Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

si inca una "simpatica" a la Ela si ma duc (la plimbare)...

dupa experimentul ei cu 100 de culori in cap a vrut sa se revopseasca (morcoveata) si in timp ce o vopseam imi zice ca sunt o mama super de treaba ca uite ea nu i-ar fi dat voie fiicei ei de 15 ani sa-si vopseasca parul... imi venea s-o las asa cu jumatate de cap vopsit...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Uitasem....
Si eu mi-am pus albastru de metil in par pe la 14 ani, asta dupa ce m-am tuns f scurt (ale tineretii valuri). Imi amintesc ca dupa mai multe spalari capatase o nuanta de verde mucegai si in plus ii coloram mamei toate pernele pe care dormeam..
So...mai bine ca s-a vopsit. Sa-i fie de bine!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

aha si la ea s-a facut verde mucegai si mi-a murdarit 2 prosoape, o manusa, chiuveta si sticluta cu albastru de metil ca de fiecare data cand tre s-o folosesc (badijonari in gat) ma murdaresc pe maini... clar sunt o mama prea de treaba, tre mai strans hatzurile...

--------------------------------------------------------------------------------------------

eu in clasa a Xa m-am facut cu violet de gentiana.....nu iesise rau, dar tot asa, patam toate fetele de perna

ruxi, eu zic ca e ok asa, la alte chestii tre sa tii hatzurile, nu la culorile din par, ca astea-s toane de sezon.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
eu in clasa a Xa m-am facut cu violet de gentiana.....nu iesise rau, dar tot asa, patam toate fetele de perna

ruxi, eu zic ca e ok asa, la alte chestii tre sa tii hatzurile, nu la culorile din par, ca astea-s toane de sezon.

_
mama lui Stefan, pui scump

Acum ca m-am mai gandit, mi-am dat seama ca aveam mai mult de 14 ani, era in vacanta dintre a IX-a si a X-a.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multzu pt incurajari... stresul nu are nici o legatura cu fetele. Ele sunt nishte dragalashe si nishte "cumintzele".

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...haideti la coffe ca s-a racit cea de la matinala ..larisel( sarumana..eu am mai prins-o calda)

legatde vopsit..hm...je am fost tinuta din scurt...rau de tot...si la tzara ...dar cred ca de prin clasa a X-a am inceput sa ma machiez...m-a intrebat tata...ce tampenii am fc de am fost invinetita la ochi

ehe...maica...vremuri...de demult...acu altfel sunt generatiile desi daca ma gandesc bine..poate au ceva mai mult tupeu ca noi si au mai multa informatie..k in rest...hai sa fim seriosi...sunt problemele varstei...care sunt ca aceleasi...

aici e o vreme de mare kk...noi astazi suntem contracronometru...dar sper sa se termine cu ine totul...si maine...daca resusesc sa ma odihnesc cat decat peste noapte...ne intoarcem de la tm...luam bagajul si go...spre jijel.

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...haideti la coffe ca s-a racit cea de la matinala ..larisel( sarumana..eu am mai prins-o calda)

legatde vopsit..hm...je am fost tinuta din scurt...rau de tot...si la tzara ...dar cred ca de prin clasa a X-a am inceput sa ma machiez...m-a intrebat tata...ce tampenii am fc de am fost invinetita la ochi

ehe...maica...vremuri...de demult...acu altfel sunt generatiile desi daca ma gandesc bine..poate au ceva mai mult tupeu ca noi si au mai multa informatie..k in rest...hai sa fim seriosi...sunt problemele varstei...care sunt ca aceleasi...

aici e o vreme de mare kk...noi astazi suntem contracronometru...dar sper sa se termine cu ine totul...si maine...daca resusesc sa ma odihnesc cat decat peste noapte...ne intoarcem de la tm...luam bagajul si go...spre jijel.

sa aveti o zi super

JUCARII PENTRU PITICI...

voi avolo construiti ceva? merge, merge constructia???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:

sa aveti o zi super

JUCARII PENTRU PITICI...

voi avolo construiti ceva? merge, merge constructia???

mda...momentan gardul si fundatia....personal...nu ma grabesc....nu ma trage atza aici...

insa nu de asta ne aflam aici ... tocmai ce ne-am intors de la pomenirea de 6 luni a lu soacra-mea.....ne tragem sufletul si plecam la timisoara la intalnirea de 150 de ani a lui JM la facultate...

asta e,...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
ne tragem sufletul si plecam la timisoara la intalnirea de 150 de ani a lui JM la facultate...

asta e,...

JUCARII PENTRU PITICI...

Distractie placuta!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mda...

Deci e Roseola infantum..again..
Am citit pe net ca "se pot produce imbolnaviri repetate de roseola, dar sunt rareori intalnite"

Am avut 3 zile defebrasi eplina e bubitze. Fata de prima data cand a facut, acum a fost o forma mult mai usoara; prima data a fost febra foarte agrsiva si bubitele au iesit dupa a treia zi. De data asta febra a fost mai blanda si bubitele au iesit din prima zi.
mi se pareau mie cunoscute

Orsicum..si prima data si data asta am batut experienta pediatrilor care au spus ca e viroza desi eu le spuneam: "sigur nu e boala de copilarie?". Imbatabilele instincte materne

Bine ca a trecut..

Va vine sa credeti ca de cand am venit de la Bucuresti n-am mai iesit din casa? Maine am 4 zile!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput