Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Andreea eu sunt aproape de Cluj si am facut facultatea la Oradea. Cele mai rele curbe sunt cele din Piatra Craiuluim, dar nu dureaza mult. In rest sunt mai line. Daca vreti sa mergeti pe autostrada ar fi indicat. Drumul e foarte bun si e si mai aproape pe acolo. Pe langa acesta mai scapi de niste curbe care sunt de la cluj la Turda. Poti sa iti spun ceva fara sa o iei in nume de rau. La prima sarcina doctorul mi-a recomandat sa nu stau direct pe fund daca merg mult timp cu masina, este mai bine penstu bebe, si mi-a spus pe cat posibil sa evitam gropile. Pe mine la mersul cu masina ma ajutat ca mestecam guma mentolata. In rest calatorie foarte placuta.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 12+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Neata'
Din pacate nu vin cu vesti bune bebele meu se pare ca nu a reusit sa supravietuiasca si sunt 90% sanse sa fie o sarcina oprita in evolutie.
Voua, va doresc ca sufletelele care cresc in burtica voastra sa aiba viata intrauterina sigura pana la termen si sa nasteti copilasi sanatosi si plini de viata.
Eu mai merg joia viitoare la inca o ecografie, asta daca nu elimin singura...
O sa citesc in continuare acest forum pentru ca imi dati speranta si putere sa cred ca viitoarea sarcina va fi cu mai mult noroc!
Va pup pe toate de nu va vedeti si aveti grija de voi si bebeii vostri!
Sa ne dea Dumnezeu sanatate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mmamita Si acum o intrebare pentru cele care mai au bebei - voi cum faceti cu ridicatul? Printesa mea are 10 luni si aproape 10 kg!!, si parca simte ea ca se intampla ceva, ca nu va mai fi singura iubita prin zona - se agata de mine mai mult decat inainte, mereu vrea in brate, mereu la san, plus ca trebuie sa o schimb de nspe mii de ori pe zi. Sunt putin ingrijorata pentru ca stiu ca nu avem voie sa ridicam nimic, dar chiar nu vad nicio solutie!:( |
si la noi e o mica problema cu asta... fiica-mea are cam 13 kile. insa merge destul de bine, totusi mai vrea in brate, nu pot scapa de tot s-o ridic. si cand o ridic ma doare spatele.
sfaturile doctorului sunt sa evitam sa ridicam greutati, cica mai mult in primul trimestru. deci incearca sa eviti cat poti s-o ridici, daca nu ai de ales... nu stiu...
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
Ramonika spune:
Deea imi pare foarte rau ai grija de tine si te mai asteptam sa scrii daca te simti in stare.
Lili bine ai venit! mai scrie-ne ceva despre tine.
titi nu stiu ce sa zic de chestia cu evitatul gropilor... depinde daca ai probleme cu sarcina, nu e fixata bine...
eu la prima sarcina am facut tae bo si aerobic pana in luna a 5-a. faceam cate o ora sau o ora jumate pe zi de curgeau apele de pe mine si bebelina n-a avut nimic...
joana eu am mai zis, nu am nici o treaba cu sanii, nu ma dor, nu simt nimic.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mmamita Ufff, ce de activitate pe aici! Noroc cu diferenta de fus orar ca mai reusesc si eu sa citesc ce s-a scris peste zi ![]() In primul rand, bine ati venit noi burtici si bine ati revenit cele mai "vechi" si ratacite :). Deea, asteptam cu nerabdare un rezultat frumos pentru maine, iti tinem pumnii! Ramonika, merci de idei, tre' sa dau o fuga pana la magazinul romanesc si poate pun de-o fasole cu carnati cat de repede ;). Elly, te astept in Montreal sa ne plimbam impreuna comorile prin parc. BTW, din ce oras esti? Monica_dicut, eu sunt mai stresata de felul meu, imi place sa stiu, sa cercetez si sa despic firul in 4, cu toate acestea ma simt si eu putin mai relaxata decat la prima sarcina...si-mi place. ![]() Elena_gd, te premiez cu un pupic ![]() ![]() ![]() Fetelor, mie imi e o foame de nu stiu ce sa mai fac, asa a fost si la prima sarcina - la serviciu in pauza trebuia doar sa trec drumul sa-mi iau cele necesare pentru sandwich - si mi se parea ca nu mai ajung odata!!!Noroc ca baietii de la supermarket erau super ok si "gustam" intotdeauna cate o feliuta de sunca, una de branza, etc, de ieseam mai mereu cu burta plina. Eu mananc foarte putin de felul meu (de doua ori pe zi si portii destul de micute), dar acum nu mai fac fata!!!Mi-e foameeeeeee non stop! Si acum o intrebare pentru cele care mai au bebei - voi cum faceti cu ridicatul? Printesa mea are 10 luni si aproape 10 kg!!, si parca simte ea ca se intampla ceva, ca nu va mai fi singura iubita prin zona - se agata de mine mai mult decat inainte, mereu vrea in brate, mereu la san, plus ca trebuie sa o schimb de nspe mii de ori pe zi. Sunt putin ingrijorata pentru ca stiu ca nu avem voie sa ridicam nimic, dar chiar nu vad nicio solutie!:( Bun, va las ca ma taieee pofta de salata orientala, sanatate multa si ne "auzim"! Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ |
