Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 8

Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Super buna cafelutza... dece ![]() De la alte comentarii ma abtzin... sunt intr-o stare... destul de proasta si nu cred ca-i de la vreme, ci mai degraba de la stres. ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() ![]() ![]() |
ce coincidenta... citeam acum in cartea "secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata" despre modul aparte al femeilor de a face fata stresului si anume... imprietenindu-se cu alte femei! explicatia ar fi ca in momentele de socializare (agreabila) se secreta mai multa oxitocina care are rol in reducerea stresului, o particularitate apanaj al femeilor, pentru ca la barbati testosteronul inhiba oxitocina... si ca raspunsul la stres al barbatilor ar fi de "lupta sau fugi", iar la femei de "ingrijeste si imprieteneste-te" (adica ingrijeste de copii, imprieteneste-te cu alte femei/oameni)...
so,

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela ruxita...wow...legat de ela no comment...cred ca e varsta...insa ce ma minunez eu de fiecare data e faptul ca pui pe ....hartie...niste chestii...socoteli...introspectii...bing bang....gaura neagra....nici decum sandra brown.....nici nu stiu cum sa descriu parearea mea despre tine...adikn-as vrea sa ma exprim gresit si safiu inteleasa aiurea....dar...dp meu de v...ai o capacitate f mare...o memorie f buna...o predilectie spre...ma repet...introspectie....cred ca ai nev de un job...tare...sa-ti poti descarca..acumularea....si sa nu simti ca te plafonezi... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
stii cum a sunat in urechile mele? fato, te cam plafonezi/plictisesti, ai nevoie urgent de o ocupatie serioasa

saptamana asta m-a rugat sotul sa il tin departe de bucatarie ca sa mai ia si el o pauza (eu am crezut ca ma vrea pentru totdeauna la cratite si eram nitel disperate housewife) dar in dimineata asta mi-a dat asigurari ca in 2-3 zile isi reintra el in atributiuni, avea nevoie doar de o mica pauza... si da, la cratita te cam plafonezi... (nu si sotul meu care gateste din pasiune).
--------------------------------------------------------------------------------------------

Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex A 'nebunit lupu' programul de vreme instalat pe laptop, care imi arata corect mereu, acu imi arata 57 de grade...afara..oare vine apocalipsa? ![]() Dimineatza m-am simtit f rau..ca gripata...am incercat sa va scriu de pe telefon dar s-a pierdut mesajul.. Acum mi-e mai bine dar Bobitza are febra fara alte simptome...doar niste bubite ca o alergie care cedeaza dupa ce scade febra. Am fost la pediatra si a verificat-o..nimic nu pare in neregula...mai vedem cum evolueaza pe maine. La iesire de la cabinet am intrat putin in Billa care s-a modernizat. Am ramas f impresionata de gama de produse bio...nu stiam ce sa aleg. I-am luat bobitzei doua iaurturi bio si mie un pate din sfecla rosie si hrean care a fost delicios! Si scump ![]() ![]() Sotzul si cumparat shorici, nu cred ca era bio dar a fost super bun! Ne auzim maine sper cu vesti bune! PS: pentru fetele care ma invidiaza ca sunt slaba. Eu v-am mai spus ca sunt la cura de ingrasare, asa ca pt mine sa-mi spui ca-s slaba nu-i chiar un compliment! ![]() ![]() ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
poate erau 57 grade Fahrenheit? (care inseamna vreo 13 grade celsius?)
mi-ai facut pofta si mie de sfecla rosie cu hrean, foarte buna pentru starile de care pomeneai (gripale)... apropo, Kay s-a facut bine in 2 zile doar cu oscilococinum si influcid (pastilute homeopate), aspirat din cand in cand nas cu Marimer... poate incerci si tu ceva homeopat?
Sa treaca repede bubitele lui Bobi!

Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g![]() ma tot gandesc...lorex a venit special de la iasi la intalnire sau s-a intamplat sa fie cu treaba pe aici? ca innebunesc...n-am fost in stare sa ma urnesc cu metroul pana acolo...en fine....sa ma credeti ca am avut muuulta treaba, si inca mai am...si abia a inceput... oricum, frumoase gagicile, asta stiam de fapt deja, din alte poze. mi-ar fi placut sa o vaz si pe ruxi pe acolo....data viitoare, live poate. ce sa zic.....vad ca a aparut simply, ne-a fost dor! ma bucur ca soacra nu a fost acra si totul a fost ok! mezinul stratan si pe mine m-a dat pe spate....daca ii arat sotului, innebuneste.....al meu e in stare "doar" (pentru mine e insa enorm...) sa spuna "pa" la pasari si le recunoaste si afara, si desenate si la televizor, de orice fel ar fi, zice "aionu" la avion, trec destule deasupra noastra si f aproape (e baneasa putin mai incolo), il recunoaste si la televizor si desenat, apoi tot o imita pe soacra mea care striga motanul de afara "hai, bibo!" (bibo e motanul), si iese un fel de "ai bibo", e tare dulce, nu stiu cum sa-l inregistrez, ca atunci cand vede camera are trac ![]() ![]() ![]() ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |
gata, s-a facut, next time, ma leg cu legamant sa vin... desi ma las usor impresionata/intimidata de bucurestence, ma descurc cu 1-2 pe rand, cu grupul e mai greu...

Ruxita spune:
si inca una "simpatica" a la Ela si ma duc (la plimbare)...
dupa experimentul ei cu 100 de culori in cap a vrut sa se revopseasca (morcoveata) si in timp ce o vopseam imi zice ca sunt o mama super de treaba ca uite ea nu i-ar fi dat voie fiicei ei de 15 ani sa-si vopseasca parul... imi venea s-o las asa cu jumatate de cap vopsit...

miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
gata, s-a facut, next time, ma leg cu legamant sa vin... desi ma las usor impresionata/intimidata de bucurestence, ma descurc cu 1-2 pe rand, cu grupul e mai greu... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Dintre fetele de la ultima intalnire doar una e bucuresteanca la origini.

_
Mirela si

miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita si inca una "simpatica" a la Ela si ma duc (la plimbare)... dupa experimentul ei cu 100 de culori in cap a vrut sa se revopseasca (morcoveata) si in timp ce o vopseam imi zice ca sunt o mama super de treaba ca uite ea nu i-ar fi dat voie fiicei ei de 15 ani sa-si vopseasca parul... imi venea s-o las asa cu jumatate de cap vopsit... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Uitasem....
Si eu mi-am pus albastru de metil in par pe la 14 ani, asta dupa ce m-am tuns f scurt (ale tineretii valuri). Imi amintesc ca dupa mai multe spalari capatase o nuanta de verde mucegai si in plus ii coloram mamei toate pernele pe care dormeam..

So...mai bine ca s-a vopsit. Sa-i fie de bine!
_
Mirela si

simplicity spune:
am ramas in aer cu raspunsurile, revin mai tarziu ca acum trebuie sa cos o perdea de 6 m(festonat si apoi cusut banda), la mana ca inca nu mi-am achizitionat masina de cusut

miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity am ramas in aer cu raspunsurile, revin mai tarziu ca acum trebuie sa cos o perdea de 6 m(festonat si apoi cusut banda), la mana ca inca nu mi-am achizitionat masina de cusut ![]() |
Sa ai spor!

_
Mirela si

Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Uitasem.... Si eu mi-am pus albastru de metil in par pe la 14 ani, asta dupa ce m-am tuns f scurt (ale tineretii valuri). Imi amintesc ca dupa mai multe spalari capatase o nuanta de verde mucegai si in plus ii coloram mamei toate pernele pe care dormeam.. ![]() So...mai bine ca s-a vopsit. Sa-i fie de bine! _ Mirela si ![]() |
aha si la ea s-a facut verde mucegai si mi-a murdarit 2 prosoape, o manusa, chiuveta si sticluta cu albastru de metil ca de fiecare data cand tre s-o folosesc (badijonari in gat) ma murdaresc pe maini... clar sunt o mama prea de treaba, tre mai strans hatzurile...