Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

chiar si pe mine m-as vedea asa....din avion, as semana

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

:)))) esti simpatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si eu cum fac sa ma pot vedea si eu la fel??? pastrat poza, o printez si ma duc cu ea la coafor! (intrebare la care ca cu coaforii numai experiente proaste am avut, am vrut intr-un fel si a iesit de fiecare data altfel)... mi-e si frica sa-mi stric parul acum ca am depus o gramada de efort sa stopez caderea (ulei de masline in cap, masaj intens tinut 3-4 ore timp de vreo 2 sapt la 1-2 zile)... acum lumea spune ca e mai shiny si ce e mai important nu mai cade! dar aranjat la fel cred ca si brunet ar fi la fel de shik... deci am fost blonda pentru o perioada foarte scurta si doar in capul meu... poate totusi imi fac curaj pana de craciun...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mda...

Deci e Roseola infantum..again..
Am citit pe net ca "se pot produce imbolnaviri repetate de roseola, dar sunt rareori intalnite"

Am avut 3 zile defebrasi eplina e bubitze. Fata de prima data cand a facut, acum a fost o forma mult mai usoara; prima data a fost febra foarte agrsiva si bubitele au iesit dupa a treia zi. De data asta febra a fost mai blanda si bubitele au iesit din prima zi.
mi se pareau mie cunoscute

Orsicum..si prima data si data asta am batut experienta pediatrilor care au spus ca e viroza desi eu le spuneam: "sigur nu e boala de copilarie?". Imbatabilele instincte materne

Bine ca a trecut..

Va vine sa credeti ca de cand am venit de la Bucuresti n-am mai iesit din casa? Maine am 4 zile!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

si eu zic ca instinctul matern bate experienta medicilor! (desigur nu intotdeauna si nu in cazul tuturor mamelor)... si eu care credeam ca daca faci o data o boala de copilarie n-o mai faci ca ai deja anticorpii... da cum spuneai rar dar totusi se poate intampla...

Pupici lui Bobi sa treaca bubitele repede!

eu sunt abonata la subiectul gradi, ce va mai fac picii la gradi? cu ce-i duceti/aduceti gradi/acasa cei nemotorizati?

ce progrese ati mai facut cu olita?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rux Poti incerca www.happyhair.ro/" target="_blank">aici direct pe poza ta. Costa 1 euro sa probezi cateva sute de freze si culori. Eu mi-am ales ceva si ma tot urnesc de 2 ani la coafor cu poza in dintzi ... Gata, saptamana viitoare ma duc! Mi-ai facut pofta...

lorex Sorry pt roseola... Se trateaza cumva?

dece Petrecere frumoasa!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

chiar si pe mine m-as vedea asa....din avion, as semana

_
mama lui Stefan, pui scump

auzi cica din avion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza....NU E COFFE? vreau si eu una....

m-am trezit....de fapt nici nu stiu cum am dormit...k sunt cam varza...si k burta paradita rau....

a fost interesant...si eu as fi de acord ca la astfel de intalniri sa mergi solo...ai atatea de vb cu fiecare incat e greu sa te ocupi si de sot/sotie...
JM s-a chinuit sa nu ma simt singura..etc si a fost bine ( discursul lui f scurt si la obiect m-a lasat pe spate...a fc referire la sentimentele pt mine si jiji...am fost f incantata si nu ma asteptam)

pe la 1 am venit in camera....l-am lasat sa mai socializeze...

acu vreau coffe...vreau sa plecam...vreau la jiji meu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata

Ete cafea?? super! Multam dece , frumos din partea lui JM (asta da iubire )

Eu pe Ruxita o vad bruneta, saten inchis

Lorex am vazut si eu filmuletul cu bobitza , e super tare

O duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Larisel sper sa treci cat mai repede peste aceasta perioada dificila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mda...

Deci e Roseola infantum..again..
Am citit pe net ca "se pot produce imbolnaviri repetate de roseola, dar sunt rareori intalnite"

Am avut 3 zile defebrasi eplina e bubitze. Fata de prima data cand a facut, acum a fost o forma mult mai usoara; prima data a fost febra foarte agrsiva si bubitele au iesit dupa a treia zi. De data asta febra a fost mai blanda si bubitele au iesit din prima zi.
mi se pareau mie cunoscute

Orsicum..si prima data si data asta am batut experienta pediatrilor care au spus ca e viroza desi eu le spuneam: "sigur nu e boala de copilarie?". Imbatabilele instincte materne

Bine ca a trecut..

Va vine sa credeti ca de cand am venit de la Bucuresti n-am mai iesit din casa? Maine am 4 zile!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Of biata bobitza.....ii trimitem multi pupici.
Sper ca ti-ai scos parleala cu iesitul din casa weekendul asta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput