Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 11

miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza....NU E COFFE? vreau si eu una.... m-am trezit....de fapt nici nu stiu cum am dormit...k sunt cam varza...si k burta paradita rau.... a fost interesant...si eu as fi de acord ca la astfel de intalniri sa mergi solo...ai atatea de vb cu fiecare incat e greu sa te ocupi si de sot/sotie... JM s-a chinuit sa nu ma simt singura..etc si a fost bine ( discursul lui f scurt si la obiect m-a lasat pe spate...a fc referire la sentimentele pt mine si jiji...am fost f incantata si nu ma asteptam) pe la 1 am venit in camera....l-am lasat sa mai socializeze... acu vreau coffe...vreau sa plecam...vreau la jiji meu... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Drum bun spre casa sa aveti!
Cred ca ai si ajuns si te iubesti cu Luca.
Frumos discurs!

_
Mirela si

miremia spune:
Rux, Larisel abia astept sa va vad dupa schimbarea de look.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

haircut spune:
Seara buna!
Lorex, si M a prestat 2 ture de roseola, sunt cateva zeci de tulpini virale si poate face mai multe. Daca aveti bubite si-ati scapat de febra deja sunteti bine Am vazut filmuletele(multumesc
) si am admirat(iar) bobita isteata si frumoasa foc.
Larisel, o virtuala. Saptamana asta mergi neaparat la coafor, da?
(eu ma simt mult mai bine dupa o schimbare, cat de mica)
Dece, frumos gestul lui JM!Cum a fost Jiji cu mama ta?
Imi pare rau ca n-am reusit sa ajug la intalnire, dar am admirat pozele cu fete frumoase si relaxateTatal meu nu-i prea bine, dar tocmai a inceput un tratament care sper sa dea rezultate si sa reusim sa ne linistim, va multumesc mult pentru urarile de sanatate
Sorina e ok?Nyny?am citit cam din 2 in 2 dar parca n-am mai vazut postari ale lor...
Mi-e dor de Gmilady, mai stiti ceva de ei?
Noapte buna!

ale1212xa spune:
neata
haideti la
noi azi stam acasa...Dragos face kk moale...a inceput de vineri dupa cresa cu 2 scaune...sambata tot asa 2...dar de ieri si azi noapte a tinut-o numai in scaune moale rau...si galbene rau....desi e pe smecta de ieri nu se vede ameliorare...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Ruxita spune:
Neatza!
dece, frumos spici, si eu imi doresc astfel de momente (ma rog visez la pancarte cat blocul si la "te iubesc, nevasta" agatate de vreun deltoplan macar dar asta se numeste megalomanie, prin urmare ar trebui sa ma multumesc cu ceva mai modest, un spici la o reuniune intre apropiati ar fi perfect!)
haircut, sa dea Domnul sa aveti rezultate cu tratamentul! Multa sanatate va urez!
ale12xa, incearca si niste probiotice, exista prin farmacii remedii care regleaza rapid scaunul, eu ii dadeam erce flora duo dar din pacat e nu-l mai gaseam in farmacii... si furazolidonul a dat rezultate rapide, intreaba de farmacist doza optima pentru copii.
larisel, am tot testat in versiunea demo, dar... mi-a placut cum statea pe capul meu doar o freza masculina (de star), strange...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita spune:
ce iaurturi mai mancati?
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (ANPCPPS) a realizat o cercetare pe etichetele sortimentelor de iaurturi cu fructe care se afla pe rafturile magazinelor din piata romaneasca. Studiul a fost facut comparand 62 de iaurturi cu fructe, arata comunicatul remisB365.ro.
Iaurturile cu cirese si, respectiv, capsuni din gama Muller Pezzi di Frutta, cele partial degresate cu banane si piersici, din gama Muller Crema di Frutta, iaurtul de baut cu zmeura de la Zuzu, sortimentele cu visine si, respectiv, mure si zmeura, din gama Cremosso, din portofoliul Danone, si iaurturile Jogobella cu preparat de visine sau de capsuni nu au niciun aditiv alimentar.
Iaurtul cu preparat de kiwi Muller Froop, cel cu frisca si preparat de mure si zmeura din gama Muller Mix si iaurtul cu piersici si caise de 2.6% grasime de la Zuzu au aditivi alimentari considerati nepericulosi. Toate aceste sortimente au în componenta lor E330, acidul citric, care nu este însa un aditiv alimentar periculos, decat în cantitati mari, care depasesc cantitatea de 0,1 mg pe kilogram de produs.
Acelasi aditiv îl are în compozitie iaurtul cu dulceata de nuci verzi, facut ”ca odinioara” de la Napolact. Pe langa iaurtul cu dulceata de nuci verzi de la Napolact, în aceasta lista a iaurturilor ce contin acid citric se mai afla si iaurtul de baut cremos plin cu cereale, fructe si alune, iaurtul de baut cu bucati mari de capsuni cu Omega 3 si cel cu bucati mari de visine cu Omega 3, de Milli, iaurtul cu dulceata de cirese amare de la Napolact, sortimentul de iaurt cu bucati de visine sau cu bucati de capsuni ori cu bucati de caise, toate cu 2.2% grasime, de la Covalact ”de tara”. Totodata, si iaurtul cu preparat de zmeura, cel cu preparat de cirese sau cu preparat de piersici si maracuia, de la Muller Froop, iaurtul cu capsuni cu 2.6% grasime, de la Zuzu.
E120, acidul carminic, care poate provoca sau favoriza aparitia unor eruptii cutanate, dar chiar si alergii severe pana la intrarea în soc anafilactic, se regaseste în componenta iaurturilor partial degresate, cu fructe de padure, dar si cu capsuni, de la Muller Crema di Frutta, a iaurturilor cu gust de capsuni, zmeura, caise sau visine, de la Casa Buna, în cea a iaurtului cu capsuni 4,2% grasime, din gama Cremosso. De asemenea, si Branzica de vaci cu piure de fructe 2 in 1 – capsuni si vanilie si ceaa cu fructe de padure, pere si piersici, precum si iaurtul cu piure de capsuni, de la Danonino, si iaurtul cu visine 2,6% grasime de la Zuzu au în componenta lor E120.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

