Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 10

ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
da!da! ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |
chiar si pe mine m-as vedea asa....din avion, as semana

_
mama lui Stefan, pui scump

lorex spune:
Citat: | ||||
chiar si pe mine m-as vedea asa....din avion, as semana ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |
:)))) esti simpatica!

Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ruxita, spuneai ca vrei sa te tunzi si sa te faci blonda? eu www.google.ro/imgres?q=kimber&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1130&bih=717&tbm=isch&tbnid=HgGQCfs5hFTwZM:&imgrefurl=http://seriesandtv.com/nip-tuck-spoiler-is-kimber-dead-is-kimber-alive/3173&docid=JFgFU7e1vhUpqM&imgurl=http://seriesandtv.com/wp-content/uploads/2010/01/is-kimber-dead-or-alive-on-nip-tuck.jpg&w=376&h=490&ei=rOWiTuHFJbOP4gTD8Yi3BA&zoom=1&iact=hc&vpx=456&vpy=274&dur=14&hovh=159&hovw=122&tx=88&ty=67&sig=100505206185187438392&page=5&tbnh=159&tbnw=108&start=52&ndsp=15&ved=1t:429,r:7,s:52" target="_blank">asa te-as vedea! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex Mda... Deci e Roseola infantum..again.. ![]() Am citit pe net ca "se pot produce imbolnaviri repetate de roseola, dar sunt rareori intalnite" ![]() Am avut 3 zile defebrasi eplina e bubitze. Fata de prima data cand a facut, acum a fost o forma mult mai usoara; prima data a fost febra foarte agrsiva si bubitele au iesit dupa a treia zi. De data asta febra a fost mai blanda si bubitele au iesit din prima zi. mi se pareau mie cunoscute ![]() Orsicum..si prima data si data asta am batut experienta pediatrilor care au spus ca e viroza desi eu le spuneam: "sigur nu e boala de copilarie?". Imbatabilele instincte materne ![]() Bine ca a trecut.. Va vine sa credeti ca de cand am venit de la Bucuresti n-am mai iesit din casa? Maine am 4 zile! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
si eu zic ca instinctul matern bate experienta medicilor! (desigur nu intotdeauna si nu in cazul tuturor mamelor)... si eu care credeam ca daca faci o data o boala de copilarie n-o mai faci ca ai deja anticorpii... da cum spuneai rar dar totusi se poate intampla...
Pupici lui Bobi sa treaca bubitele repede!
eu sunt abonata la subiectul gradi, ce va mai fac picii la gradi? cu ce-i duceti/aduceti gradi/acasa cei nemotorizati?
ce progrese ati mai facut cu olita?
--------------------------------------------------------------------------------------------

larisel spune:
rux Poti incerca www.happyhair.ro/" target="_blank">aici direct pe poza ta. Costa 1 euro sa probezi cateva sute de freze si culori. Eu mi-am ales ceva si ma tot urnesc de 2 ani la coafor cu poza in dintzi ... Gata, saptamana viitoare ma duc! Mi-ai facut pofta...
lorex Sorry pt roseola... Se trateaza cumva?
dece Petrecere frumoasa! Sondaj de sezon

Ruxita spune:
Citat: | ||||
chiar si pe mine m-as vedea asa....din avion, as semana ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |

decenuela spune:
neatza....NU E COFFE? vreau si eu una....
m-am trezit....de fapt nici nu stiu cum am dormit...k sunt cam varza...si k burta paradita rau....
a fost interesant...si eu as fi de acord ca la astfel de intalniri sa mergi solo...ai atatea de vb cu fiecare incat e greu sa te ocupi si de sot/sotie...
JM s-a chinuit sa nu ma simt singura..etc si a fost bine ( discursul lui f scurt si la obiect m-a lasat pe spate...a fc referire la sentimentele pt mine si jiji...am fost f incantata si nu ma asteptam)
pe la 1 am venit in camera....l-am lasat sa mai socializeze...
acu vreau coffe...vreau sa plecam...vreau la jiji meu...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

simplicity spune:
Neata
Ete cafea?? super! Multam dece
, frumos din partea lui JM (asta da iubire )
Eu pe Ruxita o vad bruneta, saten inchis
Lorex am vazut si eu filmuletul cu bobitza , e super tare
O duminica frumoasa va doresc

miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Mda... Deci e Roseola infantum..again.. ![]() Am citit pe net ca "se pot produce imbolnaviri repetate de roseola, dar sunt rareori intalnite" ![]() Am avut 3 zile defebrasi eplina e bubitze. Fata de prima data cand a facut, acum a fost o forma mult mai usoara; prima data a fost febra foarte agrsiva si bubitele au iesit dupa a treia zi. De data asta febra a fost mai blanda si bubitele au iesit din prima zi. mi se pareau mie cunoscute ![]() Orsicum..si prima data si data asta am batut experienta pediatrilor care au spus ca e viroza desi eu le spuneam: "sigur nu e boala de copilarie?". Imbatabilele instincte materne ![]() Bine ca a trecut.. Va vine sa credeti ca de cand am venit de la Bucuresti n-am mai iesit din casa? Maine am 4 zile! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
Of biata bobitza.....ii trimitem multi pupici.

Sper ca ti-ai scos parleala cu iesitul din casa weekendul asta.
_
Mirela si