti usor sarcina la bun sfarsit!
Monica ,fix asa ma simt si eu...nu tu o greatza,o grija,...relaxare maxima,desi a fost si deja celebra scurgere maronie de la 5-6 saptamani,a trecut si oboseala...sunt ZEN totalmente
Mananc precum o purcica,dorm de rup (cu micile intreruperi nocturne).m-am dus abia la 10 saptamani de mi-am recoltat analizele(care in plus fata de lista ELENEI mai cuprind si anticorpi pt Listeria si pt virus herpetic 1 si 2),iar la eco can l-am vazut alaltaieri m-am speriatce mare era....fata de eco de pe 5 sapt.Abia astept sa vad daca-mi zice ceva de sex la morfofetala la sfarsitul lunii(de sexu copilului evident)
Si daca vreti sa va zic de mancare,in seara asta la cina am mancat vreo 8 cartofi copti cu ulei de masline si 2 felii de tort(una cu cioco si una cu fructe)
Deea bafta maxima pe maine la control!
Noapte buna tuturor burticilor!
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Ufff, ce de activitate pe aici! Noroc cu diferenta de fus orar ca mai reusesc si eu sa citesc ce s-a scris peste zi .
In primul rand, bine ati venit noi burtici si bine ati revenit cele mai "vechi" si ratacite :).
Deea, asteptam cu nerabdare un rezultat frumos pentru maine, iti tinem pumnii!
Ramonika, merci de idei, tre' sa dau o fuga pana la magazinul romanesc si poate pun de-o fasole cu carnati cat de repede ;).
Elly, te astept in Montreal sa ne plimbam impreuna comorile prin parc. BTW, din ce oras esti?
Monica_dicut, eu sunt mai stresata de felul meu, imi place sa stiu, sa cercetez si sa despic firul in 4, cu toate acestea ma simt si eu putin mai relaxata decat la prima sarcina...si-mi place.
Elena_gd, te premiez cu un pupic pt ideea geniala - fug sa-mi fac salataaaaaaaaaa, merci merci merci, mi-a picat cu tronc .Asa, cu mult otet..nu sariti, e de mere, 100% natural !
Fetelor, mie imi e o foame de nu stiu ce sa mai fac, asa a fost si la prima sarcina - la serviciu in pauza trebuia doar sa trec drumul sa-mi iau cele necesare pentru sandwich - si mi se parea ca nu mai ajung odata!!!Noroc ca baietii de la supermarket erau super ok si "gustam" intotdeauna cate o feliuta de sunca, una de branza, etc, de ieseam mai mereu cu burta plina. Eu mananc foarte putin de felul meu (de doua ori pe zi si portii destul de micute), dar acum nu mai fac fata!!!Mi-e foameeeeeee non stop!
Si acum o intrebare pentru cele care mai au bebei - voi cum faceti cu ridicatul? Printesa mea are 10 luni si aproape 10 kg!!, si parca simte ea ca se intampla ceva, ca nu va mai fi singura iubita prin zona - se agata de mine mai mult decat inainte, mereu vrea in brate, mereu la san, plus ca trebuie sa o schimb de nspe mii de ori pe zi. Sunt putin ingrijorata pentru ca stiu ca nu avem voie sa ridicam nimic, dar chiar nu vad nicio solutie!:(

Bun, va las ca ma taieee pofta de salata orientala, sanatate multa si ne "auzim"!

Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+

Mergi la inceput