blue_flower spune:
Neata fetele,
Noi suntem muciosi toti 3. Primul sotul, apoi Dani si de ieri la pranz eu. Nasul curge si e infundat, stranutam ca la balamuc....ne tratam cu paracetamol/panadol si suc de portocale si ananas...multe fructe...si cam atat. Daca nu face febra, nu ii dau mai multe buline lui Dani. Noi luam diverse Fervex, Coldrex....evident fara efect. Trebuie sa treaca 7 zile, nu?
Ruxita, ref la iaurturi, eu nu cumpar niciodata iaurt cu fructe sau mai bine zis, nimic altceva decat iaurt simplu. Si la ala am dubii ca ar avea aditivi alimentari. Nu vad de ce i-as da cu fructe. Dani mananca iaurtul cu mancare, cu paste, legume, etc....nu pot sa ii dau cu fructe. Si stiu asa, ca idee generala, ca sunt f aditivate si cu multe chimicale toate produsele care sunt amestecate.
Zicea Mecinicopschi la Radio Guerilla saptamana trecuta ca trebuie sa mancam produse asa cum sunt ele / cresc in natura. Adica croissante nu cresc in copac si nici cremvusti in pamant. Sa mancam mai natural. Cred ca un cartof fiert/copt cu unt e mai bun decat un croissant sau un iaurt cu fructe. Asta e parerea mea.
Cand eram insarcinata am mai luat Exquisita (oare asa se scrie), imi placea gustul de branza de vaci cu fructe sau ce-or mai pune aia acolo. In rest, nu luam decat iaurt simplu.
Voi avea o saptamana mare si lunga si cu multa treaba.

miremia spune:
Haircut tinem pumnii sa dea tratamentul cele mai bune rezultate.
De Lady eu personal nu mai stiu nimic, desi m-am intrebat si eu in ultima vreme ce mai fac. Cred ca BBX e un vorbaret deja.
Poate reusesti sa ajungi la urmatoarea intalnire si poate ne mai pui niste poze cu M.
_

miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neata haideti la ![]() noi azi stam acasa...Dragos face kk moale...a inceput de vineri dupa cresa cu 2 scaune...sambata tot asa 2...dar de ieri si azi noapte a tinut-o numai in scaune moale rau...si galbene rau....desi e pe smecta de ieri nu se vede ameliorare... ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Sanatate multa!

_
Mirela si

miremia spune:
Rux multumim de info.
Am vazut pozele cu Kay si Ella, tare simpatici amandoi. Si ce mare s-a facut Kay!
BF sorry de raceala, sa scapati usor de ea!
_