Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 12

lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Of biata bobitza.....ii trimitem multi pupici. ![]() ![]() ![]() Sper ca ti-ai scos parleala cu iesitul din casa weekendul asta. _ Mirela si ![]() |
din pacate nu. bobitza inca mai are bubite ceea ce ma fae parca sa ma indoiesc ca ar fi totusi roseola.
n-am avut cu cine s-o lasam ca sa iesim in oras. am iesit doar eu un pic ca sa iau aer, cateva ore!
merci oricum ca te-ai gandit la mine!

lorex spune:
no, tre sa pun osul la munca si sa va ajut sa umpleti capitolul asta ca m-am plicitisit sa tot intru la aceeasi pagina

lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Seara buna! Lorex, si M a prestat 2 ture de roseola, sunt cateva zeci de tulpini virale si poate face mai multe. Daca aveti bubite si-ati scapat de febra deja sunteti bine ![]() ![]() mami de fetita finuta ![]() |
chiar sa stii ca m-am gandit la tine si la oani, sa va cer parerea avizata, insa cum intrati rar (oani deloc :(..), am renuntat! multumesc!

lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neata haideti la ![]() noi azi stam acasa...Dragos face kk moale...a inceput de vineri dupa cresa cu 2 scaune...sambata tot asa 2...dar de ieri si azi noapte a tinut-o numai in scaune moale rau...si galbene rau....desi e pe smecta de ieri nu se vede ameliorare... ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
uff..ma intreb cum rezistati, tu si cu micki, sa nu renuntati la gradinitza...oare eu ce-as face? ma intreb...
insanatosire grabnica!

lorex spune:
Bravo Jiji mare pt gestul tau!
Haircut, va doresc sa functioneze tratamentul pt tatal tau!
Si eu ma intrebam ce face nyny si sorina...vad ca am mai ramas o mana de oameni pe-aici. Dar las ca cresc mari pufii si o sa intre si ei sa ne scrie
bobitza se joaca cu un sapun, ma spala pe mine peste tot si pe ea, inclusiv pefatza :)))
aseara mi-a adus la bucatarie canitele ei de plastic: "pele mama" adica sa i le spal! :))
cand nu-i iese ceva, sau nu poate iesi de undeva, striga: "atoooool!!!"

lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita Neatza! dece, frumos spici, si eu imi doresc astfel de momente (ma rog visez la pancarte cat blocul si la "te iubesc, nevasta" agatate de vreun deltoplan macar dar asta se numeste megalomanie, prin urmare ar trebui sa ma multumesc cu ceva mai modest, un spici la o reuniune intre apropiati ar fi perfect!) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
numai indragostitii isi doresc astfel de dovezi!
cand te-ai indragostit? :P
PS: nu am cumparat niciodata iaurt cu fructe. nu vad rostul cand pot manca fructe proaspete care-s mult mai bune!
aa..ba da, am luat cand eram insarcinata din ala cu nuci verzi dar am fost f dezamagita!
iau doar simplu si daca gasesc din ala bo sau mai fac in casa din cand in cand.

lorex spune:
citat din mesajul lui blue_flower Neata fetele, Noi suntem muciosi toti 3. Primul sotul, apoi Dani si de ieri la pranz eu. Nasul curge si e infundat, stranutam ca la balamuc....ne tratam cu paracetamol/panadol si suc de portocale si ananas...multe fructe...si cam atat. Daca nu face febra, nu ii dau mai multe buline lui Dani. Noi luam diverse Fervex, Coldrex....evident fara efect. Trebuie sa treaca 7 zile, nu? Ruxita, ref la iaurturi, eu nu cumpar niciodata iaurt cu fructe sau mai bine zis, nimic altceva decat iaurt simplu. Si la ala am dubii ca ar avea aditivi alimentari. Nu vad de ce i-as da cu fructe. Dani mananca iaurtul cu mancare, cu paste, legume, etc....nu pot sa ii dau cu fructe. Si stiu asa, ca idee generala, ca sunt f aditivate si cu multe chimicale toate produsele care sunt amestecate. Zicea Mecinicopschi la Radio Guerilla saptamana trecuta ca trebuie sa mancam produse asa cum sunt ele / cresc in natura. Adica croissante nu cresc in copac si nici cremvusti in pamant. Sa mancam mai natural. Cred ca un cartof fiert/copt cu unt e mai bun decat un croissant sau un iaurt cu fructe. Asta e parerea mea. Cand eram insarcinata am mai luat Exquisita (oare asa se scrie), imi placea gustul de branza de vaci cu fructe sau ce-or mai pune aia acolo. In rest, nu luam decat iaurt simplu. Voi avea o saptamana mare si lunga si cu multa treaba. ![]() Mama fericita |
Insanatosire grabnica!
La lista de medicamente enumerate (menite doar sa atenueze efectele ca oricum dureaza vreo cateva zile, cum spuneai si tu) mai adauga ceaiuri cu multa miere de albine si multa lamaie! si eventual niste Oscillo si vitamina c (cu propolis, eventual)!

lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Rux multumim de info. ![]() ![]() Am vazut pozele cu Kay si Ella, tare simpatici amandoi. Si ce mare s-a facut Kay! ![]() ![]() BF sorry de raceala, sa scapati usor de ea! ![]() _ Mirela si ![]() |
Eu am vazut zilele trecute un baietel de vreo 5-6 ani care semana perfect cu Kay!
cumva a fost ca un deja-vu cu Kay peste cativa ani!

blue_flower spune:
Si pentru ca am promis sa va tin la curent:
Am fost vineri la FTK, lectia gratuita. A fost ok, doar ca au fost prea multi copii+parinti+bunici invitati la aceasta lectie gratuita. Si Dani, care la inceput s-a plimbat singur prin camera, s-a jucat cu jucariile, si-a pus cosul de jucarii in cap, etc....cand a vazut multimea aia din camera (au fost 12 copii+ vreo 15-18 adulti) a concluzionat "gata", m-a luat de mana si a inceput sa ma traga afara.
Am primit promisiuni ca de sapt viitoare vor fi 4 max 8 copii in grupa, asa ca eu il voi mai duce. Nu pentru invatatul de semne, nu pt ca i s-ar intampla nu stiu ce exceptional, ci pentru socializare. Daca mai si invata ceva, cu atat mai bine.
Ce am facut acolo? Cantecel de bun venit pt fiecare copil in parte, cantecele cu semne, joaca cu mingi + semne, totul e cu semne. Normal, pt ca e la grupa de signing. Dar interactioneaza cu alti copii, danseaza, etc.
Cand l-a intrebat taica-su seara ce a facut la copii dimineata, a inceput sa dea din fund , semn ca a dansat.
Concluzia: il voi duce la toate lectiile, daca voi putea.
Si din categoria una calda-una rece, azi dimineata nu mi-am gasit cheia de la masina. Aseara sotul trebuia sa plece, Dani a vrut cheia de la masina lui, iar sotul, pentru a scapa, i-a schimbat cheile, si-a luat-o pe a lui si i-a dat-o pe a mea. Eu nu prea eram atenta la el...eram prin bucatarie....asa ca nu am mai vazut-o. Azi dimineata am rascolit tot livingul, canapele mutate, perne de la canapele, sub covor, rasturnat lada cu jucarii, peste tot.....nu am gasit cheia.
Evident ca nici cheia de rezerva nu am gasit-o, la repezeala, pentru ca nu stiu unde este .....asa ca am plecat cu taxiul.
Sper din tot sufletul sa o gasim diseara!!!
Gata, am terminat si pranzul. Back to work!

tomaca spune:
Buna tuturor,
Am citit, vazut activitate putina.
Lorex - roseola iar? Cum se poate? Sanatate Bobitei
Alex - sanatate si voua
BF - sanatate la puterea a 3-a
BF - m-am inscris si eu la FTK. Abia peste 2 luni incepe iar grupa de singing, dar nu-i bai, mergem si atunci. Intre timp Tudor duce dorul copiilor. Nu mai are in jur copii mici, se lipeste de fetite mai mari cand poate. Odata, aproape era sa planga cand a plecat si vecina de 10 ani de langa el. E asa bucuros cand vede copiii... si mai ales fetite. Le pupa tot timpul.
Stiti cumva de unde pot sa inregistrez muzica de la BebeTv cea de noapte cu Ducky Dreams. face minuni la adormit si trimis la culcare copil.
Aseara s-a culcat la 7 (n-a dormit peste zi), s-a trezit la 5 (evident), inceput sa vorbeasca Aura (catelul), nenea, tata...m-am dus la el (mi-a fost lene mai devreme desi ma gandeam ca il apuca foamea), ma tragea de mana sa ma urc cu el in pat, pana la urma a inceput sa planga, l-am intrebat daca vrea lapte si sa mearga cu mine sa-l facem, a mers imediat, a baut tot biberonul si s-a uitat ca nu m-ai este (parca l-ar fi lins), dupa care, fresh (normal, lui ii ajung 9 ore de somn).
A vrut sa mearga in pod (ultimul loc de joaca), i-am spus ca e intuneric, asa ca a renuntat, am mers in living si am dat drumul la Bebe TV cu musica de adormit copiii (stiu ca aplic si seara dupa ora 22). s-a mai miscat el dupa una, alta, dar cu lumina stinsa si eu cu capul pe perne, mi-a urmat exemplul, a pus si el capul pe perna, apoi l-am lipit de mine,, dupa care mi-a pus capul in poala si a a dormit dus, fara proteste la mutat in pat (caci asa se intampla daca se trezeste in zori), ziceai ca picase dupa o zi de alergat. La 7 fara u sfert m-am dus la culcare iar, am anulat alarma (de 7.15) si am dormit pana la 8 (ca a sunat ceasul sotului), altfel cred ca dormeam cu el pana la 9 sau pana venea bona. M-am trezit super odihnita.
Asa ca vreau muzica de Ducy Dream de la Bebe TV. De unde o iau?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un