Mami aceeasi problema o am am si eu cu Luca..are aproape 12 kg si vrea numai in brate parca simte el ceva iar seara cand stam in pat imi ridica bluza si ma pupa e burta, ma sterge ca lasa numai saliva..uite chiar si acum e la mine in brate si nu ma lasa nici sa scriu ca ma prinde de mana[bang
dar ce sa fac ca nu pot sa il neglijez, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si cu cel din burtica ca fac un pic mai mult efort cu Luca
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onutza83/onutza83.jpg)
onutza83 spune:
Deea imi pare tare rau dar mai sunt 10% sanse sa nu fie adevarat.cand e sarcina mica nu prea se vede nimik la ecograf...du-te din curiozitate si la alt doctor,la alt ecograf conteaza mult o parere in plus...
si indiferent de raspuns mai rau de atata nu poate sa fie.Sanatate multa!referitor la mancare..dupa cum v-am spus mai spus as manca si prin somn..orice..nu fac pretentii bine in afara de cateva chestii pe care nu le mancam nici inainte:))
Dar acum mi s-a facut o pofta de faguri mmm ce buni tre sa fie..daca nu ar fi lenea asta as face cu mare trag..dar cred ca am sa ma bat cu ea si am sa inving si am sa imi fac pofta.
va invuit pe la mine la o prajiturica:)
![](images/user_woman.png)
aever spune:
titi multumesc pentru sfaturi! Sigur nu ti-o iau in nume de rau, orice sfat bine intentionat e si bine primit! Am inteles ca nu e bine sa stau mult in fund, si cum sa stau? Sa las scaunul pe spate, eventual sa ma mai pun pe o parte sau pe alta?
Deea imi pare tare, tare rau pentru vestile pe care le ai Eu inca sper ca poate nu e nimic, poate e prea mic bebe si nu s-a vazut bine, nu stiu...poate totusi mai e o sansa. Daca nu, te asteptam oricum sa ne mai scrii daca poti si sa fii convinsa ca la un moment dat vei avea copilul pe care ti-l doresti atat de mult. Te imbratisez cu mare drag!
Ramonika spune:
aever drum bun la Oradea!
n-am mai auzit pana acum ca, cafeaua nu mareste tensiunea.
monica ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
si eu ma simt mai relaxata sarcina asta, poate si din cauza ca ma ocup mult de fata, nu prea am timp sa ma gandesc la sarcina...
si eu stau "prost" cu simptomele de sarcina, insa nu ma supar deloc, din contra...
2liniute eu nu cred ca sucurile gen prigat sau granini sunt naturale 100%. nu au com. mai degrama fa-ti tu suc la storcator daca poti sau compot. noi facem acum compot de gutui, e super la gust.
elena cred ca te rup la buzunar toate analizele alea...
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Imi pare rau, Deea
Dumnezeu stie de ce se intampla astfel de lucruri, nu stiu ce sa mai zic. Doar ca imi pare foarte, foarte rau. Iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste aceasta experienta nefasta si Dumnezeu sa te binecuvanteze cat de curand cu un bebelus sanatos!
Suntem alaturi de tine!
Elly 11+ si Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
abia acum am reusit sa ajung la pagina 16..
Deea poate totusi inca nu se vede bebe ca e prea mic..te inteleg perfect ca si eu inainte de Luca am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt si imi pare rau si acum ca n-am mai asteptat macarar o sapt ca poate totusi era bine..doctorul m-a si programat a 2 zi pt chiuretaj..ce e drept ca incepusem sa am scurgeri si ma durea burta, erau mai degraba crampe.. asa ca poate mai e o speranta..
Fetelor va rog si eu sa va treceti numele la semnatura sa ne fie mai usor si nr de saptamani..
in legatura cu sexul copilului cred ca e devreme sa trecem la semnatura, as vrea sa mai asteptam
nu mai stiu ce voiam sa spun dar Luca ma inebuneste ca tot pe mine e..
A Lili bine ai venit alaturi de noi..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+